주메뉴 바로가기
본문 바로가기(skip to content)
퀵메뉴 바로가기
마이메뉴 바로가기
도서관정보 바로가기
글로벌메뉴
주메뉴
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
ScienceON Search
FRIC Search
신청내역
관리자 목록
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
이용안내
신청방법
저널목록
인기 학술지
원문검색
CNU Search
RISS Search
NDSL Search
FRIC Search
신청내역
센터소개
소개
연혁
운영시간
조직
게시판
센터소식
이용문의
자료실
CNU Search
|
Home
>
원문검색
>
CNU Search
>
가나다리스트
탭메뉴
기본검색
가나다리스트
전체
ㅣ
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ㅣ
가
나
다
라
마
바
사
아
자
차
카
타
파
하
기타
검색 타입
전체
서명
저자
발행처
ISSN
수록DB
키워드
전방일치
완전일치
결과내 검색
검색어
[가나다ABC : F]
총
23
건 중
23
건 출력
1/2
페이지
제한항목
2001
Food technology, etc.]
검색결과제한
자료유형
기사
(23)
저자
Giese, James H
(3)
Hollingsworth, Pierce
(3)
Langen, Sara
(3)
Sloan, A Elizabeth
(2)
Brody, Aaron L
(1)
Dunford, Nurhan Turgut
(1)
Hartel, Richard W
(1)
Jordan, Robert B
(1)
Klapthor, James N
(1)
Mermelstein, Neil H
(1)
Pszczola, Donald E
(1)
Shah, Nagendra P
(1)
Siuta-cruce, Patricia
(1)
Tan, Tsung
(1)
더보기
(9)
더보기 취소
출판사
Food technology, etc.]
(23)
발행년도
2001
(23)
검색간략리스트
항목선택
서명
저자
발행처
원문제공시작년
정렬
오름차순
내림차순
5
10
15
20
30
50
100
1.
서명
Feature - New R&D Strategies in the Flavor Industry - Skip Rosskam - Flavor companies are shifting from doing basic long-term research to applied research to meet food companies' needs, and the result may be a loss in innovation in the future./
저자
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
2.
서명
Features - A Sensory-Based Alternative to Brix/Acid Ratio - A new index, BrimA, is proposed as a replacement for Brix/acid ratio to account for the sensory impact of different combinations of sugars and acids in fruit./
저자
Jordan, Robert B
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
3.
서명
Features - Electronic Tongue: A New Dimension in Sensory Analysis - Instrument complements use of the electronic nose for sensory analysis of food flavor by measuring nonvolatile flavor components/
저자
Tan, Tsung
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
4.
서명
Features - Federal R&D: A Boon to Food Companies - Products and processes developed at federal research centers can often be licensed by companies. Here are some examples and information on how to take advantage of what's available./
저자
Hollingsworth, Pierce
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
5.
서명
Features - Functional Foods from Probiotics and Prebiotics/
저자
Shah, Nagendra P
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
6.
서명
Features - Health Benefits and Processing of Lipid-Based Nutritionals/
저자
Dunford, Nurhan Turgut
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
7.
서명
Features - Highlights of the 2001 IFT Annual Meeting & IFT FOOD EXPO(R), New Orleans, La., June 23-27 - Back to Basics - Consumer Trends/
저자
Sloan, A Elizabeth
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
8.
서명
Features - Highlights of the 2001 IFT Annual Meeting & IFT FOOD EXPO(R), New Orleans, La., June 23-27 - Diverse Strategies Help Promote Ingredient Products - Ingredients/
저자
Pszczola, Donald E
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
9.
서명
Features - Highlights of the 2001 IFT Annual Meeting & IFT FOOD EXPO(R), New Orleans, La., June 23-27 - Fellows of the Institute/
저자
Langen, Sara
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
10.
서명
Features - Highlights of the 2001 IFT Annual Meeting & IFT FOOD EXPO(R), New Orleans, La., June 23-27 - Hot Topics Address Today's Issues/
저자
Hollingsworth, Pierce
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
11.
서명
Features - Highlights of the 2001 IFT Annual Meeting & IFT FOOD EXPO(R), New Orleans, La., June 23-27 - IFT Achievement Awards/
저자
Langen, Sara
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
12.
서명
Features - Highlights of the 2001 IFT Annual Meeting & IFT FOOD EXPO(R), New Orleans, La., June 23-27 - IFT FOOD EXPO Reflects Myriad Market Trends - Business/Marketing -/
저자
Hollingsworth, Pierce
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
13.
서명
Features - Highlights of the 2001 IFT Annual Meeting & IFT FOOD EXPO(R), New Orleans, La., June 23-27 - Lab Exhibits Promote Traceability and Safety - Laboratory/
저자
Giese, James H
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
14.
서명
Features - Highlights of the 2001 IFT Annual Meeting & IFT FOOD EXPO(R), New Orleans, La., June 23-27 - Packaging Innovations Highlighted at FOOD EXPO - Packaging/
저자
Brody, Aaron L
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
15.
서명
Features - Highlights of the 2001 IFT Annual Meeting & IFT FOOD EXPO(R), New Orleans, La., June 23-27 - Photo Highlights/
저자
Giese, James H
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
16.
서명
Features - Highlights of the 2001 IFT Annual Meeting & IFT FOOD EXPO(R), New Orleans, La., June 23-27 - Processing Equipment and Services - Processing/
저자
Langen, Sara
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
17.
서명
Features - Highlights of the 2001 IFT Annual Meeting & IFT FOOD EXPO(R), New Orleans, La., June 23-27 - Student Competition Winners/
저자
Giese, James H
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
18.
서명
Features - IFT Revises its Education Standards New education standards for undergraduate curricula in food science feature outcome-based measures of learning, a formalized assessment program, and greater flexibility in design of curricula/
저자
Hartel, Richard W
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
19.
서명
Features - Improving Probiotic Survival Rates - Microencapsulation preserves the potency of probiotic microorganisms in food systems/
저자
Siuta-cruce, Patricia
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
20.
서명
Features - Terrorism Spurs Renewed Call for Single Food Safety Agency/
저자
Mermelstein, Neil H
발행처
Food technology, etc.]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사
원문복사 신청
원문제공마감년
1
2
임시보관함보기
하단메뉴