충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
216건 중 216건 출력
1/11 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
FLAVORS AND AROMAS - 3-Methylthiopropionaldehyde as Precursor of Dimethyl Trisulfide in Aged Beers/ 미리보기
저자
Gijs, Laurence
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
FLAVORS AND AROMAS - 9-Hydroxypiperitone b-D-Glucopyranoside and Other Polar Constituents from Dill (Anethum graveolens L.) Herb/ 미리보기
저자
Bonnl�nder, Bernd
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Amino Acid-Catalyzed Conversion of Citral: cis-trans Isomerization and Its Conversion into 6-Methyl-5-hepten-2-one and Acetaldehyde/ 미리보기
저자
Wolken, Wout A M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Analysis of Glycosidically Bound Aroma Precursors in Tea Leaves. 1. Qualitative and Quantitative Analyses of Glycosides with Aglycons as Aroma Compounds/ 미리보기
저자
Wang, Dongmei
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Antioxidant Properties of Aroma Compounds Isolated from Soybeans and Mung Beans/ 미리보기
저자
Lee, Kwang-Geun
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Apparatus Used for Small-Scale Volatile Extraction from Ethanol-Supplemented Low-Salt Miso and GC-MS Characterization of the Extracted Flavors/ 미리보기
저자
Ku, K-L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Aroma of Fresh Oysters Crassostrea gigas: Composition and Aroma Notes /// 미리보기
저자
Piveteau, F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Aroma Potential of Two Bairrada White Grape Varieties: Maria Gomes and Bical/ 미리보기
저자
Rocha, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Biotransformation of (-)-Dihydromyrcenyl Acetate Using the Plant Parasitic Fungus Glomerella cingulata as a Biocatalyst/ 미리보기
저자
Miyazawa, Mitsuo
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Chemical Composition of the Flower Oil of Cinnamomum zeylanicum Blume/ 미리보기
저자
Jayaprakasha, G K
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Clues about the Role of Methional As Character Impact Odorant of Some Oxidized Wines/ 미리보기
저자
Escudero, Ann
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Composition of the Essential oil of Citrus tamurana Hort. ex Tanaka (Hyuganatsu)/ 미리보기
저자
Choi, Hyang-Sook
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Desorption Behavior of Sorbed Flavor Compounds from Packaging Films with Ethanol Solution/ 미리보기
저자
Hwang, Yoon-Hee
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Determination of Antioxidant Properties of Aroma Extracts from Various Beans/ 미리보기
저자
Lee, Kwang-Geun
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Determination of Apparent Binding Constants for Aroma Compounds with b-Lactoglobulin by Dynamic Coupled Column Liquid Chromatography/ 미리보기
저자
Jouenne, E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Development and Characterization of a Flavoring Agent from Oyster Cooker Effluent/ 미리보기
저자
Kim, D S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Development of Rancidity in Wheat Germ Analyzed by Headspace Gas Chromatography and Sensory Analysis/ 미리보기
저자
Sj�vall, Olli
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Differentiation of the Aromas of Merlot and Cabernet Sauvignon Wines Using Sensory and Instrumental Analysis/ 미리보기
저자
Kotseridis, Yorgos
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Dynamic Headspace Gas Chromatography/Mass Spectrometry Characterization of Volatiles Produced in Fish Oil Enriched Mayonnaise during Storage/ 미리보기
저자
Hartvigsen, Karsten
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Dynamic Headspace -- Gas Chromatography -- Olfactometry Analysis of Different Anatomical Parts of Lovage (Levisticum officinale Koch.) at Eight Growing Stages/ 미리보기
저자
Bylait�, Egl�
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 다음 맨뒤

하단메뉴