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1.
서명
Factors Affecting Application of Milk Allantoin as an Estimator of Microbial Protein Flow to the Duodenum Under Commercial Conditions/ 미리보기
저자
Schager, W. M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
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2.
서명
Factors Affecting Stall Use for Different Freestall Bases/ 미리보기
저자
Wagner-Storch, A. M
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
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3.
서명
Factors Associated with the Likelihood of Giardia spp. and Cryptosporidium spp. in Soil from Dairy Farms/ 미리보기
저자
Barwick, R. S
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
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4.
서명
Fatty Acid Composition of Mixed-Rumen Bacteria: Effect of Concentration and Type of Forage/ 미리보기
저자
Bas, P
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
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5.
서명
Follicular Size and Response to Ovsynch Versus Detection of Estrus in Anovular and Ovular Lactating Dairy Cows/ 미리보기
저자
Gumen, A
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
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6.
서명
Forage Feeding to Reduce Preharvest Escherichia coli Populations in Cattle, a Review/ 미리보기
저자
Callaway, T. R
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
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7.
서명
Fractionation of Milk Fat by Short-Path Distillation/ 미리보기
저자
Campos, R. J
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
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8.
서명
Fractionized Milk Composition During Removal of Colostrum and Mature Milk/ 미리보기
저자
Ontsouka, C. E
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
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9.
서명
Free Oil and Rheology of Cheddar Cheese Containing Fat Globules Stabilized with Different Proteins/ 미리보기
저자
Everett, D. W
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
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10.
서명
Fresh Forage and Solin Supplementation on Conjugated Linoleic Acid Levels in Plasma and Milk/ 미리보기
저자
Ward, A. T
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
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11.
서명
Functionality and Physico-Chemical Characteristics of Bovine and Caprine Mozzarella Cheeses During Refrigerated Storage/ 미리보기
저자
Imm, J. Y
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
12.
서명
Functionality of Extrusion-Texturized Whey Proteins/ 미리보기
저자
Onwulata, C. I
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
자료유형
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원문제공마감년
13.
서명
Functional Properties of Cholesterol-Removed Whipping Cream Treated by beta-Cyclodextrin/ 미리보기
저자
Shim, S. Y
발행처
American Dairy Science Association
원문제공시작년
2003
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원문제공마감년
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