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1996 삭제
American Dairy Science Association 삭제

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1.
서명
Factors Affecting Labor Productivity and Cost per Gallon in Fluid Milk Plants 미리보기
저자
Erba, E. M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
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2.
서명
Factors Affecting the Performance of Simulated Large Herringbone and Parallel Milking Parlors 미리보기
저자
Thomas, C. V
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
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3.
서명
Factors Influencing International Comparisons of Dairy Sires 미리보기
저자
Schaeffer, L. R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
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4.
서명
Fatty Acid Digestibility and Lactation Performance by Dairy Cows Fed Fats Varying in Degree of Saturation 미리보기
저자
Pantoja, J
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
5.
서명
Fatty Acid Digestion in Lactating Dairy Cows Fed Fats Varying in Degree of Saturation and Different Fiber Sources 미리보기
저자
Pantoja, J
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
6.
서명
Field Trials of an Oral Calcium Propionate Paste as an Aid to Prevent Milk Fever in Periparturient Dairy Cows 미리보기
저자
Goff, J. P
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
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7.
서명
Forage Source Alters Nutrient Supply to the Intestine Without Influencing Milk Yield 미리보기
저자
Khorasani, G. R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
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8.
서명
Formation of Volatile Free Fatty Acids During Ripening of Cheddar-like Hard Goat Cheese 미리보기
저자
Attaie, R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
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9.
서명
Formulation of Poly(DL-Lactide-Co-Glycolide) Microspheres and Their Ingestion by Bovine Leukocytes 미리보기
저자
O'Brien, C. N
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
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10.
서명
Functionality of Low Fat Mozzarella Cheese 미리보기
저자
Fife, R. L
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
자료유형
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원문제공마감년
11.
서명
Functional Properties of Chemically Phosphorylated Whole Casein 미리보기
저자
Van Hekken, D. L
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
1996
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원문제공마감년
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