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[가나다ABC : C]
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Applied Science Publishers
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기사
(122)
연간물
(1)
저자
Iwuoha, C. I
(3)
Abdel-Aziz, S. A
(1)
Abeni, F
(1)
Abou-Arab, A. A. K
(1)
Adeyeye, E I
(1)
Afoakwa, Emmanuel Ohene
(1)
Ahmed, S. B
(1)
Alexander Essers, A. J
(1)
Ali, L. H
(1)
Alika, J. E
(1)
Aruoma, O. I
(1)
Astley, T
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Bartolome, A. P
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Benedito, J
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Bertram, Hanne C
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Bover-Cid, Sara
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Bruna, Jos� M
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Bruun-Jensen, L
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Bueno, M. P
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Carpenter, Charles E
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Cassens, R. G
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Chu, Yan-Hwa
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De Maria, C. A. B
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출판사
Applied Science Publishers
(123)
발행년도
2001
(61)
1997
(25)
1996
(23)
2000
(13)
1983
(1)
언어
영어
(1)
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중앙도서관
(1)
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서명
저자
발행처
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10
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20
30
50
100
1.
서명
A comparative study of effects of nitrogen and argon on tyrosinase and malic dehydrogenase activities/
저자
Zhang, Donglin
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
2.
서명
A comparison of the TLC-densitometry and HPLC method for the determination of biogenic amines in fish and fishery products/
저자
Jeya Shakila, R
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
3.
서명
Caffeine, trigonelline, chlorogenic acids and sucrose diversity in wild Coffea arabica L. and C. canephora P. accessions/
저자
Ky, C-L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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4.
서명
Calcium ascorbate as a potential partial substitute for NaCl in dry fermented sausages: effect on colour, texture and hygienic quality at different concentrations/
저자
Gimeno, O
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
5.
서명
Calcium, zinc and phytate interrelationships in some foods of major consumption in Nigeria/
저자
Adeyeye, E I
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
6.
서명
Calendar ///
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
7.
서명
Calendar ///
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
8.
서명
Calendar ///
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
9.
서명
Capillary electrophoresis in food analysis
저자
Lindeberg, J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
10.
서명
Carbohydrate composition of wheat, wheat bran, sorghum and bajra with good chapati/roti (Indian flat bread) making quality/
저자
Nandini, Chilkunda D
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
11.
서명
"Carbohydrates and their degrading enzymes from native and malted finger millet (Ragi, Eleusine coracana, Indaf-15)". By M. Nirmala, M.V.S.S.T. Subba Rao, G. Muralikrishna/
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
12.
서명
Carbon dioxide extraction of ginseng root hair oil and ginsenosides/
저자
Wang, Huang-Chung
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
13.
서명
Carcass traits, muscle characteristics, and palatability attributes of lambs expressing the callipyge phenotype/
저자
Goodson, K J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
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원문제공마감년
14.
서명
Castration and slaughter age effects on panel assessment and aroma compounds of the "mesti�o" goat meat/
저자
Madruga, M S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
15.
서명
Changes in biogenic amine and polyamine contents in slightly fermented sausages manufactured with and without sugar/
저자
Bover-Cid, Sara
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
16.
서명
Changes in carbohydrate, free amino acids, organic acids, phytate and HCl extractability of minerals during germination and fermentation of finger millet (Eleusine coracane)
저자
Sripriya, G
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
17.
서명
Changes in chemical composition of guava fruits during development and ripening
저자
El Bulk, R. E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
18.
서명
Changes in enzyme activities during germination of cowpeas (Vigna unguiculata, cv. California blackeye)/
저자
Uriyo, Maria G
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
19.
서명
Changes in fatty acid composition in muscle and adipose tissue of farmed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) in relation to ration and age/
저자
Kiessling, A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
20.
서명
Changes in fatty acid, simple sugar, and oligosaccharide content of cowpea (Vigna unguiculata) flour as a result of soaking, boiling, and fermentation with Rhizopus microsporus var. oligosporus
저자
Prinyawiwatkul, W
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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