주메뉴 바로가기
본문 바로가기(skip to content)
퀵메뉴 바로가기
마이메뉴 바로가기
도서관정보 바로가기
글로벌메뉴
주메뉴
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
ScienceON Search
FRIC Search
신청내역
관리자 목록
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
NDSL Search
FRIC Search
신청내역
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
CNU Search
|
Home
>
원문검색
>
CNU Search
>
가나다리스트
탭메뉴
기본검색
가나다리스트
전체
ㅣ
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ㅣ
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
기타
검색 타입
전체
서명
저자
발행처
ISSN
수록DB
키워드
전방일치
완전일치
결과내 검색
검색어
[가나다ABC : C]
총
505
건 중
505
건 출력
9/26
페이지
제한항목
American Chemical Society, Books and Journals Division]
검색결과제한
자료유형
기사
(505)
저자
Vermeulen, C
(3)
Alaiz, M
(2)
Ancos, Bego� de
(2)
Barnekow, D E
(2)
Bergman, Eva-Lotta
(2)
Collingborn, Frances M B
(2)
Devesa, V
(2)
Es-Safi, Nour-Eddine
(2)
Galletti, G. C
(2)
Gaynor, J. D
(2)
Horimoto, Y
(2)
Kim, Hyun-Ock
(2)
Krol, Walter J
(2)
Lachowicz, K. J
(2)
Lamikanra, O
(2)
Laurent, F
(2)
Lin, C.-T
(2)
Njoroge, S. M
(2)
Pr�stamo, G
(2)
Schwartz, L
(2)
Wang, Q
(2)
Zareena, A V
(2)
Adams, A
(1)
Adrian, M
(1)
Ahmet Ayaz, F
(1)
더보기
(20)
more...
더보기 취소
출판사
American Chemical Society, Books and Journals Division]
(505)
발행년도
2001
(158)
2000
(130)
1997
(73)
1996
(72)
2003
(71)
1995
(1)
더보기
(1)
더보기 취소
검색간략리스트
항목선택
서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
오름차순
내림차순
5
10
15
20
30
50
100
161.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Identification of Proline-Based Diketopiperazines in Roasted Coffee/
저자
Ginz, Michael
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
162.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Induction of Soluble and Cell Wall Peroxidases by Aphid Infestation in Barley/
저자
Chaman, Mercedes E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
163.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Influence of Harvest Date within the Season and Cold Storage on Cherimoya Fruit Ripening/
저자
Alique, Rafael
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
164.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Influence of Packaging on the Aroma Stability of Strawberry Syrup during Shelf Life/
저자
Ducruet, V
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
165.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Influence of Processing Stages on Antimutagenic and Antioxidant Potentials of Rooibos Tea/
저자
Standley, Lauren
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
166.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Influence of Pyrolytic and Aqueous-Phase Reactions on the Mechanism of Formation of Maillard Products/
저자
Wnorowski, Andrzej
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
167.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Influence of the Acetification Process on Phenolic Compounds/
저자
Andlauer, Wilfried
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
168.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Inhibition of Formaldehyde Production in Frozen-Stored Minced Blue Whiting (Micromesistius poutassou) Muscle by Cryostabilizers: An Approach from the Glassy State Theory/
저자
Rodr�uez Herrera, Juan J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
169.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - In Vitro Test for the Effectiveness of Antioxidants as Inhibitors of Thiyl Radical-Induced Reactions with Unsaturated Fatty Acids/
저자
Klein, Erika
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
170.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Kinetic Study of Transformations of Arsenic Species during Heat Treatment/
저자
Devesa, V
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
171.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Maintaining Quality of Fresh-Cut Mangoes Using Antibrowning Agents and Modified Atmosphere Packaging/
저자
Gonz�lez-Aguilar, G A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
172.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Mechanism of Volatile Compound Production during Storage of Sunflower Oil/
저자
Keszler, Agnes
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
173.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Mode of Action of Hot-Water Dip in Reducing Decay of Lemon Fruit/
저자
Nafussi, Beatrice
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
174.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Modifications of Wheat Flour Proteins during in Vitro Digestion of Bread Dough, Crumb, and Crust: An Electrophoretic and Immunological Study/
저자
Pasini, Gabriella
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
175.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Modified Atmosphere Packaged Cheddar Cheese Shreds: Influence of Fluorescent Light Exposure and Gas Type on Color and Production of Volatile Compounds/
저자
Colchin, Llori M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
176.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - New Phenolic Compounds Formed by Evolution of (+)-Catechin and Glyoxylic Acid in Hydroalcoholic Solution and Their Implication in Color Changes of Grape-Derived Foods/
저자
Es-Safi, Nour-Eddine
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
177.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - NMR and MS Analysis of Decomposition Compounds Produced from N-Acetyl-L-glutamine at Low pH/
저자
Bergana, Marti Mamula
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
178.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Optimal Conditions for Phytate Degradation, Estimation of Phytase Activity, and Localization of Phytate in Barley (Cv. Blenheim)/
저자
Bergman, Eva-Lotta
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
179.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Phenolic Composition of Litchi Fruit Pericarp/
저자
Sarni-Manchado, Pascale
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
180.
서명
CHEMICAL CHANGES DURING PROCESSING/STORAGE - Photodegradation of Cassava and Corn Starches/
저자
Bertolini, Andr�a C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
임시보관함보기
하단메뉴