주메뉴 바로가기
본문 바로가기(skip to content)
퀵메뉴 바로가기
마이메뉴 바로가기
도서관정보 바로가기
글로벌메뉴
주메뉴
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
ScienceON Search
FRIC Search
신청내역
관리자 목록
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
NDSL Search
FRIC Search
신청내역
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
CNU Search
|
Home
>
원문검색
>
CNU Search
>
가나다리스트
탭메뉴
기본검색
가나다리스트
전체
ㅣ
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ㅣ
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
기타
검색 타입
전체
서명
저자
발행처
ISSN
수록DB
키워드
전방일치
완전일치
결과내 검색
검색어
[가나다ABC : E]
총
150
건 중
150
건 출력
2/8
페이지
제한항목
Applied Science Publishers
검색결과제한
자료유형
기사
(150)
저자
Geesink, G H
(3)
Lisiewska, Z
(3)
Gruener, L
(2)
Hansson, A
(2)
Kristensen, Lars
(2)
Phillips, A L
(2)
Vijayakumari, K
(2)
�zdemir, Murat
(2)
Abdel Moueium, Z. S
(1)
Abiola, S S
(1)
Abou-Arab, A. A. K
(1)
Adams, J. B
(1)
Adeyeye, E. I
(1)
Ahn, D U
(1)
Ali, A
(1)
Ames, J. M
(1)
Apple, Jason K
(1)
Arbab, M. E
(1)
Arena, E
(1)
Arnau, J
(1)
Arvanitoyannis, I
(1)
Attia, R. A
(1)
Ayranci, Erol
(1)
Babiker, Elfadil Elfadl
(1)
Beddows, Clifford G
(1)
더보기
(20)
more...
더보기 취소
출판사
Applied Science Publishers
(150)
발행년도
2001
(76)
1997
(45)
2000
(17)
1996
(12)
검색간략리스트
항목선택
서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
오름차순
내림차순
5
10
15
20
30
50
100
21.
서명
Effect of fat content and soy protein/carrageenan mix on the quality characteristics of comminuted, scalded sausages/
저자
Pietrasik, Z
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
22.
서명
Effect of fermentation on protein fractions and in vitro protein digestibility of maize/
저자
Yousif, Nabila E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
23.
서명
Effect of freezing and storage on quality factors in Hamburg and leafy parsley
저자
Lisiewska, Z
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
24.
서명
Effect of gamma-irradiation and post-irradiation cooking on thiamine, riboflavin and niacin contents of grass prawns (Penaeus monodon)
저자
Lee, K.-F
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
25.
서명
Effect of geographic origin, variety and storage on tocopherol concentrations in walnuts by HPLC
저자
Lavedrine, F
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
26.
서명
Effect of germination on protein fractions of corn cultivars
저자
Abdel Moueium, Z. S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
27.
서명
Effect of g-irradiation on the molecular properties of ovalbumin and ovomucoid and protection by ascorbic acid/
저자
Moon, Sunae
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
28.
서명
Effect of heat treatment on chemically modified proteins of legume seeds
저자
Klepacka, M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
29.
서명
Effect of irradiation and packaging conditions after cooking on the formation of cholesterol and lipid oxidation products in meats during storage/
저자
Ahn, D U
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
30.
서명
Effect of low voltage electrical stimulation and temperature conditioning on postmortem changes in glycolysis and calpains activities of Korean native cattle (Hanwoo)/
저자
Rhee, M S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
31.
서명
Effect of malt pretreatment on phytic acid and in vitro protein digestibility of sorghum flour/
저자
Elkhalil, E A I
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
32.
서명
Effect of method of analysis on iron content of beef from advanced meat recovery systems/
저자
Windham, W R
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
33.
서명
Effect of pasteurisation on sensory quality of natural soursop puree under different storage conditions/
저자
Umme, A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
34.
서명
Effect of pelvic suspension on three major leg muscles in the pig carcass and implications for ham manufacture/
저자
Fisher, A V
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
35.
서명
Effect of pH on cream particle formation and solids extraction yield of black tea/
저자
Liang, Yuerong
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
36.
서명
Effect of pre-slaughter physiological conditions on the oxidative stability of colour and lipid during chill storage of pork/
저자
Juncher, Dorte
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
37.
서명
Effect of processing methods on nutrients and anti-nutritional factors in cowpea
저자
Wang, N
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
38.
서명
Effect of processing on available carbohydrate content and starch digestibility of kidney beans (Phaseolus vulgaris L.)/
저자
Rehman, Zia-ur
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
39.
서명
Effect of processing on iron bioavailability of extruded bovine lung
저자
Pinto, T. A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
40.
서명
Effect of proteasome inhibitor on sarcoplasmic protein of bovine skeletal muscle during storage/
저자
Sekikawa, M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
1
2
3
4
5
6
7
8
임시보관함보기
하단메뉴