충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
556건 중 556건 출력
13/28 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
241.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Ecdysteroids of Quinoa Seeds (Chenopodium quinoa Willd.)/ 미리보기
저자
Zhu, Nanqun
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
242.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of a Novel Chemical Mixture on Senescence Processes and Plant-Fungus Interaction in Solanaceae Plants/ 미리보기
저자
Flors, V�tor
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
243.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Chemical and Genetic Attachment of Polysaccharides to Proteins on the Production of IgG and IgE/ 미리보기
저자
Arita, Kayo
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
244.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Denaturants on the Emulsifying Activity of Proteins/ 미리보기
저자
Poon, Simon
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
245.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Freezing and Frozen Storage of Doughs on Bread Quality/ 미리보기
저자
Ribotta, Pablo D
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
246.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Freezing on the Activity of Catalase in Apple Flesh Tissue/ 미리보기
저자
Gong, Yiping
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
247.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Galactomannans on the Thermal and Rheological Properties of Sago Starch/ 미리보기
저자
Ahmad, F B
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
248.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Maillard Reaction with Glucose and Ribose on Solubility at Low Ionic Strength and Filament-Forming Ability of Fish Myosin/ 미리보기
저자
Tanabe, Manabu
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
249.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Oleic and Linoleic Adds on the Production of Deep-Fried Odor in Heated Triolein and Trilinolein/ 미리보기
저자
Warner, Kathleen
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
250.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Partial Replacement of Gum Arabic with Carbohydrates on Its Microencapsulation Properties/ 미리보기
저자
McNamee, Brian F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
251.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of pH on Lipid Oxidation Using Trout Hemolysate as a Catalyst: A Possible Role for Deoxyhemoglobin/ 미리보기
저자
Richards, Mark P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
252.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Phosphate on Stability of Pyridoxal in the Presence of Lysine/ 미리보기
저자
Huang, Tzou-Chi
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
253.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Preslaughter Feed Withdrawal Period on Longissimus Tenderness and the Expression of Calpains in the Ovine/ 미리보기
저자
Ilian, Mohammad A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
254.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Storage on Fructan and Fructooligosaccharide of Onion (Allium cepa L.)/ 미리보기
저자
Jaime, Laura
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
255.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Storage Temperature on the Degradation of Dimethoate in Fortified Orange and Peach Juices/ 미리보기
저자
Athanasopoulos, Panagiotis
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
256.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Transglutaminase Treatment on the Glass Transition of Soy Protein/ 미리보기
저자
Mizuno, Akinori
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
257.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Variety, Processing, and Storage on the Flavonoid Glycoside Content and Composition of Lettuce and Endive/ 미리보기
저자
DuPont, M Susan
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
258.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Various Domestic Processing Methods on Antinutrients and in Vitro Protein and Starch Digestibility of Two Indigenous Varieties of Indian Tribal Pulse, Mucuna pruriens Var. utilis/ 미리보기
저자
Siddhuraju, Perumal
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
259.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effect of Wounding on Phenolic Enzymes in Six Minimally Processed Lettuce Cultivars upon Storage/ 미리보기
저자
Cantos, Emma
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
260.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Effects of Dietary Supplementation with Yucca schidigera Roezl ex Ortgies and Its Saponin and Non-saponin Fractions on Rat Metabolism/ 미리보기
저자
Duffy, Cepta F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 다음 맨뒤

하단메뉴