충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : E]
33건 중 33건 출력
1/2 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Early events in oxidation of whole milk powder detected by electron spinresonance spectrometry. Carry-over effects from butter oil used for instantization 미리보기
저자
Stapelfeldt, H
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Effect of added fungal lipase on the ripening of Kasar cheese 미리보기
저자
Kocak, C
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Effect of a sub-pasteurization treatment of cold stored ewe's milk on the quality of Feta cheese 미리보기
저자
Lalos, G
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Effect of bovine kappa-caseinoglycopeptide on secretion of interleukin-1family cytokines by P388D1 cells, a line derived from mouse monocyte/macrophage 미리보기
저자
Monnai, M
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Effect of carbonation of milk on Cheddar cheese yield and quality 미리보기
저자
MacCarney, T
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Effect of charcoal delipidization treatment of �lactoglobulin on kinetics of �lactoglobulin/retinoic acid complex and its tryptic hydrolysis 미리보기
저자
Chu, L
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Effect of di-saccharides on the thermal properties of whey proteins determined by differential scanning calorimetry (DSC) 미리보기
저자
Jou, K. D
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Effect of fat content and manufacturing process on dipping time and fat and protein recoveries of Cebreiro cheese 미리보기
저자
Fernandez-Albalat, M. P
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Effect of feeding on trans positional isomers of octadecenoic acid in milk fats 미리보기
저자
Precht, D
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Effect of freeze drying and storage on the microbiological and physical properties of AB-yoghurt 미리보기
저자
Rybka, S
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Effect of high hydrostatic pressure on Ca-caseinate systems 미리보기
저자
Lee, S. K
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Effect of pH on the turbidity of pressure treated calcium caseinate suspensions and skim milk 미리보기
저자
Anema, S. G
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
Effect of production conditions on ice cream melting resistance and hardness 미리보기
저자
Sakurai, K
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Effect of salt-in-moisture on proteolysis in Cheddar-type cheese 미리보기
저자
Kelly, M
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
Effect of temperature and glucono-�lactone (GDL) concentration on milk aggregation and gelation process as revealed by optical method 미리보기
저자
Dybowska, B. E
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Effect of whey protein concentrate on the survival of Lactobacillus acidophilus in lactose hydrolysed yoghurt during refrigerated storage 미리보기
저자
Kailasapathy, K
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
Effects of composition and concentration of dairy liquids on fouling structure 미리보기
저자
Schraml, J. E
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
Effects of composition on raw milk viscosity 미리보기
저자
Rohm, H
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
Effects of concentration on fouling of whey 미리보기
저자
Schraml, J. E
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
Effects of protein concentration and degree of hydrolysis during heatingon the aggregation of �lactoglobulin 미리보기
저자
Sato, K
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 

하단메뉴