충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : E]
74건 중 74건 출력
1/4 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Effective HPLC Method for the Determination of Aromatic Amadori Compounds 미리보기
저자
Ge, S.-J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Effectiveness of Talc as Adsorbent for Stabilization and Expression of Pisum sativum hortense Cv. Solara Lipoxygenase-Lyase Coupled Activities 미리보기
저자
Liagre, B
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Effect of an Antisense Pectin Methylesterase Gene on the Chemistry of Pectin in Tomato (Lycopersicon esculentum) Juice 미리보기
저자
Thakur, B. R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Effect of Cysteine Addition on the Volatiles of Extruded Wheat Flour 미리보기
저자
Riha, W. E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Effect of Cysteine on the Functional Properties and Microstructures of Wheat Flour Extrudates 미리보기
저자
Li, M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Effect of Denaturant and Cosolvents on the Stability of Wheat Germ Lipase 미리보기
저자
Rajeshwara, A. N
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Effect of Different Extrusion Temperatures and Moisture Content on Lipoxygenase Inactivation and Protein Solubility in Soybeans 미리보기
저자
Zhu, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Effect of Different Lipid Systems on Antioxidant Activity of Rosemary Constituents Carnosol and Carnosic Acid with and without �Tocopherol 미리보기
저자
Hopia, A. I
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Effect of Emulsifiers on the Physical Properties of Native and FermentedCassava Starches 미리보기
저자
Numfor, F. A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Effect of Extrusion Temperature on Solubility and Molecular Weight Distribution of Wheat Flour Proteins 미리보기
저자
Li, M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Effect of Fat Content on Odor Intensity of Three Aroma Compounds in Model Emulsions: �Decalactone, Diacetyl, and Butyric Acid 미리보기
저자
Guyot, C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Effect of Fermentation on the Primary Nutrients in Finger Millet (Eleusine coracana) 미리보기
저자
Antony, U
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
Effect of High-Pressure Treatment of Protein on the Rheology of Flocculated Emulsions Containing Protein and Polysaccharide 미리보기
저자
Dickinson, E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Effect of Interface in Model Food Emulsions on the Volatility of Aroma Compounds 미리보기
저자
Landy, P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
Effect of Kojic Acid on the Oxidation of N-Acetyldopamine by Mushroom Tyrosinase 미리보기
저자
Kahn, V
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Effect of Limited Proteolysis on the Enzymatic Phosphorylation of Soy Protein 미리보기
저자
Campbell, N. F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
Effect of Metal Cations on the Chemical Oxidation of Olive o-Diphenols in Model Systems 미리보기
저자
Garcia, P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
Effect of pH on Antioxidant Activity of �Tocopherol and Trolox in Oil-in-Water Emulsions 미리보기
저자
Huang, S.-W
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
Effect of pH, Temperature, and Time on Inactivation of Tannins and Possible Implications in Detannification Studies 미리보기
저자
Makkar, H. P. S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
Effect of Processing on Cell Wall Polysaccharides of Green Table Olives 미리보기
저자
Coimbra, M. A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 

하단메뉴