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1901.
서명
FOOD COMPOSITION AND ADDITIVES - Hydrolysis and Redox Factors Affecting Analysis of Common Phenolic Marker Compounds in Botanical Extracts and Finished Products/ 미리보기
저자
Baugh, Steven
발행처
AOAC International
원문제공시작년
2000
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1902.
서명
FOOD COMPOSITION AND ADDITIVES - Revalidation and Long-Term Stability of National Institute of Standards and Technology Standard Reference Materials 1566, 1567, 1568, and 1570/ 미리보기
저자
Anderson, David L
발행처
AOAC International
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1903.
서명
Food confessions 미리보기
저자
unknown
발행처
ECONOMIST NEWSPAPER LTD
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1904.
서명
FOOD ENGINEERING AND PHYSICAL PROPERTIES - An Ultrasonic Method for Assessing the Residence Time Distribution of Particulate Foods During Ohmic Heating/ 미리보기
저자
Marcotte, M
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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1905.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Chlorine Generation and Disinfection by Electroflotation/ 미리보기
저자
Hernlem, B J
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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1906.
서명
FOOD ENGINEERING AND PHYSICAL PROPERTIES - Color Stability of Edible Coatings During Prolonged Storage/ 미리보기
저자
Trezza, T A
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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1907.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Deodorization of Fish Sauce by Continuous-Flow Extraction with Microbubbles of Supercritical Carbon Dioxide/ 미리보기
저자
Shimoda, M
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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1908.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Effect of Hydration Time and Salt Addition on Gelation Properties of Major Protein Additives/ 미리보기
저자
Choi, Y J
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1909.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Effects of Cation Properties on Sol-gel Transition and Gel Properties of k-carrageenan/ 미리보기
저자
Lai, V M F
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1910.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Effects of Pulsed Electric Fields on Microorganisms in Orange Juice Using Electric Field Strengths of 30 and 50 kV/cm/ 미리보기
저자
McDonald, C J
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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1911.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Evaluation of Mass Transfer Mechanisms During Osmotic Treatment of Plant Materials/ 미리보기
저자
Rastogi, N K
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1912.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Extrusion Cooking Process for Amaranth (Amaranthus caudatus L.)/ 미리보기
저자
Ch�vez-J�uregui, R N
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1913.
서명
Food Engineering and Physical Properties - High Hydrostatic Pressure Treatments for Beer Stabilization/ 미리보기
저자
Castellari, M
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
1914.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Improved Peanut Flour for a Reduced-Fat Peanut Butter Product/ 미리보기
저자
Lima, I M
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
1915.
서명
FOOD ENGINEERING AND PHYSICAL PROPERTIES - Instrumental and Expert Assessment of Mahon Cheese Texture/ 미리보기
저자
Benedito, J
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
1916.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Interaction of Vanillin with Soy and Dairy Proteins in Aqueous Model Systems: A Thermodynamic Study/ 미리보기
저자
Li, Z
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1917.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Mathematical Model for Prediction of Glass Transition Temperature of Fruit Powders/ 미리보기
저자
Khalloufi, S
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
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원문제공마감년
1918.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Methodology to Obtain True Thermal Conductivity of Low Porosity Food Powders/ 미리보기
저자
Shah, K K
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1919.
서명
Food Engineering and Physical Properties - MRI Observation and Mathematical Model Simulation of Water Migration in Wheat Flour Dough During Boiling/ 미리보기
저자
Fukuoka, M
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1920.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Protein Denaturation and Structural Damage During High- Pressure-Shift Freezing of Porcine and Bovine Muscle/ 미리보기
저자
Fern�ndez-Mart�, F
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
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