충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : E]
150건 중 150건 출력
3/8 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
41.
서명
Effect of Ras cheese manufacturing on the stability of DDT and its metabolites 미리보기
저자
Abou-Arab, A. A. K
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
42.
서명
Effect of rate of pH decline on muscle enzyme activities in two pig lines/ 미리보기
저자
Claeys, E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
43.
서명
Effect of rearing system on muscle lipids of gilts and castrated male pigs/ 미리보기
저자
H�gberg, A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
44.
서명
Effect of replacing pork backfat with pre-emulsified olive oil on lipid fraction and sensory quality of Chorizo de Pamplona- a traditional Spanish fermented sausage/ 미리보기
저자
Muguerza, E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
45.
서명
Effect of Rhizobium inoculation, organic and chemical fertilizers on proximate composition, in vitro protein digestibility, tannin and sulphur content of faba beans 미리보기
저자
Elsheikh, E. A. E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
46.
서명
Effect of ripening stage and technological treatments on the lipid composition, lipase and lipoxygenase activities of chickpea (Cicer arietinum L.) 미리보기
저자
Attia, R. A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
47.
서명
Effect of roasting on some nutrients of hazelnuts (Corylus Avellena L.)/ 미리보기
저자
�zdemir, Murat
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
48.
서명
Effect of salts on some of the functional properties of bovine plasma protein concentrate 미리보기
저자
Oshodi, A. A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
49.
서명
Effect of seed size and testa colour on saponin content of Spanish lentil seed 미리보기
저자
Ruiz, R. G
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
50.
서명
Effect of sesame seed protein supplementation on the nutritional, physical, chemical and sensory properties of wheat flour bread 미리보기
저자
El-Adawy, T. A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
51.
서명
Effect of skin contact on the antioxidant phenolics in white wine/ 미리보기
저자
Darias-Mart�, Jacinto J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
52.
서명
Effect of soaking, cooking and autoclaving on phytic acid and oligosaccharide contents of the tribal pulse, Mucuna monosperma DC. ex. Wight 미리보기
저자
Vijayakumari, K
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1996
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
53.
서명
Effect of soy protein supplementation on the nutritive value of 'gari' (farina) from Manihot esculenta/ 미리보기
저자
Edem, D O
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
54.
서명
Effect of starter culture and storage temperature on the content of biogenic amines in dry fermented sausage polican/ 미리보기
저자
Komprda, T
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
55.
서명
Effect of storage period and temperature on the chemical composition and organoleptic quality of frozen tomato cubes/ 미리보기
저자
Lisiewska, Z
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
56.
서명
Effect of storage temperature on texture, polymorphic structure, bloom formation and sensory attributes of filled dark chocolate/ 미리보기
저자
Ali, A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
57.
서명
Effect of substituting pork backfat with rind on quality characteristics of pork sausage/ 미리보기
저자
Abiola, S S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
58.
서명
Effect of suckling on growth and quantitative and qualitative carcass traits of once-calved heifers/ 미리보기
저자
Zembayashi, M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
59.
서명
Effect of supplementation of laboratory chow with leaf of Rumex acetosa (sorrel) on body weight and serum levels of amino acids and minerals in rat 미리보기
저자
Ladeji, O
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
60.
서명
Effect of temperature on evolution of free amino acid and biogenic amine contents during storage of Azeitao cheese/ 미리보기
저자
Pinho, Ol�ia
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 

하단메뉴