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1.
서명
Effect of commercial modified starters on accelerated ripening of cheddar cheese 미리보기
저자
Ramasamy, D
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
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원문제공마감년
2.
서명
Effect of emulsifying salts on the chemical composition and buffering capacity of cow's and buffaloe's casein micelles 미리보기
저자
Ramadan, F. A. M
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
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원문제공마감년
3.
서명
Effect of isomerization conditions on the formation of lactulose from UFmilk and whey permeates 미리보기
저자
Mahran, G. A
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
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4.
서명
Effect of milk fat substitution with vegetable oils on the quality attributes of labneh 미리보기
저자
Taha, S. H
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
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원문제공마감년
5.
서명
Effect of milk total solids and type of starter on the quality of labneh 미리보기
저자
Amer, S. N
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
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6.
서명
Effect of number and stage of lactation on the yield, composition and properties of buffaloes' milk 미리보기
저자
Kholif, A. M
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
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7.
서명
Effect of storage on the composition, rheological properties and organoleptic quality of commercial processed cheeses 미리보기
저자
Hamed, A
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
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8.
서명
Effect of whey protein concentrate, emulsifying salts and storage on theapparent viscosity of processed cheese spreads 미리보기
저자
Abd El-Salam, M. H
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
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9.
서명
Effect of whipping on the fat globule membrane lipids of goats' milk 미리보기
저자
Abbas, F. M
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
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10.
서명
Evaluation of some freeze-shocked lactic starters for accelerated ripening of Domiati cheese made at various salt levels 미리보기
저자
Aly, M. E
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
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11.
서명
Evaluation of some Mends for dietetic and diabetic ice cream 미리보기
저자
Abdou, S. M
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
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원문제공마감년
12.
서명
Evaluation of some stabilizers in the manufacture of ice cream 미리보기
저자
Abd El-Salam, M. H
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
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원문제공마감년
13.
서명
The effect of pH, sugars and calcium ion concentration on the thermal stability of whey proteins 미리보기
저자
Ibrahim, F. S
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
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원문제공마감년
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