충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
3,441건 중 3,441건 출력
90/173 페이지 엑셀파일 출력
제한항목
2000 삭제
검색결과제한

검색간략리스트

열거형 테이블형
1781.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Fluorescence of Raw Cane Sugars Evaluated by Chemometrics/ 미리보기
저자
Baunsgaard, Dorrit
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1782.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Formation of Disulfide Bonds in Acid-Induced Gels of Preheated Whey Protein Isolate/ 미리보기
저자
Alting, Arno C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1783.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Formation of Flavor Components by the Reaction of Amino Acid and Carbonyl Compounds in Mild Conditions/ 미리보기
저자
Pripis-Nicolau, Laura
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1784.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Fractionation and Characterization of Mushroom Dietary Fiber (Nonstarch Polysaccharides) as Potential Nutraceuticals from Sclerotia of Pleurotus tuber-regium (Fries) Singer/ 미리보기
저자
Cheung, Peter C K
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1785.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Fractionation and Reconstitution Experiments Provide Insight into the Role of Gluten and Starch Interactions in Pasta Quality/ 미리보기
저자
Delcour, J A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1786.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Fractionation and Reconstitution Experiments Provide Insight into the Role of Starch Gelatinization and Pasting Properties in Pasta Quality/ 미리보기
저자
Delcour, J A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1787.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Free Polyunsaturated Fatty Acids Cause Taste Deterioration of Salmon during Frozen Storage/ 미리보기
저자
Refsgaard, Hanne H F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1788.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Fruit Development in Capsicum annuum: Changes in Capsaicin, Lignin, Free Phenolics, and Peroxidase Patterns/ 미리보기
저자
Estrada, Berta
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1789.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Functional Changes in b-Lactoglobulin upon Conjugation with Carboxymethyl Cyclodextrin/ 미리보기
저자
Hattori, Makoto
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1790.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Glutathione Reductase in Wheat Grain. 1. Isolation and Characterization/ 미리보기
저자
Lamotte, Fr�d�ric de
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1791.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Green Tea Polyphenols Inhibit the Sodium-Dependent Glucose Transporter of Intestinal Epithelial Cells by a Competitive Mechanism/ 미리보기
저자
Kobayashi, Yoko
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1792.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Heat-Induced, Metal-Catalyzed Oxidative Degradation of Quercetin and Rutin (Quercetin 3-O-Rhamnosylglucoside) in Aqueous Model Systems/ 미리보기
저자
Makris, Dimitris P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1793.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Heat Treatment of b-Lactoglobulin: Structural Changes Studied by Partitioning and Fluorescence/ 미리보기
저자
Palazolo, Gonzalo
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1794.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Honeys from Different Floral Sources as Inhibitors of Enzymatic Browning in Fruit and Vegetable Homogenates/ 미리보기
저자
Chen, Lei
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1795.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Hydrogen Peroxide and Flavan-3-ols in Storage Roots of Cassava (Manihot esculenta Crantz) during Postharvest Deterioration/ 미리보기
저자
Buschmann, Holger
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1796.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Hypotriglyceridemic Effect of Anka (a Fermented Rice Product of Monascus sp.) in Rats/ 미리보기
저자
Wang, Ing-Kae
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1797.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Identification and Antioxidant Activity of Flavonoid Metabolites in Plasma and Urine of Eriocitrin-Treated Rats/ 미리보기
저자
Miyake, Yoshiaki
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1798.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Identification of 4-O-5'-Coupled Diferulic Acid from Insoluble Cereal Fiber/ 미리보기
저자
Bunzel, Mirko
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1799.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Identification of New Heterocyclic Nitrogen Compounds from Glucose-Lysine and Xylose-Lysine Maillard Model Systems/ 미리보기
저자
Bailey, Richard G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1800.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Identification, Quantitative Determination, and Antioxidative Activities of Chlorogenic Acid Isomers in Prune (Prunus domestica L.)/ 미리보기
저자
Nakatani, Nobuji
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 다음 맨뒤

하단메뉴