충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
556건 중 556건 출력
12/28 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
221.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Comparison of Quercetin and a Non-Orthohydroxy Flavonol As Antioxidants by Competing In Vitro Oxidation Reactions/ 미리보기
저자
Makris, Dimitris P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
222.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Comparison of the Antioxidant Activity of Commonly Consumed Polyphenolic Beverages (Coffee, Cocoa, and Tea) Prepared per Cup Serving/ 미리보기
저자
Richelle, Myriam
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
223.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Comparison of Volatiles, Phenolics, Sugars, Antioxidant Vitamins, and Sensory Quality of Different Colored Carrot Varieties/ 미리보기
저자
Alasalvar, Cesarettin
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
224.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Conformational Changes and Some Functional Characteristics of Gelatin Esterified with Fatty Acid/ 미리보기
저자
Djagny, Kodjo Boady
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
225.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Contribution of Pyrrole Formation and Polymerization to the Nonenzymatic Browning Produced by Amino-Carbonyl Reactions/ 미리보기
저자
Zamora, Rosario
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
226.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Correlation of Antioxidant Capacities to Oxygen Radical Scavenging Enzyme Activities in Blackberry/ 미리보기
저자
Jiao, Hongjun
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
227.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Decay of Methidathion on Greek Soultanina Grapes during Storage and on the Vines/ 미리보기
저자
Kyriakidis, Nikolaos B
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
228.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Degradation of Gluten by Proteases from Dry and Germinating Wheat (Triticum durum) Seeds: An in Vitro Approach to Storage Protein Mobilization/ 미리보기
저자
Capocchi, Antonella
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
229.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Degradation of Oligosaccharides in Nonenzymatic Browning by Formation of a-Dicarbonyl Compounds via a "Peeling Off" Mechanism/ 미리보기
저자
Hollnagel, Anke
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
230.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Degradation of Starchy Endosperm Cell Walls in Nongerminating Sterilized Barley by Fungi/ 미리보기
저자
Noots, Iris
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
231.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Denaturation and Aggregation of Myosin from Two Bovine Muscle Types/ 미리보기
저자
Vega-Warner, Virginia
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
232.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Detection and Quantification of Lysozyme in Champagne Wines/ 미리보기
저자
Marchal, R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
233.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Detection of Adulteration in Australian Orange Juices by Stable Carbon Isotope Ratio Analysis (SCIRA)/ 미리보기
저자
Antolovich, Michael
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
234.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Determination of Authenticy, Regional Origin, and Vintage of Slovenian Wines Using a Combination of IRMS and SNIF-NMR Analyses/ 미리보기
저자
Ogrinc, Nives
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
235.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Determination of Phylloquinone and Menaquinones in Animal Products with Fluorescence Detection after Postcolumn Reduction with Metallic Zinc/ 미리보기
저자
Koivu-Tikkanen, Terhi J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
236.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Determination of the Absolute Molecular Weight Averages and Molecular Weight Distributions of Alginates Used as Ice Cream Stabilizers by Using Multiangle Laser Light Scattering Measurements/ 미리보기
저자
Turquois, Tristan
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
237.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Development of Biodegradable Films from Whey Proteins by Cross-Linking and Entrapment in Cellulose/ 미리보기
저자
Tien, C Le
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
238.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Differentiation-Inducing Effects of Small Fruit Juices on HL-60 Leukemic Cells/ 미리보기
저자
Yoshizawa, Yuko
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
239.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Direct Analysis of Total Antioxidant Activity of Olive Oil and Studies on the Influence of Heating/ 미리보기
저자
Pellegrini, Nicoletta
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
240.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Early Structural Changes in Myosin Rod upon Heating of Carp Myofibrils/ 미리보기
저자
Konno, Kunihiko
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 다음 맨뒤

하단메뉴