주메뉴 바로가기
본문 바로가기(skip to content)
퀵메뉴 바로가기
마이메뉴 바로가기
도서관정보 바로가기
글로벌메뉴
주메뉴
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
ScienceON Search
FRIC Search
신청내역
관리자 목록
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
NDSL Search
FRIC Search
신청내역
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
CNU Search
|
Home
>
원문검색
>
CNU Search
>
가나다리스트
탭메뉴
기본검색
가나다리스트
전체
ㅣ
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ㅣ
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
기타
검색 타입
전체
서명
저자
발행처
ISSN
수록DB
키워드
전방일치
완전일치
결과내 검색
검색어
[가나다ABC : E]
총
150
건 중
150
건 출력
1/8
페이지
제한항목
Applied Science Publishers
검색결과제한
자료유형
기사
(150)
저자
Geesink, G H
(3)
Lisiewska, Z
(3)
Gruener, L
(2)
Hansson, A
(2)
Kristensen, Lars
(2)
Phillips, A L
(2)
Vijayakumari, K
(2)
�zdemir, Murat
(2)
Abdel Moueium, Z. S
(1)
Abiola, S S
(1)
Abou-Arab, A. A. K
(1)
Adams, J. B
(1)
Adeyeye, E. I
(1)
Ahn, D U
(1)
Ali, A
(1)
Ames, J. M
(1)
Apple, Jason K
(1)
Arbab, M. E
(1)
Arena, E
(1)
Arnau, J
(1)
Arvanitoyannis, I
(1)
Attia, R. A
(1)
Ayranci, Erol
(1)
Babiker, Elfadil Elfadl
(1)
Beddows, Clifford G
(1)
더보기
(20)
more...
더보기 취소
출판사
Applied Science Publishers
(150)
발행년도
2001
(76)
1997
(45)
2000
(17)
1996
(12)
검색간략리스트
항목선택
서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
오름차순
내림차순
5
10
15
20
30
50
100
1.
서명
Edible films made from gelatin, soluble starch and polyols, Part 3
저자
Arvanitoyannis, I
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Editorial ///
저자
Mathlouthi, M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Effect of acid extraction and alcohol precipitation conditions on the yield and purity of soy hull pectin/
저자
Kalapathy, U
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Effect of a dietary vitamin E supplementation on colour stability and lipid oxidation of air- and modified atmosphere-packaged beef/
저자
Gatellier, P
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Effect of air relative humidity on ham rind and subcutaneous salted fat during the resting period/
저자
Arnau, J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Effect of alpha-tocopherol acetate preblending on the quality of ground buffalo meat
저자
Sahoo, J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Effect of ascorbyl palmitate on the preservation of a-tocopherol in sunflower oil, alone and with herbs and spices/
저자
Beddows, Clifford G
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Effect of calcium chloride marination on bovine Cutaneus trunci muscle/
저자
Gonzalez, Claudia B
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Effect of carbon, nitrogen and mineral sources on growth of Psathyerella atroumbonata (Pegler), a Nigerian edible mushroom/
저자
Jonathan, S G
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Effect of changes in pH on the release of flavour compounds from a soft drink-related model system/
저자
Hansson, A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Effect of connective tissue on the shape of reflectance spectra obtained with a fibre-optic fat-depth probe in beef/
저자
Swatland, H J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Effect of cooking and treatment with sodium bisulphite or ascorbic acid on the in vitro protein digestibility of two sorghum cultivars
저자
Arbab, M. E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
Effect of dietary a-tocopherol supplementation on color and lipid stability in pork/
저자
Phillips, A L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Effect of domestic processing on the levels of certain antinutrients in Prosopis chilensis (Molina) Stunz. seeds
저자
Vijayakumari, K
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
Effect of draining temperature on the biochemical characteristics of Feta cheese
저자
Kandarakis, I
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Effect of drying on the volatile constituents of thyme (Thymus vulgaris L.) and sage (Salvia officinalis L.)
저자
Venskutonis, P. R
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
Effect of electrical stunning on meat quality of lamb/
저자
Vergara, H
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
Effect of erythorbic acid on cooked color in ground beef/
저자
Phillips, A L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
Effect of exposure to light on the solanine content of two varieties of potato (Solanum tuberosum) popular in Jordan/
저자
Haddadin, M S Y
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
Effect of extraction buffer on estimating calpain and calpastatin activity in postmortem ovine muscle/
저자
Veiseth, E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
1
2
3
4
5
6
7
8
임시보관함보기
하단메뉴