충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
19건 중 19건 출력
1/1 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
1.
서명
Factors affecting the composition and amount of 'white exudate' from cooked bacon/ 미리보기
저자
Sheard, P R
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Factors affecting the pH decline in lamb after slaughter/ 미리보기
저자
Mcgeehin, B
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Factors influencing ultraviolet and electron beam irradiation-induced free radical damage of ascorbic acid/ 미리보기
저자
Wong, Peter Y Y
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Fast detection of anionic components in sugar and wine samples using a novel device based on capillary zone electrophoresis/ 미리보기
저자
O'Flaherty, Brian
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Fatty acid composition and cholesterol content of selected marine fish in Malaysian waters/ 미리보기
저자
Osman, H
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Fatty acid composition, cooking loss and texture of beef patties from meat of bulls fed different fats/ 미리보기
저자
Scheeder, M R L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Fatty acid composition of adipose depots of suckling lambs raised under different production systems/ 미리보기
저자
Velasco, S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Fatty acid profiles in three stress genotypes of swine and relationships with performance, carcass and meat quality traits/ 미리보기
저자
Piedrafita, J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Flavonoids from Garcinia cambogia lower lipid levels in hypercholesterolemic rats/ 미리보기
저자
Koshy, Asha Sarah
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Flavour profiles of dry sausages fermented by selected novel meat starter cultures/ 미리보기
저자
Erkkil�, S
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Flavour release - D.D. Roberts, A.J. Taylor (Eds.) ACS Symp. Series 763. ISBN 0842-3692-5 XII+ 484 pp./ 미리보기
저자
Elmore, J Stephen
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
Food Chemistry/ 미리보기
저자
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Food Proteins. Processing Applications/ 미리보기
저자
Grandison, Alistair
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
Formation of anhydrotetracycline during a high-temperature treatment of animal-derived feed contaminated with tetracycline/ 미리보기
저자
K�hne, Michael
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Free amino acids and other non-volatile compounds formed during processing of Iberian ham/ 미리보기
저자
Mart�, L
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
Free radical scavenging capacity of Maillard reaction products as related to colour and fluorescence/ 미리보기
저자
Morales, Francisco J
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
Free range rearing of pigs with access to pasture grazing- effect on fatty acid composition and lipid oxidation products/ 미리보기
저자
Nilz�n, V
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
Freshness assessment of cultured sea bream (Sparus aurata) by chemical, physical and sensory methods/ 미리보기
저자
Alasalvar, C
발행처
Applied Science Publishers
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 

하단메뉴