주메뉴 바로가기
본문 바로가기(skip to content)
퀵메뉴 바로가기
마이메뉴 바로가기
도서관정보 바로가기
글로벌메뉴
주메뉴
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
ScienceON Search
FRIC Search
신청내역
관리자 목록
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
NDSL Search
FRIC Search
신청내역
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
CNU Search
|
Home
>
원문검색
>
CNU Search
>
가나다리스트
탭메뉴
기본검색
가나다리스트
전체
ㅣ
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ㅣ
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
기타
검색 타입
전체
서명
저자
발행처
ISSN
수록DB
키워드
전방일치
완전일치
결과내 검색
검색어
[가나다ABC : E]
총
33
건 중
33
건 출력
1/2
페이지
제한항목
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
검색결과제한
자료유형
기사
(33)
저자
Anema, S. G
(2)
Schraml, J. E
(2)
Stapelfeldt, H
(2)
Albrecht, U
(1)
Burr, R
(1)
Chu, L
(1)
Dybowska, B. E
(1)
Fernandez-Albalat, M. P
(1)
Jou, K. D
(1)
Kailasapathy, K
(1)
Kelly, M
(1)
Kocak, C
(1)
Kokubo, S
(1)
Lalos, G
(1)
Lechner, E
(1)
Lee, S. K
(1)
MacCarney, T
(1)
McGrane, P
(1)
Monnai, M
(1)
Mozzi, F
(1)
Precht, D
(1)
Raphaelides, S
(1)
Reichmuth, J
(1)
Rohm, H
(1)
Rybka, S
(1)
더보기
(20)
more...
더보기 취소
출판사
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
(33)
발행년도
1980
(33)
검색간략리스트
항목선택
서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
오름차순
내림차순
5
10
15
20
30
50
100
1.
서명
Early events in oxidation of whole milk powder detected by electron spinresonance spectrometry. Carry-over effects from butter oil used for instantization
저자
Stapelfeldt, H
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Effect of added fungal lipase on the ripening of Kasar cheese
저자
Kocak, C
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Effect of a sub-pasteurization treatment of cold stored ewe's milk on the quality of Feta cheese
저자
Lalos, G
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Effect of bovine kappa-caseinoglycopeptide on secretion of interleukin-1family cytokines by P388D1 cells, a line derived from mouse monocyte/macrophage
저자
Monnai, M
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Effect of carbonation of milk on Cheddar cheese yield and quality
저자
MacCarney, T
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Effect of charcoal delipidization treatment of �lactoglobulin on kinetics of �lactoglobulin/retinoic acid complex and its tryptic hydrolysis
저자
Chu, L
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Effect of di-saccharides on the thermal properties of whey proteins determined by differential scanning calorimetry (DSC)
저자
Jou, K. D
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Effect of fat content and manufacturing process on dipping time and fat and protein recoveries of Cebreiro cheese
저자
Fernandez-Albalat, M. P
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Effect of feeding on trans positional isomers of octadecenoic acid in milk fats
저자
Precht, D
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Effect of freeze drying and storage on the microbiological and physical properties of AB-yoghurt
저자
Rybka, S
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Effect of high hydrostatic pressure on Ca-caseinate systems
저자
Lee, S. K
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Effect of pH on the turbidity of pressure treated calcium caseinate suspensions and skim milk
저자
Anema, S. G
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
Effect of production conditions on ice cream melting resistance and hardness
저자
Sakurai, K
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Effect of salt-in-moisture on proteolysis in Cheddar-type cheese
저자
Kelly, M
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
Effect of temperature and glucono-�lactone (GDL) concentration on milk aggregation and gelation process as revealed by optical method
저자
Dybowska, B. E
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Effect of whey protein concentrate on the survival of Lactobacillus acidophilus in lactose hydrolysed yoghurt during refrigerated storage
저자
Kailasapathy, K
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
Effects of composition and concentration of dairy liquids on fouling structure
저자
Schraml, J. E
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
Effects of composition on raw milk viscosity
저자
Rohm, H
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
Effects of concentration on fouling of whey
저자
Schraml, J. E
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
Effects of protein concentration and degree of hydrolysis during heatingon the aggregation of �lactoglobulin
저자
Sato, K
발행처
Volkswirtschaftlicher Verlag, etc.]
원문제공시작년
1980
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
1
2
임시보관함보기
하단메뉴