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American Chemical Society, Books and Journals Division]
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저자
Vermeulen, C
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Alaiz, M
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Ancos, Bego� de
(2)
Barnekow, D E
(2)
Bergman, Eva-Lotta
(2)
Collingborn, Frances M B
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Devesa, V
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Es-Safi, Nour-Eddine
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Galletti, G. C
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Horimoto, Y
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Kim, Hyun-Ock
(2)
Krol, Walter J
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Lamikanra, O
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Laurent, F
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Lin, C.-T
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Pr�stamo, G
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출판사
American Chemical Society, Books and Journals Division]
(505)
발행년도
2001
(158)
2000
(130)
1997
(73)
1996
(72)
2003
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1995
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저자
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50
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181.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Physicochemical, Nutritional, and Microstructural Characteristics of Chickpeas (Cicer arietinum L.) and Common Beans (Phaseolus vulgaris L.) Following Microwave Cooking/
저자
Marconi, Emanuele
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
182.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Polygalacturonase, Pectinesterase, and Lipoxygenase Activities in High-Pressure-Processed Diced Tomatoes/
저자
Shook, C M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
183.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Preheating Effects on the Textural Strength of Canned Green Beans. 1. Cell Wall Chemistry/
저자
Stolle-Smits, Trinette
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
184.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Production Process for High-Quality Pea-Protein Isolate with Low Content of Oligosaccharides and Phytate/
저자
Fredrikson, Mattias
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
185.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Progress of the Maillard Reaction and Antioxidant Action of Maillard Reaction Products in Preheated Model Systems during Storage/
저자
Mastrocola, Dino
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
186.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Reaction of B. cereus Bacteria and Peroxidase Enzymes under Pressures >400 MPa/
저자
Pr�stamo, G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
187.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Reactions of Allyl Isothiocyanate with Alanine, Glycine, and Several Peptides in Model Systems/
저자
Cejpek, Karel
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
188.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Reduction of Azinphos-methyl, Chlorpyrifos, Esfenvalerate, and Methomyl Residues in Processed Apples/
저자
Zabik, M J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
189.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Retention of Alkamides in Dried Echinacea purpurea/
저자
Kim, Hyun-Ock
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
190.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Retention of Caffeic Acid Derivatives in Dried/Echinacea purpurea/
저자
Kim, Hyun-Ock
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
191.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Revising the Role of pH and Thermal Treatments in Aflatoxin Content Reduction During the Tortilla and Deep Frying Processes/
저자
Torres, Patricia
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
192.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Role of the Waxy Skin Layer in Moisture Loss during Dehydration of Prunes/
저자
Price, William E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
193.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Stability Study of a Sulfadimidine-Containing Medicated Premix and Its Mixture with Farm Feed/
저자
Bernab�u, J A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
194.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Storage Temperature Effects on Blood Orange Fruit Quality/
저자
Rapisarda, Paolo
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
195.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Study of the Reactions between (+)-Catechin and Furfural Derivatives in the Presence or Absence of Anthocyanins and Their Implication in Food Color Change/
저자
Es-Safi, Nour-Eddine
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
196.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Sulfur Compounds Reduce Potato Toxins during Extrusion Cooking/
저자
Surjawan, Iwan
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
197.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Thermal Inactivation Kinetics and Application of Phospho- and Galactolipid-Degrading Enzymes for Evaluation of Quality Changes in Frozen Vegetables/
저자
Kim, Myo-Jeong
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
198.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Thermal Stability of Organophosphorus Pesticide Triazophos and Its Relevance in the Assessment of Risk to the Consumer of Triazophos Residues in Food/
저자
Holden, Alexis J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
199.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Ultraviolet C Irradiation at 0.5 kJ*M-2 Reduces Decay without Causing Damage or Affecting Postharvest Quality of Star Ruby Grapefruit (C. paradisi Macf.)/
저자
D'hallewin, Guy
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
200.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Use of 2-Furoylmethyl Derivatives of GABA and Arginine as Indicators of the Initial Steps of Maillard Reaction in Orange Juice/
저자
Dolores del Castillo, M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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