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1.
서명
Categorizing Rice Cultivars Based on Cluster Analysis of Amylose Content, Protein Content and Sensory Attributes./ 미리보기
저자
Bett-Garber, K L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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2.
서명
Cereal chemistry. 미리보기
저자
American Association of Cereal Chemists
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
1924-
자료유형
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원문제공마감년
3.
서명
Cereal chemistry. 미리보기
저자
American Association of Cereal Chemists
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
1924-
자료유형
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원문제공마감년
4.
서명
Cereal foods world 미리보기
저자
American Association of Cereal Chemists
발행처
American Association of Cereal Chemists.
원문제공시작년
1975-
자료유형
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원문제공마감년
5.
서명
Chalky and Translucent Rice Grains Differ in Starch Composition and Structure and Cooking Properties/ 미리보기
저자
Lisle, A J
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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6.
서명
Characterization of Oat Endoproteinases that Hydrolyze Oat Globulins/ 미리보기
저자
Mikola, M
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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7.
서명
Characterization of the 1B-Type w-Gliadins from Triticum aestivum Cultivar Butte 미리보기
저자
DuPont, F M
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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8.
서명
Characterization of Thiamin-Binding Protein from Wheat Germ/ 미리보기
저자
Adachi, T
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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9.
서명
Chemical and Physicochemical Properties of Maize Starch After Industrial Nixtamalization./ 미리보기
저자
Toro-Vazquez, J F
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
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10.
서명
Classification of Single- and Double-Mutant Corn Endosperm Genotypes by Near-Infrared Transmittance Spectroscopy./ 미리보기
저자
Campbell, M R
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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11.
서명
Comparison of Asian Noodles from Some Hard White and Hard Red Wheat Flours./ 미리보기
저자
Seib, P A
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
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12.
서명
Comparison of Physicochemical Properties and Structures of Sugary-2 Cornstarch with Normal and Waxy Cultivars./ 미리보기
저자
Perera, C
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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13.
서명
Compositional, Physical, and Wet-Milling Properties of Accessions Used in Germplasm Enhancement of Maize Project./ 미리보기
저자
Singh, S K
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
14.
서명
Contribution of Hydrophobic Soluble Gluten Proteins, Fractionated by Hydrophobic Interaction Chromatography in Highly Acetylated Agarose, to Dough Rheological Properties./ 미리보기
저자
Torres, P I
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
15.
서명
Creep-Recovery of Bread and Correlation to Sensory Measurements of Textural Attributes./ 미리보기
저자
Carson, L
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
16.
서명
Cultivar-by-Environment Interactions for Wheat Quality Traits in Semiarid Conditions./ 미리보기
저자
Mladenov, N
발행처
American Association of Cereal Chemists
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
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