충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
3,441건 중 3,441건 출력
93/173 페이지 엑셀파일 출력
제한항목
2000 삭제
검색결과제한

검색간략리스트

열거형 테이블형
1841.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Plasticizer Effect on Oxygen Permeability of b-Lactoglobulin Films/ 미리보기
저자
Sothornvit, R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1842.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Potent Fibrinolytic Enzyme from a Mutant of Bacillus subtilis IMR-NK1/ 미리보기
저자
Chang, Chen-Tien
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1843.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Potential Antioxidants in Beer Assessed by ESR Spin Trapping/ 미리보기
저자
Andersen, Mogens L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1844.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Primary Structure of the Abundant Seed Albumin of Theobroma cacao by Mass Spectrometry/ 미리보기
저자
Kochhar, Sunil
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1845.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Properties of Deamidated Gluten Films Enzymatically Cross-Linked/ 미리보기
저자
Larr�, C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1846.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Protection of Dehydrated Chicken Meat by Natural Antioxidants as Evaluated by Electron Spin Resonance Spectrometry/ 미리보기
저자
Nissen, Lise R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1847.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Purification and Biochemical Properties of Dipeptidyl Peptidase I from Porcine Skeletal Muscle/ 미리보기
저자
Sentandreu, Miguel Angel
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1848.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Purification and Characterization of an Esterase Conferring Resistance to Fenitrothion in Oryzaephilus surinamensis (L.) (Insecta, Coleoptera, Silvanidae)/ 미리보기
저자
Lee, Sung-Eun
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1849.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Purification and Characterization of a Polyphenol Oxidase from the Seeds of Field Bean (Dolichos lablab)/ 미리보기
저자
Paul, Beena
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1850.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Purification and Characterization of Calpastatin from Grass Prawn Muscle (Penaeus monodon)/ 미리보기
저자
Jiang, Shann-Tzong
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1851.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Purification and Structural Characterization of LTP1 Polypeptides from Beer/ 미리보기
저자
J�gou, Sandrine
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1852.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Purification of Balansain I, an Endopeptidase from Unripe Fruits of Bromelia balansae Mez (Bromeliaceae)/ 미리보기
저자
Pardo, Marcelo F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1853.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Purification of Ethoxyquin and Its Two Oxidation Products/ 미리보기
저자
He, Ping
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1854.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Quantitative Study of Flavonoids in Leaves of Citrus Plants/ 미리보기
저자
Kawaii, Satoru
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1855.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Quantitative Study of the Formation of Endoproteolytic Activities during Malting and Their Stabilities to Kilning/ 미리보기
저자
Jones, Berne L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1856.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Radical Scavenging Activity of a Purple Pigment, Hordeumin, from Uncooked Barley Bran-Fermented Broth/ 미리보기
저자
Deguchi, Tomoaki
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1857.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Reaction Rate Modeling in Cryoconcentrated Solutions: Alkaline Phosphatase Catalyzed DNPP Hydrolysis/ 미리보기
저자
Champion, Dominique
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1858.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Reduction of Tetrazolium Salt XTT by Aminoreductone Formed during the Maillard Reaction of Lactose/ 미리보기
저자
Shimamura, Tomoko
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1859.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Relation between Solubility and Surface Hydrophobicity as an Indicator of Modifications during Preparation Processes of Commercial and Laboratory-Prepared Soy Protein Isolates/ 미리보기
저자
Wagner, Jorge R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1860.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Relationship between the Activity of Soybean Lipoxygenase 1 and the Physicochemical Characteristics of Model Food Emulsion Systems/ 미리보기
저자
Prima-Hartley, Val�rie G B
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 다음 맨뒤

하단메뉴