충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : C]
505건 중 505건 출력
8/26 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
141.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Cooling Rate on Nucleation Behavior of Milk Fat-Sunflower Oil Blends/ 미리보기
저자
Martini, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
142.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Enzymatic and Chemical Oxidation on the Antioxidant Capacity of Catechin Model Systems and Apple Derivatives/ 미리보기
저자
Nicoli, Maria Cristina
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
143.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Enzyme Treatment during Mechanical Extraction of Olive Oil on Phenolic Compounds and Polysaccharides/ 미리보기
저자
Vierhuis, Esther
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
144.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Extrusion on Isoflavone Content and Antiproliferative Bioactivity of Soy/Corn Mixtures/ 미리보기
저자
Singletary, Keith
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
145.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of High-Pressure Treatment on the Carotenoid Composition and the Radical Scavenging Activity of Persimmon Fruit Purees/ 미리보기
저자
Ancos, Bego� de
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
146.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Milk Concentration on the Irreversible Thermal Denaturation and Disulfide Aggregation of b-Lactoglobulin/ 미리보기
저자
Anema, Skelte G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
147.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Postharvest Ultraviolet Irradiation on Resveratrol and Other Phenolics of Cv. Napoleon Table Grapes/ 미리보기
저자
Cantos, Emma
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
148.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Several Germination Conditions on Total P, Phytate P, Phytase, and Acid Phosphatase Activities and Inositol Phosphate Esters in Rye and Barley/ 미리보기
저자
Centeno, Carmen
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
149.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effects of Heat Processing and Storage on Flavanols and Sensory Qualities of Green Tea Beverage/ 미리보기
저자
Wang, Li-Fei
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
150.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effects of Olive Fruit Quality and Oil Storage Practices on the Diacylglycerol Content of Virgin Olive Oils/ 미리보기
저자
P�rez-Camino, M C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
151.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effects of Pretreatments on the Diffusion Kinetics and Some Quality Parameters of Osmotically Dehydrated Apple Slices/ 미리보기
저자
Taiwo, Kehinde A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
152.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effects of Pulsed Electric Fields on the Quality of Orange Juice and Comparison with Heat Pasteurization/ 미리보기
저자
Yeom, Hye Won
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
153.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Ellagic Acid, Vitaniin C, and Total Phenolic Contents and Radical Scavenging Capacity Affected by Freezing and Frozen Storage in Raspberry Fruit/ 미리보기
저자
Ancos, Bego� de
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
154.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Estrogenic Effects of Extracts from Cabbage, Fermented Cabbage, and Acidified Brussels Sprouts on Growth and Gene Expression of Estrogen-Dependent Human Breast Cancer (MCF-7) Cells/ 미리보기
저자
Ju, Young H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
155.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Evidence for Surfactant Solubilization of Plant Epicuticular Wax/ 미리보기
저자
Tamura, Hiroto
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
156.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Evolution of Chlorpyrifos, Fenarimol, Metalaxyl, Penconazole, and Vinclozolin in Red Wines Elaborated by Carbonic Maceration of Monastrell Grapes/ 미리보기
저자
Navarro, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
157.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Fate of Apple Peel Phenolics during Cool Storage/ 미리보기
저자
Golding, John B
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
158.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Fining Treatments of White Wines by Means of Polymeric Adjuvants for Their Stabilization against Browning/ 미리보기
저자
Spagna, Giovanni
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
159.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Flavor, Color, and Vitamin C Retention of Pulsed Electric Field Processed Orange Juice in Different Packaging Materials/ 미리보기
저자
Ayhan, Zehra
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
160.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Identification of a New Form of Lipid Transfer Protein (LTP1) in Wheat Seeds/ 미리보기
저자
Douliez, Jean-Paul
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 다음 맨뒤

하단메뉴