주메뉴 바로가기
본문 바로가기(skip to content)
퀵메뉴 바로가기
마이메뉴 바로가기
도서관정보 바로가기
글로벌메뉴
주메뉴
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
ScienceON Search
FRIC Search
신청내역
관리자 목록
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
NDSL Search
FRIC Search
신청내역
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
CNU Search
|
Home
>
원문검색
>
CNU Search
>
가나다리스트
탭메뉴
기본검색
가나다리스트
전체
ㅣ
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ㅣ
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
기타
검색 타입
전체
서명
저자
발행처
ISSN
수록DB
키워드
전방일치
완전일치
결과내 검색
검색어
[가나다ABC : E]
총
150
건 중
150
건 출력
3/8
페이지
제한항목
Applied Science Publishers
검색결과제한
자료유형
기사
(150)
저자
Geesink, G H
(3)
Lisiewska, Z
(3)
Gruener, L
(2)
Hansson, A
(2)
Kristensen, Lars
(2)
Phillips, A L
(2)
Vijayakumari, K
(2)
�zdemir, Murat
(2)
Abdel Moueium, Z. S
(1)
Abiola, S S
(1)
Abou-Arab, A. A. K
(1)
Adams, J. B
(1)
Adeyeye, E. I
(1)
Ahn, D U
(1)
Ali, A
(1)
Ames, J. M
(1)
Apple, Jason K
(1)
Arbab, M. E
(1)
Arena, E
(1)
Arnau, J
(1)
Arvanitoyannis, I
(1)
Attia, R. A
(1)
Ayranci, Erol
(1)
Babiker, Elfadil Elfadl
(1)
Beddows, Clifford G
(1)
더보기
(20)
more...
더보기 취소
출판사
Applied Science Publishers
(150)
발행년도
2001
(76)
1997
(45)
2000
(17)
1996
(12)
검색간략리스트
항목선택
서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
오름차순
내림차순
5
10
15
20
30
50
100
41.
서명
Effect of Ras cheese manufacturing on the stability of DDT and its metabolites
저자
Abou-Arab, A. A. K
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
42.
서명
Effect of rate of pH decline on muscle enzyme activities in two pig lines/
저자
Claeys, E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
43.
서명
Effect of rearing system on muscle lipids of gilts and castrated male pigs/
저자
H�gberg, A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
44.
서명
Effect of replacing pork backfat with pre-emulsified olive oil on lipid fraction and sensory quality of Chorizo de Pamplona- a traditional Spanish fermented sausage/
저자
Muguerza, E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
45.
서명
Effect of Rhizobium inoculation, organic and chemical fertilizers on proximate composition, in vitro protein digestibility, tannin and sulphur content of faba beans
저자
Elsheikh, E. A. E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
46.
서명
Effect of ripening stage and technological treatments on the lipid composition, lipase and lipoxygenase activities of chickpea (Cicer arietinum L.)
저자
Attia, R. A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
47.
서명
Effect of roasting on some nutrients of hazelnuts (Corylus Avellena L.)/
저자
�zdemir, Murat
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
48.
서명
Effect of salts on some of the functional properties of bovine plasma protein concentrate
저자
Oshodi, A. A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
49.
서명
Effect of seed size and testa colour on saponin content of Spanish lentil seed
저자
Ruiz, R. G
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
50.
서명
Effect of sesame seed protein supplementation on the nutritional, physical, chemical and sensory properties of wheat flour bread
저자
El-Adawy, T. A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
51.
서명
Effect of skin contact on the antioxidant phenolics in white wine/
저자
Darias-Mart�, Jacinto J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
52.
서명
Effect of soaking, cooking and autoclaving on phytic acid and oligosaccharide contents of the tribal pulse, Mucuna monosperma DC. ex. Wight
저자
Vijayakumari, K
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
53.
서명
Effect of soy protein supplementation on the nutritive value of 'gari' (farina) from Manihot esculenta/
저자
Edem, D O
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
54.
서명
Effect of starter culture and storage temperature on the content of biogenic amines in dry fermented sausage polican/
저자
Komprda, T
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
55.
서명
Effect of storage period and temperature on the chemical composition and organoleptic quality of frozen tomato cubes/
저자
Lisiewska, Z
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
56.
서명
Effect of storage temperature on texture, polymorphic structure, bloom formation and sensory attributes of filled dark chocolate/
저자
Ali, A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
57.
서명
Effect of substituting pork backfat with rind on quality characteristics of pork sausage/
저자
Abiola, S S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
58.
서명
Effect of suckling on growth and quantitative and qualitative carcass traits of once-calved heifers/
저자
Zembayashi, M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
59.
서명
Effect of supplementation of laboratory chow with leaf of Rumex acetosa (sorrel) on body weight and serum levels of amino acids and minerals in rat
저자
Ladeji, O
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
60.
서명
Effect of temperature on evolution of free amino acid and biogenic amine contents during storage of Azeitao cheese/
저자
Pinho, Ol�ia
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
1
2
3
4
5
6
7
8
임시보관함보기
하단메뉴