충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : C]
505건 중 505건 출력
9/26 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
161.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Identification of Proline-Based Diketopiperazines in Roasted Coffee/ 미리보기
저자
Ginz, Michael
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
162.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Induction of Soluble and Cell Wall Peroxidases by Aphid Infestation in Barley/ 미리보기
저자
Chaman, Mercedes E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
163.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Influence of Harvest Date within the Season and Cold Storage on Cherimoya Fruit Ripening/ 미리보기
저자
Alique, Rafael
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
164.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Influence of Packaging on the Aroma Stability of Strawberry Syrup during Shelf Life/ 미리보기
저자
Ducruet, V
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
165.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Influence of Processing Stages on Antimutagenic and Antioxidant Potentials of Rooibos Tea/ 미리보기
저자
Standley, Lauren
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
166.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Influence of Pyrolytic and Aqueous-Phase Reactions on the Mechanism of Formation of Maillard Products/ 미리보기
저자
Wnorowski, Andrzej
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
167.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Influence of the Acetification Process on Phenolic Compounds/ 미리보기
저자
Andlauer, Wilfried
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
168.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Inhibition of Formaldehyde Production in Frozen-Stored Minced Blue Whiting (Micromesistius poutassou) Muscle by Cryostabilizers: An Approach from the Glassy State Theory/ 미리보기
저자
Rodr�uez Herrera, Juan J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
169.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - In Vitro Test for the Effectiveness of Antioxidants as Inhibitors of Thiyl Radical-Induced Reactions with Unsaturated Fatty Acids/ 미리보기
저자
Klein, Erika
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
170.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Kinetic Study of Transformations of Arsenic Species during Heat Treatment/ 미리보기
저자
Devesa, V
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
171.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Maintaining Quality of Fresh-Cut Mangoes Using Antibrowning Agents and Modified Atmosphere Packaging/ 미리보기
저자
Gonz�lez-Aguilar, G A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
172.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Mechanism of Volatile Compound Production during Storage of Sunflower Oil/ 미리보기
저자
Keszler, Agnes
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
173.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Mode of Action of Hot-Water Dip in Reducing Decay of Lemon Fruit/ 미리보기
저자
Nafussi, Beatrice
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
174.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Modifications of Wheat Flour Proteins during in Vitro Digestion of Bread Dough, Crumb, and Crust: An Electrophoretic and Immunological Study/ 미리보기
저자
Pasini, Gabriella
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
175.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Modified Atmosphere Packaged Cheddar Cheese Shreds: Influence of Fluorescent Light Exposure and Gas Type on Color and Production of Volatile Compounds/ 미리보기
저자
Colchin, Llori M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
176.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - New Phenolic Compounds Formed by Evolution of (+)-Catechin and Glyoxylic Acid in Hydroalcoholic Solution and Their Implication in Color Changes of Grape-Derived Foods/ 미리보기
저자
Es-Safi, Nour-Eddine
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
177.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - NMR and MS Analysis of Decomposition Compounds Produced from N-Acetyl-L-glutamine at Low pH/ 미리보기
저자
Bergana, Marti Mamula
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
178.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Optimal Conditions for Phytate Degradation, Estimation of Phytase Activity, and Localization of Phytate in Barley (Cv. Blenheim)/ 미리보기
저자
Bergman, Eva-Lotta
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
179.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Phenolic Composition of Litchi Fruit Pericarp/ 미리보기
저자
Sarni-Manchado, Pascale
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
180.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Photodegradation of Cassava and Corn Starches/ 미리보기
저자
Bertolini, Andr�a C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 다음 맨뒤

하단메뉴