충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
3,441건 중 3,441건 출력
89/173 페이지 엑셀파일 출력
제한항목
2000 삭제
검색결과제한

검색간략리스트

열거형 테이블형
1761.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Determination of Phylloquinone and Menaquinones in Animal Products with Fluorescence Detection after Postcolumn Reduction with Metallic Zinc/ 미리보기
저자
Koivu-Tikkanen, Terhi J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1762.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Determination of the Absolute Molecular Weight Averages and Molecular Weight Distributions of Alginates Used as Ice Cream Stabilizers by Using Multiangle Laser Light Scattering Measurements/ 미리보기
저자
Turquois, Tristan
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1763.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Development of Biodegradable Films from Whey Proteins by Cross-Linking and Entrapment in Cellulose/ 미리보기
저자
Tien, C Le
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1764.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Differentiation-Inducing Effects of Small Fruit Juices on HL-60 Leukemic Cells/ 미리보기
저자
Yoshizawa, Yuko
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1765.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Early Structural Changes in Myosin Rod upon Heating of Carp Myofibrils/ 미리보기
저자
Konno, Kunihiko
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1766.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Freezing on the Activity of Catalase in Apple Flesh Tissue/ 미리보기
저자
Gong, Yiping
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1767.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of pH on Lipid Oxidation Using Trout Hemolysate as a Catalyst: A Possible Role for Deoxyhemoglobin/ 미리보기
저자
Richards, Mark P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1768.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Storage Temperature on the Degradation of Dimethoate in Fortified Orange and Peach Juices/ 미리보기
저자
Athanasopoulos, Panagiotis
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1769.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Transglutaminase Treatment on the Glass Transition of Soy Protein/ 미리보기
저자
Mizuno, Akinori
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1770.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Variety, Processing, and Storage on the Flavonoid Glycoside Content and Composition of Lettuce and Endive/ 미리보기
저자
DuPont, M Susan
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1771.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effects of Ozone and Oxygen on the Degradation of Caratenoids in an Aqueous Model System/ 미리보기
저자
Henry, Leola K
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1772.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effects of Sugars on Whey Protein Isolate Gelation 미리보기
저자
Rich, Lezli M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1773.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effects of Tea Catechins on the ERE-Regulated Estrogenic Activity/ 미리보기
저자
Kuruto-Niwa, Ryoko
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1774.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Enzymatic Conversion of Precarthamin to Carthamin by a Purified Enzyme from the Yellow Petals of Safflower/ 미리보기
저자
Cho, Man-Ho
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1775.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Enzyme Inhibition and Protein-Binding Action of the Procyanidin-Rich French Maritime Pine Bark Extract, Pycnogenol: Effect on Xanthine Oxidase/ 미리보기
저자
Moini, Hadi
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1776.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Esterified Phenolics of the Cell Walls of Chufa (Cyperus esculentus L.) Tubers and Their Role in Texture/ 미리보기
저자
Parker, Mary L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1777.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Evaluation of Antioxidant and Prooxidant Activities of Bamboo Phyllostachys nigra Var. Henonis Leaf Extract in Vitro/ 미리보기
저자
Hu, Chun
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1778.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Evaluation of Extracts from Gevuina avellana Hulls as Antioxidants/ 미리보기
저자
Moure, Andr�s
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1779.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Evaluation of the Antioxidant and Pro-oxidant Effects of Tea Catechin Oxypolymers/ 미리보기
저자
Li, Chunmei
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1780.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Flavonoids in Pigmented Orange Juice and Second-Pressure Extracts/ 미리보기
저자
Leuzzi, Ugo
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 다음 맨뒤

하단메뉴