충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
10건 중 10건 출력
1/1 페이지 엑셀파일 출력
제한항목
1997 삭제
Applied Science Publishers 삭제

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Flavour differences between northern and southern European cured hams 미리보기
저자
Dirinck, P
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Flavour volatiles of 'malt beverage' from roasted Sorghum 미리보기
저자
Lasekan, O. O
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Food additive-additive interactions involving sulphur dioxide and ascorbic and nitrous acids: a review 미리보기
저자
Adams, J. B
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Formation of biogenic amines during the maturity process of raw meat products, for example of cervelat sausage 미리보기
저자
Trevi�, E
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Formation of biogenic amines in four edible mushroom species stored under different conditions 미리보기
저자
Kalac, P
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Fractionation of cheese nitrogen using chitosan 미리보기
저자
Fernandez, M
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Free sugars and non-starch polysaccharide contents of good and poor malting varieties of wheat and their malts 미리보기
저자
Suhasini, A. W
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Functional characteristics of cowpea (Vigna unguiculata) flour and starch as affected by soaking, boiling, and fungal fermentation before milling 미리보기
저자
Prinyawiwatkul, W
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
The food and feed chains - a possible strategy for the production of Certified Reference Materials (CRMs) in the area of mycotoxins? 미리보기
저자
Boenke, A
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
1997
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 

하단메뉴