충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
3,441건 중 3,441건 출력
97/173 페이지 엑셀파일 출력
제한항목
2000 삭제
검색결과제한

검색간략리스트

열거형 테이블형
1921.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Rehydration Kinetics of High-Pressure Pretreated and Osmotically Dehydrated Pineapple/ 미리보기
저자
Rastogi, N K
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1922.
서명
FOOD ENGINEERING AND PHYSICAL PROPERTIES - Rheological Characterization of Rice Flour-Based Batters/ 미리보기
저자
Mukprasirt, A
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1923.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Solar Drying of Bananas: Mathematical Model, Laboratory Simulation, and Field Data Compared/ 미리보기
저자
Phoungchandangand, S
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1924.
서명
FOOD ENGINEERING AND PHYSICAL PROPERTIES - The Contribution of Water to the Specific Heat Change at the Glass-to-Rubber Transition of the Ternary System BSA-Water-NaCI/ 미리보기
저자
Inoue, C
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1925.
서명
Food Engineering and Physical Properties - The Use of Fractional Conversion Technique to Investigate the Effects of Testing Parameters on Texture Degradation Kinetics/ 미리보기
저자
Stoneham, T R
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1927.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Viscosity and Textural Attributes of Reduced-fat Peanut Pastes/ 미리보기
저자
Singh, S K
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1928.
서명
FOOD ENGINEERING AND PHYSICAL PROPERTIES - WaterVapor Transmission Rates and Sorption Behavior of Chitosan Films/ 미리보기
저자
Wiles, J L
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1929.
서명
Food Fight - the Changing Landscape of Genetically Modified Foods and the Law 미리보기
저자
Steiner, M. P.
발행처
BLACKWELL PUBLISHERS
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1930.
서명
Food Firms and Food Flows in Japan 1945-98 미리보기
저자
McDonald, M.G.
발행처
00
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1931.
서명
Food Gifts: Ritual Exchange and the Production of Excess Meaning/ 미리보기
저자
Shuman, Amy
발행처
Published for the American Folk-lore Society by Houghton, Mifflin, and Co
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1932.
서명
FOOD IMPORT DEMAND IN THE CZECH REPUBLIC 미리보기
저자
Janda, K.
발행처
AGRIC ECONOMICS SOC
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1933.
서명
Food in history 미리보기
저자
unknown
발행처
ECONOMIST NEWSPAPER LTD
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1934.
서명
Food Microbiology and Safety - Antimicrobial Efficacy of a Peroxyacetic/Octanoic Acid Mixture in Fresh-Cut-Vegetable Process Waters/ 미리보기
저자
Hilgren, J D
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1935.
서명
Food Microbiology and Safety - A Quantitative Process Model for Salmonella Enteritidis in Shell Eggs/ 미리보기
저자
Whiting, R C
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1936.
서명
Food Microbiology and Safety - Changes in the Amino Acid Composition of Green Olive Brine due to Fermentation by Pure Culture of Bacteria/ 미리보기
저자
Monta�, A
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1937.
서명
Food Microbiology and Safety - Decolorization of Brown Pigments in Foods by Immobilized Mycelia of Coriolus versicolor IFO 30340 and Paecilomyces canadensis NC-1/ 미리보기
저자
Terasawa, N
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1939.
서명
Food Microbiology and Safety - Effects of Pulsed Electric Fields on the Activities of Microorganisms and Pectin Methyl Esterase in Orange Juice/ 미리보기
저자
Yeom, H W
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1940.
서명
Food Microbiology and Safety - Growth and Viability of Commercial Bifidobacterium spp in Skim Milk Containing Oligosaccharides and Inulin/ 미리보기
저자
Shin, H-S
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 다음 맨뒤

하단메뉴