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1681.
서명
FOOD CHEMICAL CONTAMINANTS - Liquid Chromatographic Method with Immunoaffinity Column Cleanup for Determination of Ochratoxin A in Barley: Collaborative Study/
저자
Entwisle, A Catherine
발행처
AOAC International
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
1682.
서명
FOOD CHEMICAL CONTAMINANTS - Liquid Chromatographic Preparative Method for Isolating Ergot Alkaloids, Using a Particle-Loaded Membrane Extracting Disk/
저자
Ware, George M
발행처
AOAC International
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1683.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Analyses of Glycolipids in Clove, Red Pepper, and Nutmeg by High-Performance Liquid Chromatography/
저자
Suzuki, H
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1684.
서명
Food Chemistry and Toxicology - A New Approach for the Determination of Fish Freshness by Electrochemical Impedance Spectroscopy/
저자
Niu, J
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1685.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Antioxidant Activity of Whey in a Salmon Oil Emulsion/
저자
Tong, L M
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1686.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Biogenic Amines in Turkish Sausages (Sucuks)/
저자
Sen�z, B
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1687.
서명
FOOD CHEMISTRY AND TOXICOLOGY - Changes in Biogenic Amine Content of Tokaj Grapes, Wines, and Aszu-wines/
저자
Haj�, G
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1688.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Chemical, Physical, and Gel-forming Properties of Oxidized Myofibrils and Whey- and Soy-protein Isolates/
저자
Liu, G
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1689.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Comparison of Electrochemical and Chemical Acidification of Skim Milk/
저자
Bazinet, L
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
1690.
서명
FOOD CHEMISTRY AND TOXICOLOGY - Correlation Between Physicochemical Characteristics and Binding Capacities of Chitosan Products/
저자
No, H K
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1691.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Cultivar, Maturity, and Heat Treatment on Lycopene Content in Tomatoes/
저자
Thompson, K A
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1692.
서명
FOOD CHEMISTRY AND TOXICOLOGY - Debittering of a Tryptic Digest of Bovine P-casein Using Porcine Kidney General Aminopeptidase and X-Prolydipeptidyl Aminopeptidase from Lactococcus lactis subsp. cremoris AM2/
저자
Barry, C M
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1693.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Degradation Kinetics of Chlorophyll in Peas as a Function of pH/
저자
Ryan-Stoneham, T
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1694.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Diffusion of Acetic and Propionic Acids from Chitosan-based Antimicrobial Packaging Films/
저자
Ouattara, B
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1695.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Effects of Ingredients on the Functionality of Fat-free Process Cheese Spreads/
저자
Swenson, B J
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1696.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Effects of Salts on the Thermal Reversibility of Starch and Hsian-tsao (Mesona procumbens Hemsl)Leaf Gum Mixed System/
저자
Lai, L S
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1697.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Evaluation of Konjac Blends and Soy Protein Isolate as Fat Replacements in Low-fat Bologna/
저자
Chin, K B
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1698.
서명
FOOD CHEMISTRY AND TOXICOLOGY - Formulation Protocol and Dicationic Salts Affect Protein Functionality of Model System Beef Batters/
저자
Pigott, R S
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1699.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Fractionation of Chicken Fat Triacylglycerols: Synthesis of Structured Lipids with Immobilized Lipases/
저자
Lee, K-T
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1700.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Functionality Changes in Oxidatively/Antioxidatively Washed Beef-Heart Surimi During Frozen Storage/
저자
Parkington, J K
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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