충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : C]
505건 중 505건 출력
7/26 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
121.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - b-Lactoglobulin Molten Globule Induced by High Pressure/ 미리보기
저자
Yang, Jian
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
122.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Browning Indicators in Bread/ 미리보기
저자
Ram�ez-Jim�nez, A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
123.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Carotenoid Content, Physicochemical, and Sensory Qualities of Deep-Fried Carrot Chips As Affected by Dehydration/Rehydration, Antioxidant, and Fermentation/ 미리보기
저자
Sulaeman, Ahmad
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
124.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Changes in Essential Oil during Enzyme-Assisted Ensiling of Lemongrass (Cymbopogon citratus Stapf.) and Lemon Eucalyptus (Eucalyptus citriodora Hook)/ 미리보기
저자
Dudai, Nativ
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
125.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Changes in Low Molecular Weight Phenolic Compounds in Spanish, French, and American Oak Woods during Natural Seasoning and Toasting/ 미리보기
저자
Cadah�, Estrella
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
126.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Changes in the Aroma of a Strawberry Drink during Storage/ 미리보기
저자
Siegmund, Barbara
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
127.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Changes in the Profile of Genistein, Daidzein, and Their Conjugates during Thermal Processing of Tofu/ 미리보기
저자
Gr�n, Ingolf U
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
128.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Chemical Characterization of the High Molecular Weight Material Extracted with Hot Water from Green and Roasted Arabica Coffee/ 미리보기
저자
Nunes, Fernando M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
129.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Chemical Investigation of Gamma-Irradiated Saffron (Crocus sativus L.)/ 미리보기
저자
Zareena, A V
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
130.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Color and Stability of Pigments Derived from the Acetaldehyde-Mediated Condensation between Malvidin 3-O-Glucoside and (+)-Catechin/ 미리보기
저자
Escribano-Bail�, Teresa
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
131.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Color Formation in Dehydrated Modified Whey Powder Systems As Affected by Compression and Tg/ 미리보기
저자
Burin, Leila
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
132.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Comparative Study on Chemical Changes in Olive Juice and Brine during Green Olive Fermentation/ 미리보기
저자
S�nchez, A H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
133.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Contribution of Periderm Material and Blanching Time to the Quality of Pasteurized Peach Puree/ 미리보기
저자
Talcott, S T
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
134.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Copper(II) Catalysis in Cyanide Conversion into Ethyl Carbamate in Spirits and Relevant Reactions/ 미리보기
저자
Aresta, Michele
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
135.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Coriander Spice Oil: Effects of Fruit Crushing and Distillation Time on Yield and Composition/ 미리보기
저자
Smallfield, Bruce M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
136.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Determination of Benzoyl Peroxide and Benzoic Acid Levels by HPLC during Wheat Flour Bleaching Process/ 미리보기
저자
Saiz, A I
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
137.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Direct Electron Paramagnetic Resonance Study of Tobacco. 1. Manganese(II) as a Marker/ 미리보기
저자
Morsy, M A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
138.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Domestic Processing of Onion Bulbs (Allium cepa) and Asparagus Spears (Asparagus officinalis): Effect on Flavonol Content and Antioxidant Status/ 미리보기
저자
Makris, Dimitris P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
139.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Cooking on Banana and Plantain Texture/ 미리보기
저자
Qi, Baoxiu
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
140.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Cooking Temperatures on Chemical Changes in Species of Organic Arsenic in Seafood/ 미리보기
저자
Devesa, V
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 다음 맨뒤

하단메뉴