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1921.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Rehydration Kinetics of High-Pressure Pretreated and Osmotically Dehydrated Pineapple/
저자
Rastogi, N K
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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원문제공마감년
1922.
서명
FOOD ENGINEERING AND PHYSICAL PROPERTIES - Rheological Characterization of Rice Flour-Based Batters/
저자
Mukprasirt, A
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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저널기사
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원문제공마감년
1923.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Solar Drying of Bananas: Mathematical Model, Laboratory Simulation, and Field Data Compared/
저자
Phoungchandangand, S
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
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저널기사
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원문제공마감년
1924.
서명
FOOD ENGINEERING AND PHYSICAL PROPERTIES - The Contribution of Water to the Specific Heat Change at the Glass-to-Rubber Transition of the Ternary System BSA-Water-NaCI/
저자
Inoue, C
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1925.
서명
Food Engineering and Physical Properties - The Use of Fractional Conversion Technique to Investigate the Effects of Testing Parameters on Texture Degradation Kinetics/
저자
Stoneham, T R
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1926.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Use of Artificial Neural Network to Predict Temperature, Moisture, and Fat in Slab-Shaped Foods with Edible Coatings During Deep-Fat Frying/
저자
Mittal, G S
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1927.
서명
Food Engineering and Physical Properties - Viscosity and Textural Attributes of Reduced-fat Peanut Pastes/
저자
Singh, S K
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1928.
서명
FOOD ENGINEERING AND PHYSICAL PROPERTIES - WaterVapor Transmission Rates and Sorption Behavior of Chitosan Films/
저자
Wiles, J L
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1929.
서명
Food Fight - the Changing Landscape of Genetically Modified Foods and the Law
저자
Steiner, M. P.
발행처
BLACKWELL PUBLISHERS
원문제공시작년
2000
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저널기사
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원문제공마감년
1930.
서명
Food Firms and Food Flows in Japan 1945-98
저자
McDonald, M.G.
발행처
00
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1931.
서명
Food Gifts: Ritual Exchange and the Production of Excess Meaning/
저자
Shuman, Amy
발행처
Published for the American Folk-lore Society by Houghton, Mifflin, and Co
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1932.
서명
FOOD IMPORT DEMAND IN THE CZECH REPUBLIC
저자
Janda, K.
발행처
AGRIC ECONOMICS SOC
원문제공시작년
2000
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저널기사
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원문제공마감년
1933.
서명
Food in history
저자
unknown
발행처
ECONOMIST NEWSPAPER LTD
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1934.
서명
Food Microbiology and Safety - Antimicrobial Efficacy of a Peroxyacetic/Octanoic Acid Mixture in Fresh-Cut-Vegetable Process Waters/
저자
Hilgren, J D
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1935.
서명
Food Microbiology and Safety - A Quantitative Process Model for Salmonella Enteritidis in Shell Eggs/
저자
Whiting, R C
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1936.
서명
Food Microbiology and Safety - Changes in the Amino Acid Composition of Green Olive Brine due to Fermentation by Pure Culture of Bacteria/
저자
Monta�, A
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1937.
서명
Food Microbiology and Safety - Decolorization of Brown Pigments in Foods by Immobilized Mycelia of Coriolus versicolor IFO 30340 and Paecilomyces canadensis NC-1/
저자
Terasawa, N
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1938.
서명
Food Microbiology and Safety - Destruction of Yersinia enterocolitica by Lactobacillus sake and Pediococcus acidilactici During Low-temperature Fermentation of Turkish Dry Sausage (sucuk)/
저자
Ceylan, E
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1939.
서명
Food Microbiology and Safety - Effects of Pulsed Electric Fields on the Activities of Microorganisms and Pectin Methyl Esterase in Orange Juice/
저자
Yeom, H W
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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원문제공마감년
1940.
서명
Food Microbiology and Safety - Growth and Viability of Commercial Bifidobacterium spp in Skim Milk Containing Oligosaccharides and Inulin/
저자
Shin, H-S
발행처
The Institute
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사
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