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1401.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Determination of Antioxidant Properties of Aroma Extracts from Various Beans/
저자
Lee, Kwang-Geun
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1402.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Determination of Apparent Binding Constants for Aroma Compounds with b-Lactoglobulin by Dynamic Coupled Column Liquid Chromatography/
저자
Jouenne, E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1403.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Development and Characterization of a Flavoring Agent from Oyster Cooker Effluent/
저자
Kim, D S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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저널기사
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1404.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Development of Rancidity in Wheat Germ Analyzed by Headspace Gas Chromatography and Sensory Analysis/
저자
Sj�vall, Olli
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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저널기사
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원문제공마감년
1405.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Differentiation of the Aromas of Merlot and Cabernet Sauvignon Wines Using Sensory and Instrumental Analysis/
저자
Kotseridis, Yorgos
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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저널기사
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원문제공마감년
1406.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Dynamic Headspace Gas Chromatography/Mass Spectrometry Characterization of Volatiles Produced in Fish Oil Enriched Mayonnaise during Storage/
저자
Hartvigsen, Karsten
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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저널기사
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1407.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Dynamic Headspace -- Gas Chromatography -- Olfactometry Analysis of Different Anatomical Parts of Lovage (Levisticum officinale Koch.) at Eight Growing Stages/
저자
Bylait�, Egl�
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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저널기사
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원문제공마감년
1408.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Effect of Some Fat Replacers on the Release of Volatile Aroma Compounds from Low-Fat Meat Products/
저자
Chevance, Fabienne F V
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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저널기사
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원문제공마감년
1409.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Effect of Urea on Volatile Generation from Maillard Reaction of Cysteine and Ribose/
저자
Chen, Yong
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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1410.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Formation of Aroma-Active Strecker-Aldehydes by a Direct Oxidative Degradation of Amadori Compounds/
저자
Hofmann, Thomas
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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저널기사
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원문제공마감년
1411.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Formation of Volatile Branched Chain Esters in Bananas (Musa sapientum L.)/
저자
Grant Wyllie, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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1412.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Free and Bound Volatile Composition and Characterization of Some Glucoconjugates as Aroma Precursors in Mel� de Olor Fruit Pulp (Sicana odorifera)/
저자
Parada, Fabian
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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저널기사
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원문제공마감년
1413.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Free Volatile Components of Passion Fruit Puree Obtained by Flash Vacuum-Expansion/
저자
Brat, P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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저널기사
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1414.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Generation of Odorous Acyloins by Yeast Pyruvate Decarboxylases and Their Occurrence in Sherry and Soy Sauce/
저자
Neuser, Frauke
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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저널기사
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1415.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Glycosides and Phenylpropanoid Glycerol in Vitis vinifera Cv. Gewurztraminer Wine/
저자
Baltenweck-Guyot, Raymonde
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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저널기사
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원문제공마감년
1416.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Identification and Quantification of Geosmin, an Earthy Odorant Contaminating Wines/
저자
Darriet, Philippe
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
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저널기사
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1417.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Identification of a Precursor of b-Methyl-g-octalactone in the Wood of Sessile Oak (Quercus petraea (Matt.) Liebl.)/
저자
Masson, Eric
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1418.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Influence of the Food Matrix Structure on the Retention of Aroma Compounds/
저자
Seuvre, A M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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1419.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Interactions between Methyl Ketones and b-Lactoglobulin: Sensory Analysis, Headspace Analysis, and Mathematical Modeling/
저자
Andriot, Isabelle
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1420.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Organoleptic Impact of 2-Methoxy-3-isobutylpyrazine on Red Bordeaux and Loire Wines. Effect of Environmental Conditions on Concentrations in Grapes during Ripening/
저자
Boub�e, Dominique Roujou de
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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