충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : C]
505건 중 505건 출력
6/26 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
101.
서명
Characterization of the Triterpene Saponins of the Roots and Rhizomes of Blue Cohosh (Caulophyllum Thalictroides)/ 미리보기
저자
Jhoo, J-W
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
102.
서명
Characterization of Tobacco Products by High-Performance Anion Exchange Chromatography-Pulsed Amperometric Detection 미리보기
저자
Zook, C. M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
103.
서명
Characterization of Triterpene Alcohol and Sterol Ferulates in Rice Bran Using LC-MS/MS/ 미리보기
저자
Fang, N
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
104.
서명
Characterization of Volatiles in Bullock's Heart (Annona reticulata L.) Fruit Cultivars from Cuba/ 미리보기
저자
Pino, J. A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
105.
서명
Characterization of Volatiles in Strawberry Guava (Psidium cattleianumSabine) Fruit/ 미리보기
저자
Pino, J A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
106.
서명
Chemical and Antioxidant Properties of Laurocerasus officinalis Roem. (Cherry Laurel) Fruit Grown in the Black Sea Region/ 미리보기
저자
Kolayli, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
107.
서명
Chemical and Genetic Attributes of a Maize-Silk Olfactory Trait 미리보기
저자
Widstrom, N. W
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
108.
서명
Chemical and Microscopic Characterization of Potato (Solanum tuberosum L.) Cell Walls during Cooking 미리보기
저자
Van Marle, J. T
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
109.
서명
Chemical and Sensorial Characteristics of Espresso Coffee As Affected by Grinding and Torrefacto Roast/ 미리보기
저자
Andueza, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
110.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Analysis and Stability of Carotenoids in the Flowers of Daylily (Hemerocallis disticha) as Affected by Various Treatments/ 미리보기
저자
Tai, C-Y
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
111.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Antioxidant Activity of Pomegranate Juice and Its Relationship with Phenolic Composition and Processing/ 미리보기
저자
Gil, Mar� I
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
112.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Antiradical Properties of Commercial Cognacs Assessed by the DPPH Test/ 미리보기
저자
Porto, Carla Da
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
113.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Artificial Neural Network-Based Predictive Model for Bacterial Growth in a Simulated Medium of Modified-Atmosphere-Packed Cooked Meat Products/ 미리보기
저자
Lou, Wengao
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
114.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Assessment of Home-Based Processing Methods To Reduce the Phytate Content and Phytate/Zinc Molar Ratio of White Maize (Zea mays)/ 미리보기
저자
Hotz, Christine
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
115.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Autoxidation of Packed Almonds as Affected by Maillard Reaction Volatile Compounds Derived from Roasting/ 미리보기
저자
Severini, Carla
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
116.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Behavior of Monosaccharides, Phenolic Compounds, and Color of Red Wines Aged in Used Oak Barrels and in the Bottle/ 미리보기
저자
Alamo, Mar� del
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
117.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Behavior of Triticum durum Desf. Arabinoxylans and Arabinogalactan Peptides during Industrial Pasta Processing/ 미리보기
저자
Ingelbrecht, J A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
118.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Biochemical and Microbial Changes during the Storage of Minimally Processed Cantaloupe/ 미리보기
저자
Lamikanra, O
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
119.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Biological Response of Rats Fed with Tofu Treated with High Hydrostatic Pressure/ 미리보기
저자
Pr�stamo, G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
120.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Bipolar Membrane Electroacidification of Demineralized Skim Milk/ 미리보기
저자
Bazinet, Laurent
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 다음 맨뒤

하단메뉴