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[가나다ABC : C]
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61
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61
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제한항목
2001
Applied Science Publishers
검색결과제한
자료유형
기사
(61)
저자
Abeni, F
(1)
Afoakwa, Emmanuel Ohene
(1)
Benedito, J
(1)
Bertram, Hanne C
(1)
Bover-Cid, Sara
(1)
Bruna, Jos� M
(1)
Carpenter, Charles E
(1)
Chu, Yan-Hwa
(1)
Demirbas, Ayhan
(1)
D�z, V A
(1)
El-Adawy, Tarek A
(1)
Fern�ndez-Artigas, Pilar
(1)
Gasperlin, L
(1)
Gibson, Glenn R
(1)
Gimeno, O
(1)
Gonnet, Jean-Fran�ois
(1)
Goodson, K J
(1)
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Grau, Anna
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Isiloglu, Mustafa
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Jagannath, J H
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Jeya Shakila, R
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Justesen, Ulla
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출판사
Applied Science Publishers
(61)
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2001
(61)
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서명
저자
발행처
원문제공시작년
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10
15
20
30
50
100
1.
서명
A comparative study of effects of nitrogen and argon on tyrosinase and malic dehydrogenase activities/
저자
Zhang, Donglin
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
2.
서명
A comparison of the TLC-densitometry and HPLC method for the determination of biogenic amines in fish and fishery products/
저자
Jeya Shakila, R
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
3.
서명
Caffeine, trigonelline, chlorogenic acids and sucrose diversity in wild Coffea arabica L. and C. canephora P. accessions/
저자
Ky, C-L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
4.
서명
Calcium ascorbate as a potential partial substitute for NaCl in dry fermented sausages: effect on colour, texture and hygienic quality at different concentrations/
저자
Gimeno, O
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
5.
서명
Calendar ///
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
6.
서명
Calendar ///
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
7.
서명
Calendar ///
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
8.
서명
Carbohydrate composition of wheat, wheat bran, sorghum and bajra with good chapati/roti (Indian flat bread) making quality/
저자
Nandini, Chilkunda D
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
9.
서명
Carbon dioxide extraction of ginseng root hair oil and ginsenosides/
저자
Wang, Huang-Chung
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
10.
서명
Carcass traits, muscle characteristics, and palatability attributes of lambs expressing the callipyge phenotype/
저자
Goodson, K J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
11.
서명
Changes in biogenic amine and polyamine contents in slightly fermented sausages manufactured with and without sugar/
저자
Bover-Cid, Sara
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
12.
서명
Changes in enzyme activities during germination of cowpeas (Vigna unguiculata, cv. California blackeye)/
저자
Uriyo, Maria G
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
13.
서명
Changes in fatty acid composition in muscle and adipose tissue of farmed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) in relation to ration and age/
저자
Kiessling, A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
14.
서명
Changes in flavour and volatile components during storage of whole and skimmed UHT milk/
저자
Valero, E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
15.
서명
Changes in phenolic composition of wines submitted to in vitro dissolution tests
저자
Mart�ez-Ortega, M V
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
16.
서명
Changes in sugar profile during infant cereal manufacture/
저자
Fern�ndez-Artigas, Pilar
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
17.
서명
Changes in the chemical and sensory quality parameters of black tea due to variations of fermentation time and temperature/
저자
Obanda, Martin
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
18.
서명
Changes in the free amino acid content during ripening of Idiazabal cheese: influence of starter and rennet type/
저자
Vicente, M S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
19.
서명
Characteristics and composition of different seed oils and flours/
저자
El-Adawy, Tarek A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
20.
서명
Characterization of different strains of broiler chicken by carcass measurements, chemical and physical parameters and NIRS on breast muscle/
저자
Abeni, F
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
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