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[가나다ABC : E]
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기사
Egyptian Society of Dairy Science
검색결과제한
자료유형
기사
(13)
저자
Abd El-Salam, M. H
(2)
Abbas, F. M
(1)
Abdou, S. M
(1)
Aly, M. E
(1)
Amer, S. N
(1)
Hamed, A
(1)
Ibrahim, F. S
(1)
Kholif, A. M
(1)
Mahran, G. A
(1)
Ramadan, F. A. M
(1)
Ramasamy, D
(1)
Taha, S. H
(1)
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출판사
Egyptian Society of Dairy Science
(13)
발행년도
1980
(13)
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서명
저자
발행처
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5
10
15
20
30
50
100
1.
서명
Effect of commercial modified starters on accelerated ripening of cheddar cheese
저자
Ramasamy, D
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
2.
서명
Effect of emulsifying salts on the chemical composition and buffering capacity of cow's and buffaloe's casein micelles
저자
Ramadan, F. A. M
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
3.
서명
Effect of isomerization conditions on the formation of lactulose from UFmilk and whey permeates
저자
Mahran, G. A
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
4.
서명
Effect of milk fat substitution with vegetable oils on the quality attributes of labneh
저자
Taha, S. H
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
5.
서명
Effect of milk total solids and type of starter on the quality of labneh
저자
Amer, S. N
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
6.
서명
Effect of number and stage of lactation on the yield, composition and properties of buffaloes' milk
저자
Kholif, A. M
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
7.
서명
Effect of storage on the composition, rheological properties and organoleptic quality of commercial processed cheeses
저자
Hamed, A
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
8.
서명
Effect of whey protein concentrate, emulsifying salts and storage on theapparent viscosity of processed cheese spreads
저자
Abd El-Salam, M. H
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
9.
서명
Effect of whipping on the fat globule membrane lipids of goats' milk
저자
Abbas, F. M
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
10.
서명
Evaluation of some freeze-shocked lactic starters for accelerated ripening of Domiati cheese made at various salt levels
저자
Aly, M. E
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
11.
서명
Evaluation of some Mends for dietetic and diabetic ice cream
저자
Abdou, S. M
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
12.
서명
Evaluation of some stabilizers in the manufacture of ice cream
저자
Abd El-Salam, M. H
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
13.
서명
The effect of pH, sugars and calcium ion concentration on the thermal stability of whey proteins
저자
Ibrahim, F. S
발행처
Egyptian Society of Dairy Science
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
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