충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
3,441건 중 3,441건 출력
92/173 페이지 엑셀파일 출력
제한항목
2000 삭제
검색결과제한

검색간략리스트

열거형 테이블형
1821.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Isolation and Structure of Pulcherrimine, a Novel Bitter-Tasting Amino Acid, from the Sea Urchin (Hemicentrotus pulcherrimus) Ovaries/ 미리보기
저자
Murata, Yuko
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1822.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Isothermal Titration Calorimetry Study of Pectin -- Ionic Surfactant Interactions/ 미리보기
저자
McClements, D Julian
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1823.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Kinetics of Interaction of Vanillin with Amino Acids and Peptides in Model Systems/ 미리보기
저자
Chobpattana, Wannee
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1824.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Lactoferrin in Infant Formulas: Effect on Oxidation/ 미리보기
저자
Satu�-Gracia, M Teresa
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1825.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Lactones 9. Synthesis of Terpenoid Lactones-Active Insect Antifeedants/ 미리보기
저자
Paruch, Edyta
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1826.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Lactoperoxidase-Induced Protein Oxidation in Milk/ 미리보기
저자
Ostdal, H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1827.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Latent Polyphenol Oxidases from Sago Log (Metroxylon sagu): Partial Purification, Activation, and Some Properties/ 미리보기
저자
Onsa, Galila Hassan
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1828.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Light-Induced Oxidative Changes in a Model Dairy Spread. Wavelength Dependence of Quantum Yields/ 미리보기
저자
Hansen, Eva
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1829.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Mechanical and Structural Properties of Milk Protein Edible Films Cross-Linked by Heating and g-Irradiation/ 미리보기
저자
Vachon, C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1830.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Mechanism and Characteristics of Protein Release from Lactitol-Based Cross-linked Hydrogel/ 미리보기
저자
Han, Jung H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1831.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Mobility Characterization of Waxy Corn Starch Using Wide-Line 1H Nuclear Magnetic Resonance/ 미리보기
저자
Kou, Y
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1832.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Molecular Characterization around a Glassy Transition of Starch Using 1H Cross-Relaxation Nuclear Magnetic Resonance/ 미리보기
저자
Vodovotz, Yael
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1833.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - NMR Analytical Approach to Clarify the Molecular Mechanisms of the Antioxidative and Radical-Scavenging Activities of Antioxidants in Tea Using 1,1-Diphenyl-2-picrylhydrazyl/ 미리보기
저자
Sawai, Yusuke
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1834.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Oenological Influences on the D/H Ratios of Wine Ethanol/ 미리보기
저자
Fauhl, Carsten
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1835.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Oxidation of Salsolinol by Banana Pulp Polyphenol Oxidase and Its Kinetic Synergism with Dopamine/ 미리보기
저자
Sojo, M Mar
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1836.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Oxidative in Vitro Metabolism of the Soy Phytoestrogens Daidzein and Genistein/ 미리보기
저자
Kulling, Sabine E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1837.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Oxidative Stability of Conjugated Linoleic Acid Isomers/ 미리보기
저자
Yang, Lin
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1838.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Oxygen Permeability and Mechanical Properties of Films from Hydrolyzed Whey Protein/ 미리보기
저자
Sothornvit, R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1839.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Partial Characterization of Peroxidase and Polyphenol Oxidase Activities in Blackberry Fruits/ 미리보기
저자
Gonz�lez, Eva M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1840.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Physicochemical Characteristics of Onion (Allium cepa L.) Tissues/ 미리보기
저자
Ng, Annie
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 다음 맨뒤

하단메뉴