충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
556건 중 556건 출력
15/28 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
281.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Fatty Acid Composition of Lipids in Sea Buckthorn (Hippopha� rhamnoides L.) Berries of Different Origins/ 미리보기
저자
Yang, Baoru
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
282.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Flavonoids in Pigmented Orange Juice and Second-Pressure Extracts/ 미리보기
저자
Leuzzi, Ugo
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
283.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Fluorescence of Raw Cane Sugars Evaluated by Chemometrics/ 미리보기
저자
Baunsgaard, Dorrit
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
284.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Formation of a Novel Colored Product during the Maillard Reaction Of D-Glucose/ 미리보기
저자
Knerr, Thomas
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
285.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Formation of Disulfide Bonds in Acid-Induced Gels of Preheated Whey Protein Isolate/ 미리보기
저자
Alting, Arno C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
286.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Formation of Flavor Components by the Reaction of Amino Acid and Carbonyl Compounds in Mild Conditions/ 미리보기
저자
Pripis-Nicolau, Laura
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
287.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Formulation of Physical Properties of Methyl Glucoside Polyester by Mixture Response Surface Methodology/ 미리보기
저자
Lai, Yu-Fu
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
288.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Four New Steroidal Saponins from the Seeds of Allium tuberosum/ 미리보기
저자
Sang, Shengmin
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
289.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Fractionation and Characterization of Mushroom Dietary Fiber (Nonstarch Polysaccharides) as Potential Nutraceuticals from Sclerotia of Pleurotus tuber-regium (Fries) Singer/ 미리보기
저자
Cheung, Peter C K
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
290.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Fractionation and Reconstitution Experiments Provide Insight into the Role of Gluten and Starch Interactions in Pasta Quality/ 미리보기
저자
Delcour, J A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
291.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Fractionation and Reconstitution Experiments Provide Insight into the Role of Starch Gelatinization and Pasting Properties in Pasta Quality/ 미리보기
저자
Delcour, J A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
292.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Free Polyunsaturated Fatty Acids Cause Taste Deterioration of Salmon during Frozen Storage/ 미리보기
저자
Refsgaard, Hanne H F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
293.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Free Radical Scavenging Activities Measured by Electron Spin Resonance Spectroscopy and B16 Cell Antiproliferative Behaviors of Seven Plants/ 미리보기
저자
Calliste, Claude-Alain
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
294.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Free Radical Scavenging Properties of Conjugated Linoleic Acids/ 미리보기
저자
Yu, Liangli
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
295.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Fruit Development in Capsicum annuum: Changes in Capsaicin, Lignin, Free Phenolics, and Peroxidase Patterns/ 미리보기
저자
Estrada, Berta
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
296.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Functional Changes in b-Lactoglobulin upon Conjugation with Carboxymethyl Cyclodextrin/ 미리보기
저자
Hattori, Makoto
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
297.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Gamma-Linolenic Acid and Tocopherol Contents in the Seed Oil of 47 Accessions from Several Ribes Species/ 미리보기
저자
Goffman, Fernando D
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
298.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Gelation of Edible Blue-Green Algae Protein Isolate (Spirulina platensis Strain Pacifica): Thermal Transitions, Rheological Properties, and Molecular Forces Involved/ 미리보기
저자
Chronakis, Ioannis S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
299.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Generation of Class-Selective Monoclonal Antibodies Against the Penicillin Group/ 미리보기
저자
Cliquet, P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
300.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Glutathione Reductase in Wheat Grain. 1. Isolation and Characterization/ 미리보기
저자
Lamotte, Fr�d�ric de
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 다음 맨뒤

하단메뉴