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101.
서명
DAIRY FOODS: - Electrochemical Sensor Detecting Free Sulfhydryl Groups: Evaluation of Milk Heat Treatment/ 미리보기
저자
Cosio, M S
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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102.
서명
DAIRY FOODS: - Firmness and Crystallization of Milk Fat in Relation to Processing Conditions/ 미리보기
저자
Aken, G A Van
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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103.
서명
DAIRY FOODS: - Identification of a Gene Cluster Encoding Krebs Cycle Oxidative Enzymes Linked to the Pyruvate Carboxylase Gene in Lactococcus lactis ssp. lactis C2/ 미리보기
저자
Wang, H
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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104.
서명
DAIRY FOODS: - Influence of Capsular and Ropy Exopolysaccharide-Producing Streptococcus thermophilus on Mozzarella Cheese and Cheese Whey/ 미리보기
저자
Petersen, B L
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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105.
서명
DAIRY FOODS: - Influence of Fluorescence of Bacteria Stained with Acridine Orange on the Enumeration of Microorganisms in Raw Milk/ 미리보기
저자
Rapposch, S
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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106.
서명
DAIRY FOODS: - Influence of High-Oryzanol Rice Bran Oil on the Oxidative Stability of Whole Milk Powder/ 미리보기
저자
Nanua, J N
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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107.
서명
DAIRY FOODS: - Influence of the Season on Proteolysis and Sensory Characteristics of Idiazabal Cheese/ 미리보기
저자
Mendia, C
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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108.
서명
DAIRY FOODS: - Micellar Changes Induced by High Pressure. Influence in the Proteolytic Activity and Organoleptic Properties of Milk/ 미리보기
저자
Garc�-Risco, M R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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109.
서명
DAIRY FOODS: - Milk Identification of Different Species: 13C-NMR Spectroscopy of Triacylglycerols from Cows and Buffaloes' Milks/ 미리보기
저자
Andreotti, G
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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110.
서명
DAIRY FOODS: - Modeling of pH and Acidity for Industrial Cheese Production/ 미리보기
저자
Paquet, J
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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111.
서명
DAIRY FOODS: - Proteolysis of O3-Casein as a Marker of Grana Padano Cheese Ripening/ 미리보기
저자
Gaiaschi, A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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112.
서명
DAIRY FOODS: - Rheological Properties of Ice Cream Mixes and Frozen Ice Creams Containing Fat and Fat Replacers/ 미리보기
저자
Adapa, S
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
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113.
서명
DAIRY FOODS: - Separation of Lactoferrin-a and -b from Bovine Colostrum/ 미리보기
저자
Yoshida, S
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
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114.
서명
DAIRY FOODS: - Technical Note: Production of Butter with Enhanced Conjugated Linoleic Acid for Use in Biomedical Studies with Animal Models/ 미리보기
저자
Bauman, D E
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
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115.
서명
DAIRY FOODS: - The Effect of Fat Content on the Microbiology and Proteolysis in Cheddar Cheese During Ripening/ 미리보기
저자
Fenelon, M A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
116.
서명
DAIRY FOODS: - Viability of Microencapsulated Bifidobacteria in Set Yogurt During Refrigerated Storage/ 미리보기
저자
Adhikari, K
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
117.
서명
DAIRY FOODS: - Viability of Probiotic (Bifidobacterium, Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus casei) and Nonprobiotic Microflora in Argentinian Fresco Cheese/ 미리보기
저자
Vinderola, C G
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
118.
서명
DAIRY FOODS: - Viscoelastic Properties of Oil-Water Interfaces Covered by Bovine b-Casein Tryptic Peptides/ 미리보기
저자
Girardet, J M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
119.
서명
Dallal, Scattered Like Seeds 미리보기
저자
Brunais, A.
발행처
THE MIDDLE EAST POLICY COUNCIL
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
120.
서명
Dalton:an international journal of inorganic chemistry 미리보기
저자
Royal Society of Chemistry (Great Britain)
발행처
Royal Society of Chemistry
원문제공시작년
2000-2002
자료유형
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