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[가나다ABC : E]
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Applied Science Publishers
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기사
(150)
저자
Geesink, G H
(3)
Lisiewska, Z
(3)
Gruener, L
(2)
Hansson, A
(2)
Kristensen, Lars
(2)
Phillips, A L
(2)
Vijayakumari, K
(2)
�zdemir, Murat
(2)
Abdel Moueium, Z. S
(1)
Abiola, S S
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(1)
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Adeyeye, E. I
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출판사
Applied Science Publishers
(150)
발행년도
2001
(76)
1997
(45)
2000
(17)
1996
(12)
검색간략리스트
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서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
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5
10
15
20
30
50
100
141.
서명
The effect of heat- and acid-treatment on the structure of rapeseed albumin (napin)
저자
Folawiyo, Y. L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
142.
서명
The effect of heat treatment on the in-vitro multienzyme digestibility of protein of six varieties of African yam bean (Sphenostylis stenocarpa) flour
저자
Adeyeye, E. I
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
143.
서명
The effect of pH on the volatiles formed in an extruded starch-glucose-lysine model system
저자
Ames, J. M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
144.
서명
The effect of post-mortem aging on meat flavor quality in Brangus beef. Correlation of treatments, sensory, instrumental and chemical descriptors
저자
Spanier, A. M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
145.
서명
The effect of processing temperature and addition of mono- and di-valent salts on the heme- nonheme-iron ratio in meat/
저자
Kristensen, Lars
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
146.
서명
The effect of sugars and pectin on flavour release from a soft drink-related model system/
저자
Hansson, A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
147.
서명
The effect of time and type of electrical stimulation on the calpain system and meat tenderness in beef longissimus dorsi muscle/
저자
Hwang, I H
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
148.
서명
The effect of ultra-rapid chilling and subsequent ageing on the calpain/calpastatin system and myofibrillar degradation in lamb M. longissimus thoracis et lumborum/
저자
Redmond, G A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
149.
서명
The effect of various food parameters on the activity and stability of catalase from Aspergillus niger and catalase from bovine liver
저자
Meyer, A. S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
150.
서명
The effects of ascorbic acid, taurine, carnosine and rosemary powder on colour and lipid stability of beef patties packaged in modified atmosphere/
저자
S�nchez-Escalante, Armida
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
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