충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : E]
69건 중 69건 출력
1/4 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Effect of Caffeic Acid Phenethyl Ester, an Antioxidant from Propolis, on Inducing Apoptosis in Human Leukemic HL-60 Cells/ 미리보기
저자
Chen, Y-J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Effect of Different Treatments on the Evolution of Polyamines during Refrigerated Storage of Eggplants/ 미리보기
저자
Rodriguez, S del C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Effect of Different Winemaking Technologies on Phenolic Composition in Tinta Mi�a Red Wines/ 미리보기
저자
Sun, B
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Effect of Food Reductones, 2,5-Dimethyl-4-hydroxy-3(2H)-furanone (DMHF) and Hydroxyhydroquinone (HHQ), on Lipid Peroxidation and Type IV and I Allergy Responses of Mouse/ 미리보기
저자
Mi, H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Effect of Gallic Acid and Catechin on Lactobacillus hilgardii 5w Growth and Metabolism of Organic Compounds/ 미리보기
저자
Alberto, M R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Effect of Heat Processing and Storage Time on Migration of Bisphenol A (BPA) and Bisphenol A-Diglycidyl Ether (BADGE) to Aqueous Food Simulant from Mexican Can Coatings/ 미리보기
저자
Munguia-Lopez, E M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Effect of Light Exposure on the Glycoalkaloid Content of Solanum phureja Tubers/ 미리보기
저자
Griffiths, D W
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Effect of Macerating Enzymes on Red Wine Aroma at Laboratory Scale: Exogenous Addition or Expression by Transgenic Wine Yeasts/ 미리보기
저자
Gil, J V
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Effect of Overexpression of Fatty Acid 9-Hydroperoxide Lyase in Tomatoes (Lycopersicon esculentum Mill.)/ 미리보기
저자
Matsui, K
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Effect of pH on the Rheological and Structural Properties of Gels of Water-Washed Chicken-Breast Muscle at Physiological Ionic Strength/ 미리보기
저자
Feng, Y
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Effect of pH, Temperature, and Moisture on the Formation of Volatile Compounds in Glycine/Glucose Model Systems/ 미리보기
저자
Ames, J M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Effect of Plant Growth Temperature on Antioxidant Capacity in Strawberry/ 미리보기
저자
Wang, S Y
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
Effect of Principal Polyphenolic Components in Relation to Antioxidant Characteristics of Aged Red Wines/ 미리보기
저자
Arnous, A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Effect of Processing and Storage on the Antioxidant Ellagic Acid Derivatives and Flavonoids of Red Raspberry (Rubus idaeus) Jams/ 미리보기
저자
Zafrilla, P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
Effect of Roasting Conditions on Reduction of Ochratoxin A in Coffee/ 미리보기
저자
van der Stegen, G H D
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Effect of Salivary Components on Volatile Partitioning from Solutions/ 미리보기
저자
Friel, E N
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
Effects of Commercial Pectolytic and Cellulolytic Enzyme Preparations on the Apple Cell Wall/ 미리보기
저자
Dongowski, G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
Effects of Glycerol and Moisture Gradient on Thermomechanical Properties of White Bread/ 미리보기
저자
Baik, M-Y
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
Effects of pH and Heat Treatments on the Structure and Solubility of Potato Proteins in Different Preparations/ 미리보기
저자
van Koningsveld, G A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
Effects of Phenolic Propyl Esters on the Oxidative Stability of Refined Sunflower Oil/ 미리보기
저자
Silva, F A M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 

하단메뉴