주메뉴 바로가기
본문 바로가기(skip to content)
퀵메뉴 바로가기
마이메뉴 바로가기
도서관정보 바로가기
글로벌메뉴
주메뉴
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
ScienceON Search
FRIC Search
신청내역
관리자 목록
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
NDSL Search
FRIC Search
신청내역
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
CNU Search
|
Home
>
원문검색
>
CNU Search
>
가나다리스트
탭메뉴
기본검색
가나다리스트
전체
ㅣ
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ㅣ
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
기타
검색 타입
전체
서명
저자
발행처
ISSN
수록DB
키워드
전방일치
완전일치
결과내 검색
검색어
[가나다ABC : C]
총
505
건 중
505
건 출력
21/26
페이지
제한항목
American Chemical Society, Books and Journals Division]
검색결과제한
자료유형
기사
(505)
저자
Vermeulen, C
(3)
Alaiz, M
(2)
Ancos, Bego� de
(2)
Barnekow, D E
(2)
Bergman, Eva-Lotta
(2)
Collingborn, Frances M B
(2)
Devesa, V
(2)
Es-Safi, Nour-Eddine
(2)
Galletti, G. C
(2)
Gaynor, J. D
(2)
Horimoto, Y
(2)
Kim, Hyun-Ock
(2)
Krol, Walter J
(2)
Lachowicz, K. J
(2)
Lamikanra, O
(2)
Laurent, F
(2)
Lin, C.-T
(2)
Njoroge, S. M
(2)
Pr�stamo, G
(2)
Schwartz, L
(2)
Wang, Q
(2)
Zareena, A V
(2)
Adams, A
(1)
Adrian, M
(1)
Ahmet Ayaz, F
(1)
더보기
(20)
more...
더보기 취소
출판사
American Chemical Society, Books and Journals Division]
(505)
발행년도
2001
(158)
2000
(130)
1997
(73)
1996
(72)
2003
(71)
1995
(1)
더보기
(1)
더보기 취소
검색간략리스트
항목선택
서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
오름차순
내림차순
5
10
15
20
30
50
100
401.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Identification by HPLC-DAD and HPLC-MS Analyses and Quantification of Constituents of Fennel Teas and Decoctions/
저자
Bilia, Anna Rita
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
402.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Identification of Procyanidins and Anthocyanins in Blueberries and Cranberries (Vaccinium Spp.) Using High-Performance Liquid Chromatography/Mass Spectrometry/
저자
Prior, Ronald L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
403.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Identification of Three Triterpenoids in Almond Hulls/
저자
Takeoka, Gary
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
404.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Improved Method for the Analysis of Organic Acids and New Derivatization of Alcohols in Complex Natural Aqueous Matrixes: Application to Wine and Apple Vinegar/
저자
Giumanini, Angelo G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
405.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Improved Organoleptic and Nutritive Properties of Bakery Products Supplemented with Amino Acid Overproducing Saccharomyces cerevisiae Yeasts/
저자
Rinc�, Ana M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
406.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Improved Water Solubility of Neohesperidin Dihydrochalcone in Sweetener Blends/
저자
Benavente-Garc�, O
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
407.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Ion Chromatographic Determination of Three Fructooligosaccharide Oligomers in Prepared and Preserved Foods/
저자
Hogarth, A J C L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
408.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Isolation and Quantitation of Zeins in Waxy and Amylose-Extender and Wild Flint and Dent Maize Endosperm Using a New Solvent Sequence for Protein Extraction/
저자
Landry, Jacques
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
409.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Liquid Chromatographic Analysis of all-trans-Retinyl Palmitate, b-Carotene, and Vitamin E in Fortified Foods and the Extraction of Encapsulated and Nonencapsulated Retinyl Palmitate/
저자
Ye, Lin
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
410.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Long-Chain Aliphatic b-Diketones from Epicuticular Wax of Vanilla Bean Species. Synthesis of Nervonoylacetone/
저자
Ramaroson-Raonizafinimanana, B�atrice
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
411.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Mechanical Properties and Water-Vapor Permeability of Soy-Protein Films Affected by Calcium Salts and Glucono-d-lactone/
저자
Park, S K
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
412.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Metabolism of Phenolic Compounds during Loquat Fruit Development/
저자
Ding, Chang-Kui
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
413.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Method for the Quantitative Extraction of Resveratrol and Piceid Isomers in Grape Berry Skins. Effect of Powdery Mildew on the Stilbene Content/
저자
Romero-P�rez, Ana I
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
414.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Monosaccharide Composition of Sweetpotato Fiber and Cell Wall Polysaccharides from Sweetpotato, Cassava, and Potato Analyzed by the High-Performance Anion Exchange Chromatography with Pulsed Amperometric Detection Method/
저자
Salvador, Lorena D
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
415.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Non-detectable Levels of trans-Fatty Acids in Peanut Butter/
저자
Sanders, Timothy H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
416.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Nutritional Evaluation of Ethanol-Extracted Lentil Flours/
저자
Sanz, M Angeles
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
417.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Nutritionally Relevant Parameters in Low-Phytate Barley (Hordeum vulgare L.) Grain Mutants/
저자
Hatzack, Frank
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
418.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Phenolic and Volatile Composition of Wines Made from Vitis vinifera Cv. Muscat Lefko Grapes from the Island of Samos/
저자
Karagiannis, Stelios
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
419.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Phenolics and Betacyanins in Red Beetroot (Beta vulgaris) Root: Distribution and Effect of Cold Storage on the Content of Total Phenolics and Three Individual Compounds/
저자
Kujala, Tytti S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
420.
서명
COMPOSITION OF FOODS/FEEDS/BIOBASED PRODUCTS - Phenols in Citrus Peel Byproducts. Concentrations of Hydroxycinnamates and Polymethoxylated Flavones in Citrus Peel Molasses/
저자
Manthey, John A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
21
22
23
24
25
26
임시보관함보기
하단메뉴