충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : C]
505건 중 505건 출력
3/26 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
41.
서명
Changes in Pigments, Chlorophyllase Activity, and Chloroplast Ultrastructure in Ripening Pepper for Paprika 미리보기
저자
Almela, L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
42.
서명
Changes in Strawberry Anthocyanins and Other Polyphenols in Response to Carbon Dioxide Treatments 미리보기
저자
Gil, M. I
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
43.
서명
Changes in the Chemical Composition of Basil Caused by Different Drying Procedures/ 미리보기
저자
Di Cesare, L. F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
44.
서명
Changes in the Odorants of Boiled Salmon and Cod As Affected by the Storage of the Raw Material 미리보기
저자
Milo, C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
45.
서명
Changes in the Phenolic Composition of Maize Stovers after Blooming 미리보기
저자
Galletti, G. C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
46.
서명
Changes in the Phenolic Composition of Virgin Olive Oil from Young Trees (Olea europaeaL. cv. Arbequina) Grown under Linear Irrigation Strategies/ 미리보기
저자
Tovar, M J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
47.
서명
Changes in the Polyphenolic and Volatile Contents of "Fino" Sherry Wine Exposed to Ultraviolet and Visible Radiation during Storage/ 미리보기
저자
Benitez, P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
48.
서명
Changes in the Volatile Composition of Virgin Olive Oil during Oxidation: Flavors and Off-Flavors 미리보기
저자
Morales, M. T
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
49.
서명
Changes in the Volatile Composition of Yuzu (Citrus junos Tanaka) Cold-Pressed Oil during Storage 미리보기
저자
Njoroge, S. M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
50.
서명
Changes in Volatile Compounds of Carrots (Daucus carota L.) During Refrigerated and Frozen Storage/ 미리보기
저자
Kjeldsen, F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
51.
서명
Changes in Wall-Bound Phenolic Acids, Phenylalanine and Tyrosine Ammonia-Lyases, and Peroxidases in Developing Durum Wheat Grains (Triticum turgidum L. Var. Durum) 미리보기
저자
Regnier, T
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
52.
서명
Changes of Cyanogenic Glucosides in White Clover (Trifolium repens L.) during the Growing Season 미리보기
저자
Stochmal, A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
53.
서명
Changes of Endogenous Antioxidants and Fatty Acid Composition in Irradiated Rice Bran during Storage 미리보기
저자
Shin, T.-S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
54.
서명
Changes of Fatty Acids and Fatty Acid-Derived Flavor Compounds by Expressing the Yeast cap delta-9 Desaturase Gene in Tomato 미리보기
저자
Wang, C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
55.
서명
Changes of Lemon Flavor Components in an Aqueous Solution during UV Irradiation 미리보기
저자
Iwanami, Y
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
56.
서명
Changes of the Volatile Profile and Artifact Formation in Daidai (Citrus aurantium) Cold-Pressed Peel Oil on Storage/ 미리보기
저자
Njoroge, S. M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
57.
서명
Changes of Volatile Compounds during Heating of Bacuri Pulp/ 미리보기
저자
Boulanger, R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
58.
서명
Characteristic Aroma Components of Rennet Casein/ 미리보기
저자
Karagul-Yuceer, Y
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
59.
서명
Characteristic Flavor Components in the Brew of Cooked Clam (Meretrix lusoria) and the Effect of Storage on Flavor Formation 미리보기
저자
Sekiwa, Y
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
60.
서명
Characteristics of Essential Oil from Basil (Ocimum basilicum L.) Grown in Australia 미리보기
저자
Lachowicz, K. J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 다음 맨뒤

하단메뉴