충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
3,441건 중 3,441건 출력
88/173 페이지 엑셀파일 출력
제한항목
2000 삭제
검색결과제한

검색간략리스트

열거형 테이블형
1741.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antioxidative Activity of Urate in Bovine Milk/ 미리보기
저자
Ostdal, Henrik
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1742.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Antioxidative Effect of Maillard Reaction Products Formed from Honey at Different Reaction Times/ 미리보기
저자
Antony, S M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1743.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Approaches to Wine Aroma: Release of Aroma Compounds from Reactions between Cysteine and Carbonyl Compounds in Wine/ 미리보기
저자
Marchand, St�phanie
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1744.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Ascorbate Regeneration by the Reduced Form of 2-Amino-3-carboxy-1,4-naphthoquinone, a Strong Growth Stimulator for Bifidobacteria/ 미리보기
저자
Yamazaki, Shin-ichi
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1745.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - A Spectrophotometric Study of the Copigmentation of Malvin with Caffeic and Ferulic Acids/ 미리보기
저자
Dimitric Markovic, Jasmina M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1746.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - b-Glucosidases from Five Black Aspergillus Species: Study of Their Physico-Chemical and Biocatalytic Properties/ 미리보기
저자
Decker, Claudia H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1747.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Bioactive Compounds and 1,3-Di((cis)-9- octadecenoyl)-2-((cis,cis)-9, 12-octadecadienoyl)glycerol from Apium Graveolens L. Seeds/ 미리보기
저자
Momin, Rafikali A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1748.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Carotenoid Biosynthesis Changes in Five Red Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivars during Ripening. Cultivar Selection for Breeding/ 미리보기
저자
Hornero-M�ndez, D�maso
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1749.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Characterization of Key Chromophores Formed by Nonenzymatic Browning of Hexoses and L-Alanine by Using the Color Activity Concept/ 미리보기
저자
Frank, Oliver
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1750.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Characterization of Methanol-Soluble and Methanol-Insoluble Proteins from Developing Peanut Seed/ 미리보기
저자
Alam, Masooma
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1751.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Chemical Characterization of Sicilian Prickly Pear (Opuntia ficus indica) and Perspectives for the Storage of Its Juice/ 미리보기
저자
Gurrieri, Sergio
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1752.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Cholesterol Oxidation in Meat Products and Its Regulation by Supplementation of Sodium Nitrite and Apple Polyphenol before Processing/ 미리보기
저자
Osada, Kyoichi
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1753.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Comparative Evaluation of Antioxidant Potential of Alaternin (2-Hydroxyemodin) and Emodin/ 미리보기
저자
Choi, Jae Sue
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1754.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Comparison of Antioxidant and Antimicrobial Activities of Tilia (Tilia Argentea Desf Ex DC), Sage (Salvia Triloba L.), and Black Tea (Camellia Sinensis) Extracts/ 미리보기
저자
Yildirim, Ali
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1755.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Contribution of Pyrrole Formation and Polymerization to the Nonenzymatic Browning Produced by Amino-Carbonyl Reactions/ 미리보기
저자
Zamora, Rosario
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1756.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Correlation of Antioxidant Capacities to Oxygen Radical Scavenging Enzyme Activities in Blackberry/ 미리보기
저자
Jiao, Hongjun
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1757.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Decay of Methidathion on Greek Soultanina Grapes during Storage and on the Vines/ 미리보기
저자
Kyriakidis, Nikolaos B
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1758.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Degradation of Gluten by Proteases from Dry and Germinating Wheat (Triticum durum) Seeds: An in Vitro Approach to Storage Protein Mobilization/ 미리보기
저자
Capocchi, Antonella
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1759.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Degradation of Oligosaccharides in Nonenzymatic Browning by Formation of a-Dicarbonyl Compounds via a "Peeling Off" Mechanism/ 미리보기
저자
Hollnagel, Anke
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1760.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Detection and Quantification of Lysozyme in Champagne Wines/ 미리보기
저자
Marchal, R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 다음 맨뒤

하단메뉴