충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
3,441건 중 3,441건 출력
71/173 페이지 엑셀파일 출력
제한항목
2000 삭제
검색결과제한

검색간략리스트

열거형 테이블형
1401.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Determination of Antioxidant Properties of Aroma Extracts from Various Beans/ 미리보기
저자
Lee, Kwang-Geun
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1402.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Determination of Apparent Binding Constants for Aroma Compounds with b-Lactoglobulin by Dynamic Coupled Column Liquid Chromatography/ 미리보기
저자
Jouenne, E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1403.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Development and Characterization of a Flavoring Agent from Oyster Cooker Effluent/ 미리보기
저자
Kim, D S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1404.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Development of Rancidity in Wheat Germ Analyzed by Headspace Gas Chromatography and Sensory Analysis/ 미리보기
저자
Sj�vall, Olli
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1405.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Differentiation of the Aromas of Merlot and Cabernet Sauvignon Wines Using Sensory and Instrumental Analysis/ 미리보기
저자
Kotseridis, Yorgos
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1406.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Dynamic Headspace Gas Chromatography/Mass Spectrometry Characterization of Volatiles Produced in Fish Oil Enriched Mayonnaise during Storage/ 미리보기
저자
Hartvigsen, Karsten
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1407.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Dynamic Headspace -- Gas Chromatography -- Olfactometry Analysis of Different Anatomical Parts of Lovage (Levisticum officinale Koch.) at Eight Growing Stages/ 미리보기
저자
Bylait�, Egl�
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1408.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Effect of Some Fat Replacers on the Release of Volatile Aroma Compounds from Low-Fat Meat Products/ 미리보기
저자
Chevance, Fabienne F V
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1409.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Effect of Urea on Volatile Generation from Maillard Reaction of Cysteine and Ribose/ 미리보기
저자
Chen, Yong
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1410.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Formation of Aroma-Active Strecker-Aldehydes by a Direct Oxidative Degradation of Amadori Compounds/ 미리보기
저자
Hofmann, Thomas
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1411.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Formation of Volatile Branched Chain Esters in Bananas (Musa sapientum L.)/ 미리보기
저자
Grant Wyllie, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1412.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Free and Bound Volatile Composition and Characterization of Some Glucoconjugates as Aroma Precursors in Mel� de Olor Fruit Pulp (Sicana odorifera)/ 미리보기
저자
Parada, Fabian
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1413.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Free Volatile Components of Passion Fruit Puree Obtained by Flash Vacuum-Expansion/ 미리보기
저자
Brat, P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1414.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Generation of Odorous Acyloins by Yeast Pyruvate Decarboxylases and Their Occurrence in Sherry and Soy Sauce/ 미리보기
저자
Neuser, Frauke
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1415.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Glycosides and Phenylpropanoid Glycerol in Vitis vinifera Cv. Gewurztraminer Wine/ 미리보기
저자
Baltenweck-Guyot, Raymonde
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1416.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Identification and Quantification of Geosmin, an Earthy Odorant Contaminating Wines/ 미리보기
저자
Darriet, Philippe
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1417.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Identification of a Precursor of b-Methyl-g-octalactone in the Wood of Sessile Oak (Quercus petraea (Matt.) Liebl.)/ 미리보기
저자
Masson, Eric
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1418.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Influence of the Food Matrix Structure on the Retention of Aroma Compounds/ 미리보기
저자
Seuvre, A M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1419.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Interactions between Methyl Ketones and b-Lactoglobulin: Sensory Analysis, Headspace Analysis, and Mathematical Modeling/ 미리보기
저자
Andriot, Isabelle
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1420.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Organoleptic Impact of 2-Methoxy-3-isobutylpyrazine on Red Bordeaux and Loire Wines. Effect of Environmental Conditions on Concentrations in Grapes during Ripening/ 미리보기
저자
Boub�e, Dominique Roujou de
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 다음 맨뒤

하단메뉴