충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
3,441건 중 3,441건 출력
91/173 페이지 엑셀파일 출력
제한항목
2000 삭제
검색결과제한

검색간략리스트

열거형 테이블형
1801.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Immunochemical and Structural Analysis of Pepsin-Digested Egg White Ovomucoid/ 미리보기
저자
Kovacs-Nolan, Jennifer
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1802.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Impact of Egyptian Broomrape (Orobanche aegyptiaca (Pers.) Parasitism on Amino Acid Composition of Carrot (Daucus carota L.)/ 미리보기
저자
Nandula, Vijay K
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1803.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Impact of Weighting Agents and Sucrose on Gravitational Separation of Beverage Emulsions/ 미리보기
저자
Chanamai, Ratjika
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1804.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Improvement of Oxidative Stability of Conjugated Linoleic Acid (CLA) by Microencapsulation in Cyclodextrins/ 미리보기
저자
Kim, Seck J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1805.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Improvement of the Material Property of Shark Type I Collagen by Composing with Pig Type I Collagen/ 미리보기
저자
Nomura, Yoshihiro
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1806.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Induction of Apoptosis by the Oolong Tea Polyphenol Theasinensin A through Cytochrome c Release and Activation of Caspase-9 and Caspase-3 in Human U937 Cells/ 미리보기
저자
Pan, Min-Hsiung
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1807.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Influence of Jam Processing on the Radical Scavenging Activity and Phenolic Content in Berries/ 미리보기
저자
Amakura, Yoshiaki
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1808.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibition against Heat Coagulation of Ovotransferrin by Ovalbumin Dry-Heated at 120 (degree)C/ 미리보기
저자
Watanabe, Kenji
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1809.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibition of Formation of Oxidative Volatile Components in Fermented Cucumbers by Ascorbic Acid and Turmeric/ 미리보기
저자
Zhou, A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1810.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibition of Linoleic Acid Oxidation by Interaction with a Protein-Rich Oat Fraction/ 미리보기
저자
Lehtinen, Pekka
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1811.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibition of Oxidation of Human Low-Density Lipoproteins by Phenolic Substances in Different Essential Oils Varieties/ 미리보기
저자
Teissedre, P L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1812.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibitors of 15-Lipoxygenase from Orange Peel/ 미리보기
저자
Malterud, Karl E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1813.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibitory Effect of Protein Hydrolysates on Calcium Carbonate Crystallization/ 미리보기
저자
Jin, Dong-Hao
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1814.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibitory Effects of Apple Polyphenols and Related Compounds on Cariogenic Factors of Mutans Streptococci/ 미리보기
저자
Yanagida, Akio
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1815.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibitory Effects of Tea Catechins and O-Methylated Derivatives of (-)-Epigallocatechin-3-O-gallate on Mouse Type IV Allergy/ 미리보기
저자
Suzuki, Masazumi
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1816.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Instability Studies of Porcine Somatotropin in Aqueous Solutions and the Possible Reagents for Its Stabilization/ 미리보기
저자
Fan, Kesuo
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1817.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Investigation on the Formation and the Determination of g-Glutamyl-b-alanylhistidine and Related Isopeptide in the Macromolecular Fraction of Beef Soup Stock/ 미리보기
저자
Kuroda, Motonaka
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1818.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - In Vitro Biogeneration of Pure Thiosulfinates and Propanethial-S-oxide/ 미리보기
저자
Shen, Cunxi
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1819.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Isolation and Characterization of a Peanut Maturity-Associated Protein/ 미리보기
저자
Bland, John M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1820.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Isolation and Identification of Novel Tocotrienols from Rice Bran with Hypocholesterolemic, Antioxidant, and Antitumor Properties/ 미리보기
저자
Qureshi, Asaf A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 다음 맨뒤

하단메뉴