충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
556건 중 556건 출력
17/28 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
321.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Improved Oil Solubilization in Oil/Water Food Grade Microemulsions in the Presence of Polyols and Ethanol/ 미리보기
저자
Garti, Nissim
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
322.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Improved Storage Stability of Model Infant Formula by Whey Peptides Fractions/ 미리보기
저자
Lajoie, Nathalie
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
323.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Improvement of Oxidative Stability of Conjugated Linoleic Acid (CLA) by Microencapsulation in Cyclodextrins/ 미리보기
저자
Kim, Seck J
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
324.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Improvement of the Material Property of Shark Type I Collagen by Composing with Pig Type I Collagen/ 미리보기
저자
Nomura, Yoshihiro
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
325.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Incompatibility of Mixing of Proteins in Adsorbed Binary Protein Films at the Air-Water Interface/ 미리보기
저자
Razumovsky, Lev
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
326.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Induction of Apoptosis by Garcinol and Curcumin through Cytochrome c Release and Activation of Caspases in Human Leukemia HL-60 Cells/ 미리보기
저자
Pan, Min-Hsiung
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
327.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Induction of Apoptosis by the Oolong Tea Polyphenol Theasinensin A through Cytochrome c Release and Activation of Caspase-9 and Caspase-3 in Human U937 Cells/ 미리보기
저자
Pan, Min-Hsiung
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
328.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Influence of Aeration on the Physiological Activity of Flor Yeasts/ 미리보기
저자
Berlanga, Teresa M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
329.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Influence of Glyphosate on Amino Acid Composition of Egyptian Broomrape (Orobanche aegyptiaca (Pers.)) and Selected Hosts/ 미리보기
저자
Nandula, Vijay K
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
330.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Influence of Jam Processing on the Radical Scavenging Activity and Phenolic Content in Berries/ 미리보기
저자
Amakura, Yoshiaki
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
331.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibition against Heat Coagulation of Ovotransferrin by Ovalbumin Dry-Heated at 120 (degree)C/ 미리보기
저자
Watanabe, Kenji
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
332.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibition of Formation of Oxidative Volatile Components in Fermented Cucumbers by Ascorbic Acid and Turmeric/ 미리보기
저자
Zhou, A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
333.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibition of Linoleic Acid Oxidation by Interaction with a Protein-Rich Oat Fraction/ 미리보기
저자
Lehtinen, Pekka
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
334.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibition of Oxidation of Human Low-Density Lipoproteins by Phenolic Substances in Different Essential Oils Varieties/ 미리보기
저자
Teissedre, P L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
335.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibitors of 15-Lipoxygenase from Orange Peel/ 미리보기
저자
Malterud, Karl E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
336.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibitory Effect of Betel Quid on the Volatility of Methyl Mercaptan/ 미리보기
저자
Wang, Chin-Kun
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
337.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibitory Effect of Protein Hydrolysates on Calcium Carbonate Crystallization/ 미리보기
저자
Jin, Dong-Hao
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
338.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibitory Effects of Apple Polyphenols and Related Compounds on Cariogenic Factors of Mutans Streptococci/ 미리보기
저자
Yanagida, Akio
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
339.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibitory Effects of Cassia tora L. on Benzo(a)pyrene-Mediated DNA Damage toward HepG2 Cells/ 미리보기
저자
Wu, Chi-Hao
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
340.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Inhibitory Effects of Tea Catechins and O-Methylated Derivatives of (-)-Epigallocatechin-3-O-gallate on Mouse Type IV Allergy/ 미리보기
저자
Suzuki, Masazumi
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 다음 맨뒤

하단메뉴