충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : C]
505건 중 505건 출력
21/26 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
401.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Identification by HPLC-DAD and HPLC-MS Analyses and Quantification of Constituents of Fennel Teas and Decoctions/ 미리보기
저자
Bilia, Anna Rita
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
402.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Identification of Procyanidins and Anthocyanins in Blueberries and Cranberries (Vaccinium Spp.) Using High-Performance Liquid Chromatography/Mass Spectrometry/ 미리보기
저자
Prior, Ronald L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
403.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Identification of Three Triterpenoids in Almond Hulls/ 미리보기
저자
Takeoka, Gary
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
404.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Improved Method for the Analysis of Organic Acids and New Derivatization of Alcohols in Complex Natural Aqueous Matrixes: Application to Wine and Apple Vinegar/ 미리보기
저자
Giumanini, Angelo G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
405.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Improved Organoleptic and Nutritive Properties of Bakery Products Supplemented with Amino Acid Overproducing Saccharomyces cerevisiae Yeasts/ 미리보기
저자
Rinc�, Ana M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
406.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Improved Water Solubility of Neohesperidin Dihydrochalcone in Sweetener Blends/ 미리보기
저자
Benavente-Garc�, O
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
407.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Ion Chromatographic Determination of Three Fructooligosaccharide Oligomers in Prepared and Preserved Foods/ 미리보기
저자
Hogarth, A J C L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
408.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Isolation and Quantitation of Zeins in Waxy and Amylose-Extender and Wild Flint and Dent Maize Endosperm Using a New Solvent Sequence for Protein Extraction/ 미리보기
저자
Landry, Jacques
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
409.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Liquid Chromatographic Analysis of all-trans-Retinyl Palmitate, b-Carotene, and Vitamin E in Fortified Foods and the Extraction of Encapsulated and Nonencapsulated Retinyl Palmitate/ 미리보기
저자
Ye, Lin
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
410.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Long-Chain Aliphatic b-Diketones from Epicuticular Wax of Vanilla Bean Species. Synthesis of Nervonoylacetone/ 미리보기
저자
Ramaroson-Raonizafinimanana, B�atrice
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
411.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Mechanical Properties and Water-Vapor Permeability of Soy-Protein Films Affected by Calcium Salts and Glucono-d-lactone/ 미리보기
저자
Park, S K
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
412.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Metabolism of Phenolic Compounds during Loquat Fruit Development/ 미리보기
저자
Ding, Chang-Kui
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
413.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Method for the Quantitative Extraction of Resveratrol and Piceid Isomers in Grape Berry Skins. Effect of Powdery Mildew on the Stilbene Content/ 미리보기
저자
Romero-P�rez, Ana I
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
415.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Non-detectable Levels of trans-Fatty Acids in Peanut Butter/ 미리보기
저자
Sanders, Timothy H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
416.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Nutritional Evaluation of Ethanol-Extracted Lentil Flours/ 미리보기
저자
Sanz, M Angeles
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
417.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Nutritionally Relevant Parameters in Low-Phytate Barley (Hordeum vulgare L.) Grain Mutants/ 미리보기
저자
Hatzack, Frank
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
418.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Phenolic and Volatile Composition of Wines Made from Vitis vinifera Cv. Muscat Lefko Grapes from the Island of Samos/ 미리보기
저자
Karagiannis, Stelios
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
419.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Phenolics and Betacyanins in Red Beetroot (Beta vulgaris) Root: Distribution and Effect of Cold Storage on the Content of Total Phenolics and Three Individual Compounds/ 미리보기
저자
Kujala, Tytti S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
420.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Phenols in Citrus Peel Byproducts. Concentrations of Hydroxycinnamates and Polymethoxylated Flavones in Citrus Peel Molasses/ 미리보기
저자
Manthey, John A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 21 22 23 24 25 26 

하단메뉴