주메뉴 바로가기
본문 바로가기(skip to content)
퀵메뉴 바로가기
마이메뉴 바로가기
도서관정보 바로가기
글로벌메뉴
주메뉴
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
ScienceON Search
FRIC Search
신청내역
관리자 목록
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
NDSL Search
FRIC Search
신청내역
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
CNU Search
|
Home
>
원문검색
>
CNU Search
>
가나다리스트
탭메뉴
기본검색
가나다리스트
전체
ㅣ
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ㅣ
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
기타
검색 타입
전체
서명
저자
발행처
ISSN
수록DB
키워드
전방일치
완전일치
결과내 검색
검색어
[가나다ABC : C]
총
505
건 중
505
건 출력
8/26
페이지
제한항목
American Chemical Society, Books and Journals Division]
검색결과제한
자료유형
기사
(505)
저자
Vermeulen, C
(3)
Alaiz, M
(2)
Ancos, Bego� de
(2)
Barnekow, D E
(2)
Bergman, Eva-Lotta
(2)
Collingborn, Frances M B
(2)
Devesa, V
(2)
Es-Safi, Nour-Eddine
(2)
Galletti, G. C
(2)
Gaynor, J. D
(2)
Horimoto, Y
(2)
Kim, Hyun-Ock
(2)
Krol, Walter J
(2)
Lachowicz, K. J
(2)
Lamikanra, O
(2)
Laurent, F
(2)
Lin, C.-T
(2)
Njoroge, S. M
(2)
Pr�stamo, G
(2)
Schwartz, L
(2)
Wang, Q
(2)
Zareena, A V
(2)
Adams, A
(1)
Adrian, M
(1)
Ahmet Ayaz, F
(1)
더보기
(20)
more...
더보기 취소
출판사
American Chemical Society, Books and Journals Division]
(505)
발행년도
2001
(158)
2000
(130)
1997
(73)
1996
(72)
2003
(71)
1995
(1)
더보기
(1)
더보기 취소
검색간략리스트
항목선택
서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
오름차순
내림차순
5
10
15
20
30
50
100
141.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Cooling Rate on Nucleation Behavior of Milk Fat-Sunflower Oil Blends/
저자
Martini, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
142.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Enzymatic and Chemical Oxidation on the Antioxidant Capacity of Catechin Model Systems and Apple Derivatives/
저자
Nicoli, Maria Cristina
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
143.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Enzyme Treatment during Mechanical Extraction of Olive Oil on Phenolic Compounds and Polysaccharides/
저자
Vierhuis, Esther
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
144.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Extrusion on Isoflavone Content and Antiproliferative Bioactivity of Soy/Corn Mixtures/
저자
Singletary, Keith
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
145.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of High-Pressure Treatment on the Carotenoid Composition and the Radical Scavenging Activity of Persimmon Fruit Purees/
저자
Ancos, Bego� de
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
146.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Milk Concentration on the Irreversible Thermal Denaturation and Disulfide Aggregation of b-Lactoglobulin/
저자
Anema, Skelte G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
147.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Postharvest Ultraviolet Irradiation on Resveratrol and Other Phenolics of Cv. Napoleon Table Grapes/
저자
Cantos, Emma
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
148.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effect of Several Germination Conditions on Total P, Phytate P, Phytase, and Acid Phosphatase Activities and Inositol Phosphate Esters in Rye and Barley/
저자
Centeno, Carmen
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
149.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effects of Heat Processing and Storage on Flavanols and Sensory Qualities of Green Tea Beverage/
저자
Wang, Li-Fei
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
150.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effects of Olive Fruit Quality and Oil Storage Practices on the Diacylglycerol Content of Virgin Olive Oils/
저자
P�rez-Camino, M C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
151.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effects of Pretreatments on the Diffusion Kinetics and Some Quality Parameters of Osmotically Dehydrated Apple Slices/
저자
Taiwo, Kehinde A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
152.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Effects of Pulsed Electric Fields on the Quality of Orange Juice and Comparison with Heat Pasteurization/
저자
Yeom, Hye Won
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
153.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Ellagic Acid, Vitaniin C, and Total Phenolic Contents and Radical Scavenging Capacity Affected by Freezing and Frozen Storage in Raspberry Fruit/
저자
Ancos, Bego� de
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
154.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Estrogenic Effects of Extracts from Cabbage, Fermented Cabbage, and Acidified Brussels Sprouts on Growth and Gene Expression of Estrogen-Dependent Human Breast Cancer (MCF-7) Cells/
저자
Ju, Young H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
155.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Evidence for Surfactant Solubilization of Plant Epicuticular Wax/
저자
Tamura, Hiroto
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
156.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Evolution of Chlorpyrifos, Fenarimol, Metalaxyl, Penconazole, and Vinclozolin in Red Wines Elaborated by Carbonic Maceration of Monastrell Grapes/
저자
Navarro, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
157.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Fate of Apple Peel Phenolics during Cool Storage/
저자
Golding, John B
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
158.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Fining Treatments of White Wines by Means of Polymeric Adjuvants for Their Stabilization against Browning/
저자
Spagna, Giovanni
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
159.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Flavor, Color, and Vitamin C Retention of Pulsed Electric Field Processed Orange Juice in Different Packaging Materials/
저자
Ayhan, Zehra
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
160.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Identification of a New Form of Lipid Transfer Protein (LTP1) in Wheat Seeds/
저자
Douliez, Jean-Paul
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
임시보관함보기
하단메뉴