충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
556건 중 556건 출력
10/28 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
181.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Application of ICP Sector Field MS and Principal Component Analysis for Studying Interdependences among 23 Trace Elements in Polish Beers/ 미리보기
저자
Wyrzykowska, Barbara
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
182.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Approaches to Wine Aroma: Release of Aroma Compounds from Reactions between Cysteine and Carbonyl Compounds in Wine/ 미리보기
저자
Marchand, St�phanie
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
183.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Ascorbate Regeneration by the Reduced Form of 2-Amino-3-carboxy-1,4-naphthoquinone, a Strong Growth Stimulator for Bifidobacteria/ 미리보기
저자
Yamazaki, Shin-ichi
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
184.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Ascorbic Acid-Induced Browning of (+)-Catechin In a Model Wine System/ 미리보기
저자
Bradshaw, Mark P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
185.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - A Spectrophotometric Study of the Copigmentation of Malvin with Caffeic and Ferulic Acids/ 미리보기
저자
Dimitric Markovic, Jasmina M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
186.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - A Tea Catechin Suppresses the Expression of the High-Affinity IgE Receptor FceRI in Human Basophilic KU812 Cells/ 미리보기
저자
Fujimura, Yoshinori
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
187.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Authentication of Vegetable Oils by Bulk and Molecular Carbon Isotope Analyses with Emphasis on Olive Oil and Pumpkin Seed Oil/ 미리보기
저자
Spangenberg, Jorge E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
188.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Beer Consumption and Changes in Stability of Human Serum Proteins/ 미리보기
저자
Gorinstein, Shela
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
189.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - b-Glucosidases from Five Black Aspergillus Species: Study of Their Physico-Chemical and Biocatalytic Properties/ 미리보기
저자
Decker, Claudia H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
190.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Bifidobacteria: Genetic Modification and the Study of Their Role in the Colon/ 미리보기
저자
Werf, Mari�t J van der
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
191.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Bioactive Compounds and 1,3-Di((cis)-9- octadecenoyl)-2-((cis,cis)-9, 12-octadecadienoyl)glycerol from Apium Graveolens L. Seeds/ 미리보기
저자
Momin, Rafikali A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
192.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Biochemical Basis of Color as an Aesthetic Quality in Citrus sinensis/ 미리보기
저자
Oberholster, Renate
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
193.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Biomass Nutrient Profiles of the Microalga Nannochloropsis/ 미리보기
저자
Rebolloso-Fuentes, M M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
194.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Capillary Electrophoresis Analysis of Orange Juice Pectinesterases/ 미리보기
저자
Braddock, Robert J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
195.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Carotenoid Biosynthesis Changes in Five Red Pepper (Capsicum annuum L.) Cultivars during Ripening. Cultivar Selection for Breeding/ 미리보기
저자
Hornero-M�ndez, D�maso
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
196.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Carotenoid Composition in the Fruits of Red Paprika (Capsicum annuum var. lycopersiciforme rubrum) during Ripening; Biosynthesis of Carotenoids in Red Paprika/ 미리보기
저자
Deli, J�sef
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
197.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Carotenoid Esters in Vegetables and Fruits: A Screening with Emphasis on b-Cryptoxanthin Esters/ 미리보기
저자
Breithaupt, Dietmar E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
198.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Caseins and Casein Hydrolysates. 1. Lipoxygenase Inhibitory Properties/ 미리보기
저자
Rival, Sandrine G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
199.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Caseins and Casein Hydrolysates. 2. Antioxidative Properties and Relevance to Lipoxygenase Inhibition/ 미리보기
저자
Rival, Sandrine G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
200.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Cathepsin L: A Predominant Heat-Activated Proteinase in Arrowtooth Flounder Muscle/ 미리보기
저자
Visessanguan, Wonnop
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 다음 맨뒤

하단메뉴