충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : C]
158건 중 158건 출력
1/8 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Calcium-Binding Capacities of Different Brans under Simulated Gastrointestinal pH Conditions. In Vitro Study with 45Ca/ 미리보기
저자
Siener, R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Capillary Zone Electrophoresis of Coniferyl Alcohol Oxidation Products /// 미리보기
저자
Fournand, D
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Capsanthone 3,6-Epoxide, a New Carotenoid from the Fruits of the Red Paprika CapsicumannuumL./ 미리보기
저자
Maoka, T
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Cellular Model for Induction of Drip Loss in Meat/ 미리보기
저자
Lambert, I H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Change in Particle Size of Pectin Reacted with Pectinesterase Isozymes from Pea (Pisum sativumL.) Sprout/ 미리보기
저자
Jiang, C-M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Changes in the Phenolic Composition of Virgin Olive Oil from Young Trees (Olea europaeaL. cv. Arbequina) Grown under Linear Irrigation Strategies/ 미리보기
저자
Tovar, M J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Changes of Volatile Compounds during Heating of Bacuri Pulp/ 미리보기
저자
Boulanger, R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Characterization of b-Conglycinin and Glycinin Soy Protein Fractions from Four Selected Soybean Genotypes/ 미리보기
저자
Riblett, A L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Characterization of Betacyanin Oxidation Catalyzed by a Peroxidase from Beta vulgaris L. Roots/ 미리보기
저자
Martinez-Parra, J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Characterization of Cocoa Butter and Cocoa Butter Equivalents by Bulk and Molecular Carbon Isotope Analyses: Implications for Vegetable Fat Quantification in Chocolate/ 미리보기
저자
Spangenberg, J E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Characterization of Espresso Coffee Aroma by Static Headspace GC-MS and Sensory Flavor Profile/ 미리보기
저자
Maeztu, L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Characterization of Peptides Formed during Fermentation of Cocoa Bean/ 미리보기
저자
Buyukpamukcu, E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
Characterization of Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil and Their Effect on the Formation of Carcinogenic/Mutagenic Heterocyclic Amines in a Model System/ 미리보기
저자
Monti, S M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Characterization of Soluble Amaranth and Soybean Proteins Based on Fluorescence, Hydrophobicity, Electrophoresis, Amino Acid Analysis, Circular Dichroism, and Differential Scanning Calorimetry Measurements/ 미리보기
저자
Gorinstein, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
Characterization of the Triterpene Saponins of the Roots and Rhizomes of Blue Cohosh (Caulophyllum Thalictroides)/ 미리보기
저자
Jhoo, J-W
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Characterization of Volatiles in Strawberry Guava (Psidium cattleianumSabine) Fruit/ 미리보기
저자
Pino, J A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Artificial Neural Network-Based Predictive Model for Bacterial Growth in a Simulated Medium of Modified-Atmosphere-Packed Cooked Meat Products/ 미리보기
저자
Lou, Wengao
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Assessment of Home-Based Processing Methods To Reduce the Phytate Content and Phytate/Zinc Molar Ratio of White Maize (Zea mays)/ 미리보기
저자
Hotz, Christine
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Behavior of Triticum durum Desf. Arabinoxylans and Arabinogalactan Peptides during Industrial Pasta Processing/ 미리보기
저자
Ingelbrecht, J A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Bipolar Membrane Electroacidification of Demineralized Skim Milk/ 미리보기
저자
Bazinet, Laurent
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 

하단메뉴