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1681.
서명
FOOD CHEMICAL CONTAMINANTS - Liquid Chromatographic Method with Immunoaffinity Column Cleanup for Determination of Ochratoxin A in Barley: Collaborative Study/ 미리보기
저자
Entwisle, A Catherine
발행처
AOAC International
원문제공시작년
2000
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1682.
서명
FOOD CHEMICAL CONTAMINANTS - Liquid Chromatographic Preparative Method for Isolating Ergot Alkaloids, Using a Particle-Loaded Membrane Extracting Disk/ 미리보기
저자
Ware, George M
발행처
AOAC International
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1683.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Analyses of Glycolipids in Clove, Red Pepper, and Nutmeg by High-Performance Liquid Chromatography/ 미리보기
저자
Suzuki, H
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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1684.
서명
Food Chemistry and Toxicology - A New Approach for the Determination of Fish Freshness by Electrochemical Impedance Spectroscopy/ 미리보기
저자
Niu, J
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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1685.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Antioxidant Activity of Whey in a Salmon Oil Emulsion/ 미리보기
저자
Tong, L M
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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1686.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Biogenic Amines in Turkish Sausages (Sucuks)/ 미리보기
저자
Sen�z, B
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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1687.
서명
FOOD CHEMISTRY AND TOXICOLOGY - Changes in Biogenic Amine Content of Tokaj Grapes, Wines, and Aszu-wines/ 미리보기
저자
Haj�, G
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1688.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Chemical, Physical, and Gel-forming Properties of Oxidized Myofibrils and Whey- and Soy-protein Isolates/ 미리보기
저자
Liu, G
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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1689.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Comparison of Electrochemical and Chemical Acidification of Skim Milk/ 미리보기
저자
Bazinet, L
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1690.
서명
FOOD CHEMISTRY AND TOXICOLOGY - Correlation Between Physicochemical Characteristics and Binding Capacities of Chitosan Products/ 미리보기
저자
No, H K
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1691.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Cultivar, Maturity, and Heat Treatment on Lycopene Content in Tomatoes/ 미리보기
저자
Thompson, K A
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
1693.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Degradation Kinetics of Chlorophyll in Peas as a Function of pH/ 미리보기
저자
Ryan-Stoneham, T
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1694.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Diffusion of Acetic and Propionic Acids from Chitosan-based Antimicrobial Packaging Films/ 미리보기
저자
Ouattara, B
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
1695.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Effects of Ingredients on the Functionality of Fat-free Process Cheese Spreads/ 미리보기
저자
Swenson, B J
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
1696.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Effects of Salts on the Thermal Reversibility of Starch and Hsian-tsao (Mesona procumbens Hemsl)Leaf Gum Mixed System/ 미리보기
저자
Lai, L S
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
1697.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Evaluation of Konjac Blends and Soy Protein Isolate as Fat Replacements in Low-fat Bologna/ 미리보기
저자
Chin, K B
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
1698.
서명
FOOD CHEMISTRY AND TOXICOLOGY - Formulation Protocol and Dicationic Salts Affect Protein Functionality of Model System Beef Batters/ 미리보기
저자
Pigott, R S
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1699.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Fractionation of Chicken Fat Triacylglycerols: Synthesis of Structured Lipids with Immobilized Lipases/ 미리보기
저자
Lee, K-T
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1700.
서명
Food Chemistry and Toxicology - Functionality Changes in Oxidatively/Antioxidatively Washed Beef-Heart Surimi During Frozen Storage/ 미리보기
저자
Parkington, J K
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
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