충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : C]
505건 중 505건 출력
2/26 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
21.
서명
Cellular Model for Induction of Drip Loss in Meat/ 미리보기
저자
Lambert, I H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
22.
서명
Cell Wall Degradability of Transgenic Tobacco Stems in Relation to TheirChemical Extraction and Lignin Quality 미리보기
저자
Bernard-Vailhe, M.-A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
23.
서명
Chain-Breaking Antioxidant Activity and Cyclic Voltammetry Characterization of Polyphenols in a Range of Green, Oolong, and Black Teas/ 미리보기
저자
Roginsky, V
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
24.
서명
Change in Particle Size of Pectin Reacted with Pectinesterase Isozymes from Pea (Pisum sativumL.) Sprout/ 미리보기
저자
Jiang, C-M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
25.
서명
Change in the Level of Vitamin C and Lipid Peroxidation in Tissues of the Inherently Scorbutic Rat during Ascorbate Deficiency 미리보기
저자
Tokumaru, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
26.
서명
Changes in Amine Concentrations during Aging of Red Wine in Oak Barrels/ 미리보기
저자
Moreno, N. J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
27.
서명
Changes in Biogenic Amines during the Storage of Mediterranean AnchoviesImmersed in Oil 미리보기
저자
Veciana-Nogues, M. T
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
28.
서명
Changes in Broccoli (Brassica oleracea L. Var. italica) Health-Promoting Compounds with Inflorescence Development/ 미리보기
저자
Vallejo, F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
29.
서명
Changes in Conformation and Subunit Assembly of Cod Myosin at Low and High pH and after Subsequent Refolding/ 미리보기
저자
Kristinsson, H. G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
30.
서명
Changes in Free Amino Acid and Kjeldahl N Concentrations in Seeds from Vegetable-Type and Grain-Type Soybean Cultivars during the Cropping Season 미리보기
저자
Yanagisawa, Y
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
31.
서명
Changes in Headspace Volatiles and Peroxide Values of Undeodorized Menhaden Oil over 20 Weeks of Storage 미리보기
저자
Gruen, I. U
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
32.
서명
Changes in Insoluble and Soluble Dietary Fiber of White Asparagus (Asparagus officinalis L.) during Different Conditions of Storage 미리보기
저자
Redondo-Cuenca, A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
33.
서명
Changes in Molecular Weight of Transacylated Pectin Catalyzed by Tomato and Citrus Pectinesterases As Determined by Gel Permeation Chromatography/ 미리보기
저자
Lee, C.-W
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
34.
서명
Changes in Nitrogenous Compounds and Rates of in Situ N Loss of Soybean Meal Treated with Sodium Hydroxide or Heat 미리보기
저자
Nishino, N
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
35.
서명
Changes in Organic Acid Composition during Fermentation and Aging of Noble Muscadine Wine 미리보기
저자
Lamikanra, O
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
36.
서명
Changes in Pectic and Hemicellulosic Polymers of Green Beans (Phaseolus vulgaris L.) during Industrial Processing 미리보기
저자
Stolle-Smits, T
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
37.
서명
Changes in Phenolic Acid Contents of Diospyros lotus L. during Fruit Development 미리보기
저자
Ahmet Ayaz, F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
38.
서명
Changes in Phenolic Compounds and Browning during Biological Aging of Sherry-Type Wine 미리보기
저자
Baron, R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
39.
서명
Changes in Physicochemical Characteristics and Volatile Constituents of Yellow- and White-Fleshed Nectarines during Maturation and Artificial Ripening/ 미리보기
저자
Aubert, C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
40.
서명
Changes in Physicochemical Properties of Dry Beans (Phaseolus vulgaris L.) during Long-Term Storage 미리보기
저자
Martin-Cabrejas, M. A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 다음 맨뒤

하단메뉴