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1.
서명
A comparative study of effects of nitrogen and argon on tyrosinase and malic dehydrogenase activities/ 미리보기
저자
Zhang, Donglin
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
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2.
서명
A comparison of the TLC-densitometry and HPLC method for the determination of biogenic amines in fish and fishery products/ 미리보기
저자
Jeya Shakila, R
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
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3.
서명
Caffeine, trigonelline, chlorogenic acids and sucrose diversity in wild Coffea arabica L. and C. canephora P. accessions/ 미리보기
저자
Ky, C-L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
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4.
서명
Calcium ascorbate as a potential partial substitute for NaCl in dry fermented sausages: effect on colour, texture and hygienic quality at different concentrations/ 미리보기
저자
Gimeno, O
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
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5.
서명
Calendar /// 미리보기
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
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6.
서명
Calendar /// 미리보기
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
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원문제공마감년
7.
서명
Calendar /// 미리보기
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
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8.
서명
Carbohydrate composition of wheat, wheat bran, sorghum and bajra with good chapati/roti (Indian flat bread) making quality/ 미리보기
저자
Nandini, Chilkunda D
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
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9.
서명
Carbon dioxide extraction of ginseng root hair oil and ginsenosides/ 미리보기
저자
Wang, Huang-Chung
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
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10.
서명
Carcass traits, muscle characteristics, and palatability attributes of lambs expressing the callipyge phenotype/ 미리보기
저자
Goodson, K J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
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원문제공마감년
11.
서명
Changes in biogenic amine and polyamine contents in slightly fermented sausages manufactured with and without sugar/ 미리보기
저자
Bover-Cid, Sara
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
12.
서명
Changes in enzyme activities during germination of cowpeas (Vigna unguiculata, cv. California blackeye)/ 미리보기
저자
Uriyo, Maria G
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
13.
서명
Changes in fatty acid composition in muscle and adipose tissue of farmed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) in relation to ration and age/ 미리보기
저자
Kiessling, A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
14.
서명
Changes in flavour and volatile components during storage of whole and skimmed UHT milk/ 미리보기
저자
Valero, E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
15.
서명
Changes in phenolic composition of wines submitted to in vitro dissolution tests 미리보기
저자
Mart�ez-Ortega, M V
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
16.
서명
Changes in sugar profile during infant cereal manufacture/ 미리보기
저자
Fern�ndez-Artigas, Pilar
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
17.
서명
Changes in the chemical and sensory quality parameters of black tea due to variations of fermentation time and temperature/ 미리보기
저자
Obanda, Martin
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
18.
서명
Changes in the free amino acid content during ripening of Idiazabal cheese: influence of starter and rennet type/ 미리보기
저자
Vicente, M S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
19.
서명
Characteristics and composition of different seed oils and flours/ 미리보기
저자
El-Adawy, Tarek A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
20.
서명
Characterization of different strains of broiler chicken by carcass measurements, chemical and physical parameters and NIRS on breast muscle/ 미리보기
저자
Abeni, F
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
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원문제공마감년
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