충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
3,441건 중 3,441건 출력
94/173 페이지 엑셀파일 출력
제한항목
2000 삭제
검색결과제한

검색간략리스트

열거형 테이블형
1861.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Relationship between the Glass Transition of Soy Protein and Molecular Structure/ 미리보기
저자
Mizuno, Akinori
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1862.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Relationship between the Microstructure and the Mechanical and Barrier Properties of Whey Protein Films/ 미리보기
저자
Anker, Martin
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1863.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Release of Allergenic Proteins from Rice Grains Induced by High Hydrostatic Pressure/ 미리보기
저자
Kato, Takeo
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1864.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Resveratrol and Piceid Levels in Natural and Blended Peanut Butters/ 미리보기
저자
lbern-G�ez, Maite
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1865.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Rheological and Physical Properties of Derivitized Whey Protein Isolate Powders/ 미리보기
저자
Hudson, H M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1866.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Riboflavin-Sensitized Photochemical Changes in b-Lactoglobulin in an Aqueous Buffer Solution as Affected by Ascorbic Acid/ 미리보기
저자
Jung, Mun Yhung
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1867.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Role of Cations in the Catalysis of Thermostable Pectinmethylesterase Extracted from Marsh Grapefruit Pulp/ 미리보기
저자
Corredig, M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1868.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Saccharomyces cerevisiae Mannoproteins That Protect Wine from Protein Haze: Their Release during Fermentation and Lees Contact and a Proposal for Their Mechanism of Action/ 미리보기
저자
Dupin, Isabelle V S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1869.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Scavenging Capacity of Berry Crops on Superoxide Radicals, Hydrogen Peroxide, Hydroxyl Radicals, and Singlet Oxygen/ 미리보기
저자
Wang, Shiow Y
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1870.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Semiempirical Molecular Modeling into Quercetin Reactive Site: Structural, Conformational, and Electronic Features/ 미리보기
저자
Russo, Nino
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1871.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Separation of Thermostable Pectinmethylesterase from Marsh Grapefruit Pulp/ 미리보기
저자
Corredig, Milena
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1872.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Simple Method of Isolation and Purification of a-Galactosides from Legumes/ 미리보기
저자
Gulewicz, Piotr
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1873.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Simple Rapid Procedure for Preparation of Large Quantities of Ovalbumin/ 미리보기
저자
Croguennec, Thomas
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1874.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Solid-State 13C CP MAS NMR Spectroscopy of Mushrooms Gives Directly the Ratio between Proteins and Polysaccharides/ 미리보기
저자
Pizzoferrato, Laura
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1875.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Solubility of Purified Lutein Diesters Obtained from Tagetes erecta in Supercritical CO2 and the Effect of Solvent Modifiers/ 미리보기
저자
Naranjo-Modad, Sandra
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1876.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Solubility, Tensile, and Color Properties of Modified Soy Protein Isolate Films/ 미리보기
저자
Rhim, Jong W
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1877.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Some Characteristics of Sugar Ester Nonionic Microemulsions in View of Possible Food Applications/ 미리보기
저자
Garti, N
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1878.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Some Nutritional and Functional Properties of Defatted Wheat Germ Protein/ 미리보기
저자
Ge, Yiqiang
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1879.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Soy Isoflavonoid Aglycons Genistein and Daidzein Do Not Increase the Cytochrome P-450 Content of the Liver Microsomes of Mice/ 미리보기
저자
Kishida, Taro
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1880.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Stabilization of Soybean Oil with Heated Quercetin and 5-Caffeoylquinic Acid in the Presence of Ferric Ion/ 미리보기
저자
Bastos De Maria, Carlos Alberto
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 다음 맨뒤

하단메뉴