충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
259건 중 259건 출력
1/13 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Factors Affecting the Caffeine and Polyphenol Contents of Black and Green Tea Infusions/ 미리보기
저자
Astill, C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Fate of Mucilage Cell Wall Polysaccharides during Coffee Fermentation/ 미리보기
저자
Avallone, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Fe(III)-EDDHA and -EDDHMA Sorption on Ca-Montmorillonite, Ferrihydrite, and Peat 미리보기
저자
Hernandez-Apaolaza, L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Flavonol Glycosides and Novel Iridoid Glycoside from the Leaves of Morindacitrifolia/ 미리보기
저자
Sang, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Flavor-Protein Binding: Disulfide Interchange Reactions between Ovalbumin and Volatile Disulfides/ 미리보기
저자
Adams, R L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
FLAVORS AND AROMAS - a- and b-Thujones (Herbal Medicines and Food Additives): Synthesis and Analysis of Hydroxy and Dehydro Metabolites/ 미리보기
저자
Sirisoma, Nilantha S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Acetyl-CoA: Alcohol Acetyltransferase Activity and Aroma Formation in Ripening Melon Fruits/ 미리보기
저자
Shalit, Moshe
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Analysis of Glycosidically Bound Aroma Precursors in Tea Leaves. 2. Changes in Glycoside Contents and Glycosidase Activities in Tea Leaves during the Black Tea Manufacturing Process/ 미리보기
저자
Wang, Dongmei
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Aroma Extract Dilution Analysis of a Beeflike Process Flavor from Extruded Enzyme-Hydrolyzed Soybean Protein/ 미리보기
저자
Baek, Hyung Hee
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Carbohydrate and Amino Acid Degradation Pathways in L-Methionine/D-(13C) Glucose Model Systems/ 미리보기
저자
Yaylayan, Varoujan A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Carbohydrate and Nitrogenated Compounds in Liquid Smoke Flavorings/ 미리보기
저자
Guill�n, Mar� D
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Change in the Flavor of Black Tea Drink during Heat Processing/ 미리보기
저자
Kumazawa, Kenji
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Characteristic Aroma Components of British Farmhouse Cheddar Cheese/ 미리보기
저자
Suriyaphan, Orasa
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Characterization of an Intense Bitter-Tasting 1H,4H-Quinolizinium-7-olate by Application of the Taste Dilution Analysis, a Novel Bioassay for the Screening and Identification of Taste-Active Compounds in Foods/ 미리보기
저자
Frank, O
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Characterization of Natural "Cooling" Compounds Formed from Glucose and L-Proline in Dark Malt by Application of Taste Dilution Analysis/ 미리보기
저자
Ottinger, Harald
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Characterization of Some Italian Types of Wild Fennel (Foeniculum vulgare Mill.)/ 미리보기
저자
Piccaglia, R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Characterization of the Odor-Active Volatiles in Citrus Hyuganatsu (Citrus tamurana Hort. ex Tanaka)/ 미리보기
저자
Choi, Hyang-Sook
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Chemicals with Sweet Aroma Descriptors Found in Portuguese Wines from the Douro Region: 2,6,6-Trimethylcyclohex-2-ene-1,4-dione and Diacetyl/ 미리보기
저자
Rogerson, Frank S S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Comparison of Volatile Compounds Isolated from the Skin and Flesh of Four Potato Cultivars after Baking/ 미리보기
저자
Oruna-Concha, Maria Jose
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Composition and Antimicrobial Activity of the Essential Oils of Five Taxa of Sideritis from Greece/ 미리보기
저자
Aligiannis, N
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 다음 맨뒤

하단메뉴