충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : C]
505건 중 505건 출력
19/26 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
361.
서명
Composition Factors Affecting the Water Vapor Permeability and Tensile Properties of Hydrophilic Zein Films 미리보기
저자
Parris, N
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
362.
서명
Composition of Australian Honey Extractives. 1. Norisoprenoids, Monoterpenes, and Other Natural Volatiles from Blue Gum (Eucalyptus leucoxylon) and Yellow Box (Eucalyptus melliodora) Honeys 미리보기
저자
D'Arcy, B. R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
363.
서명
Composition of Corn Steep Water during Steeping 미리보기
저자
Hull, S. R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
364.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Advanced Technique for Three-Dimensional Visualization of Compound Distributions in a Rice Kernel/ 미리보기
저자
Ogawa, Yukiharu
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
365.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Alfalfa (Medicago sativa L.) Flavonoids. 1. Apigenin and Luteolin Glycosides from Aerial Parts/ 미리보기
저자
Stochmal, Anna
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
366.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Analysis and Properties of Arabinoxylans from Discrete Corn Wet-Milling Fiber Fractions/ 미리보기
저자
Doner, Landis W
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
367.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Anthocyanins from Maize (Zea mays) and Reed Canarygrass (Phalaris arundinacea)/ 미리보기
저자
Fossen, Torgils
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
368.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Antimicrobial Effect of Extracts from Chinese Chive, Cinnamon, and Corni Fructus/ 미리보기
저자
Mau, Jeng-Leun
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
369.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Antioxidative Activity and Carotenoid and Tomatine Contents in Different Typologies of Fresh Consumption Tomatoes/ 미리보기
저자
Leonardi, C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
370.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Antioxidative Properties of Phenolic Antioxidants Isolated from Corn Steep Liquor/ 미리보기
저자
Niwa, Toshio
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
371.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - A Quantitative Stable-Isotope LC-MS Method for the Determination of Folic Acid in Fortified Foods/ 미리보기
저자
Pawlosky, Robert J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
372.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Assessment of the Protein Quality of 15 New Northern Adapted Cultivars of Quality Protein Maize Using Amino Acid Analysis/ 미리보기
저자
Zarkadas, Constantinos G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
373.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - b-Conglycinin and Glycinin in High-Protein Soybean Seeds/ 미리보기
저자
Yaklich, Robert W
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
374.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Characteristics and Composition of Watermelon, Pumpkin, and Paprika Seed Oils and Flours/ 미리보기
저자
El-Adawy, Tarek A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
375.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Characterization of Grape Procyanidins Using High-Performance Liquid Chromatography/Mass Spectrometry and Matrix-Assisted Laser Desorption/Ionization Time-of-Flight Mass Spectrometry/ 미리보기
저자
Yang, Ying
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
376.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Characterization of Sago Palm (Metroxylon sagu) Lignin by Analytical Pyrolysis/ 미리보기
저자
Kuroda, Ken-ichi
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
377.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Chemical Characterization of Asturian Cider/ 미리보기
저자
Picinelli, Anna
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
378.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Chemical Composition of Components Comprising Bast Tissue in Flax/ 미리보기
저자
Morrison III, W Herbert
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
379.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Color Stability of Commercial Anthocyanin-Based Extracts in Relation to the Phenolic Composition. Protective Effects by Intra- and Intermolecular Copigmentation/ 미리보기
저자
Malien-Aubert, C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
380.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Comparative Investigation of Concentrations of Major and Trace Elements in Organic and Conventional Danish Agricultural Crops. 1. Onions (Allium cepa Hysam) and Peas (Pisum sativum Ping Pong)/ 미리보기
저자
Gundersen, Vagn
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 다음 맨뒤

하단메뉴