충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
556건 중 556건 출력
19/28 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
361.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Lactoperoxidase-Induced Protein Oxidation in Milk/ 미리보기
저자
Ostdal, H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
362.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Latent Polyphenol Oxidases from Sago Log (Metroxylon sagu): Partial Purification, Activation, and Some Properties/ 미리보기
저자
Onsa, Galila Hassan
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
363.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Lateral Phase Separation in Adsorbed Binary Protein Films at the Air-Water Interface/ 미리보기
저자
Sengupta, Tapashi
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
364.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Light-Induced Oxidative Changes in a Model Dairy Spread. Wavelength Dependence of Quantum Yields/ 미리보기
저자
Hansen, Eva
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
365.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Lipid Oxidation in Fish Oil Enriched Mayonnaise: Calcium Disodium Ethylenediaminetetraacetate, but Not Gallic Acid, Strongly Inhibited Oxidative Deterioration/ 미리보기
저자
Jacobsen, Charlotte
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
366.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Lipid Particle Size Effect on Water Vapor Permeability and Mechanical Properties of Whey Protein/Beeswax Emulsion Films/ 미리보기
저자
P�rez-Gago, Maria B
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
367.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Low Allicin Release from Garlic Supplements: A major Problem Due to the Sensitivities of Alliinase Activity/ 미리보기
저자
Lawson, Larry D
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
368.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Low-Temperature Brewing by Freeze-Dried Immobilized Cells on Gluten Pellets/ 미리보기
저자
Bekatorou, A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
369.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Manothermosonication of Foods and Food-Resembling Systems: Effect on Nutrient Content and Nonenzymatic Browning/ 미리보기
저자
Vercet, Antonio
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
370.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Mechanical and Barrier Properties of Cross-Linked Soy and Whey Protein Based Films/ 미리보기
저자
Sabato, S F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
371.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Mechanical and Structural Properties of Milk Protein Edible Films Cross-Linked by Heating and g-Irradiation/ 미리보기
저자
Vachon, C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
372.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Mechanism and Characteristics of Protein Release from Lactitol-Based Cross-linked Hydrogel/ 미리보기
저자
Han, Jung H
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
373.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Milk-Blood Transfer of 14C-Tagged Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Pigs/ 미리보기
저자
Laurent, Claire
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
374.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - m-Iodobenzoic Acid Complexes with Selected Metals: Molecular Structure and Antimicrobial Activity/ 미리보기
저자
Koczon, P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
375.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Mobility Characterization of Waxy Corn Starch Using Wide-Line 1H Nuclear Magnetic Resonance/ 미리보기
저자
Kou, Y
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
376.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Modulation of the Biosynthesis of Some Phenolic Compounds in Olea europaea L. Fruits: Their Influence on Olive Oil Quality/ 미리보기
저자
Bot�, J M
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
377.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Molecular Characterization around a Glassy Transition of Starch Using 1H Cross-Relaxation Nuclear Magnetic Resonance/ 미리보기
저자
Vodovotz, Yael
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
378.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Mungbean (Vigna radiata (L.) Wilczek) Globulins: Purification and Characterization/ 미리보기
저자
Tecson Mendoza, Evelyn Mae
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
379.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - New Glycosides from Capsicum annuum L. Var. acuminatum. Isolation, Structure Determination, and Biological Activity/ 미리보기
저자
Iorizzi, Maria
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
380.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - NMR Analytical Approach to Clarify the Molecular Mechanisms of the Antioxidative and Radical-Scavenging Activities of Antioxidants in Tea Using 1,1-Diphenyl-2-picrylhydrazyl/ 미리보기
저자
Sawai, Yusuke
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 다음 맨뒤

하단메뉴