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[가나다ABC : E]
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American Dairy Science Association
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자료유형
기사
(250)
저자
Barrington, G. M
(2)
Blauwiekel, R
(2)
Boddie, R. L
(2)
Boettcher, P. J
(2)
Bouzar, F
(2)
Burke, J. M
(2)
Chan, S. C
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Firkins, J. L
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Gliedt, D. W
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Hopkins, B. A
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출판사
American Dairy Science Association
(250)
발행년도
1997
(105)
2003
(69)
1996
(65)
1995
(10)
2001
(1)
검색간략리스트
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서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
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5
10
15
20
30
50
100
81.
서명
Effect of Sodium Chloride on the Serum Phase of Mozzarella Cheese
저자
Guo, M. R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
82.
서명
Effect of Sodium Citrate on Structure-Function Relationships of Cheddar Cheese/
저자
Pastorino, J
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
83.
서명
Effect of Somatotropin and Insulin-Like Growth Factor-I on Milk Lipid and Protein Synthesis In Vitro
저자
Keys, J. E
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
84.
서명
Effect of Stages of Lactation on the Concentration of a 90-Kilodalton Heat Shock Protein in Bovine Mammary Tissue
저자
Watanabe, A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
85.
서명
Effect of Starch on the Bioavailability of Glutamine and Leucine in the Dairy Cow
저자
Meijer, G. A. L
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
86.
서명
Effect of Steam-Flaked or Steam-Rolled Corn with or Without Aspergillus oryzae in the Diet on Performance of Dairy Cows Fed During Hot Weather
저자
Yu, P
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
87.
서명
Effect of Storage Method on Fermentation Characteristics, Aerobic Stability, and Forage Intake of Tropical Grasses Ensiled in Round Bales/
저자
Gonzalez, G
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
88.
서명
Effect of Sugar and Fat on the Acceptability of Vanilla Ice Cream
저자
Guinard, J.-X
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
89.
서명
Effect of Supplemental Lactoferrin with Ferrous Iron on Iron Status of Newborn Calves
저자
Kume, S.-I
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
90.
서명
Effect of Sweetener, Stabilizer, and Storage Temperature on Ice Recrystallization in Ice Cream
저자
Hagiwara, T
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
91.
서명
Effect of Temperature and Acidification Rate on the Fractal Dimension ofAcidified Casein Aggregates
저자
Vetier, N
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
92.
서명
Effect of Temperature of CO~2 Injection on the pH and Freezing Point of Milks and Creams/
저자
Ma, Y
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
93.
서명
Effect of Time Period of Data Used in International Dairy Sire Evaluations
저자
Weigel, K. A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
94.
서명
Effect of Variance of Interaction Effects of Sire and Herd on Selection for Milk and Fat Yield
저자
Dimov, G
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
95.
서명
Effect of Volatile Fatty Acid Infusion on Development of the Rumen Epithelium in Neonatal Sheep
저자
Lane, M. A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
96.
서명
Effect of Whole Cottonseed, Gossypol, and Ruminally Protected Lysine Supplementation on Milk Yield and Composition
저자
Blauwiekel, R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
97.
서명
Effect of Whole Cottonseed, Gossypol, and Ruminally Protected Lysine Supplementation on Milk Yield and Composition
저자
Blauwiekel, R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
98.
서명
Effect of Whole Cottonseed on Serum Constituents, Fragility of Erythrocyte Cells, and Reproduction of Growing Holstein Heifers
저자
Colin-Negrete, J
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
99.
서명
Effect of Yeast Culture in the Diets of Early Lactation Dairy Cows on Ruminal Fermentation and Passage of Nitrogen Fractions and Amino Acids to the Small Intestine
저자
Putnam, D. E
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
100.
서명
Effect of Yeast Culture (Saccharomyces cerevisiae) on Adaptation of Cowsto Diets Postpartum
저자
Robinson, P. H
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
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