충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
556건 중 556건 출력
21/28 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
401.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Pearling of Hull-less Barley: Product Composition and Gel Color of Pearled Barley Flours As Affected by the Degree of Pearling/ 미리보기
저자
Yeung, Judy
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
402.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Permeation of Oxygen, Water Vapor, and Limonene through Printed and Unprinted Biaxially Oriented Polypropylene Films/ 미리보기
저자
Rubino, Maria
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
403.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Peroxidase-Mediated Cross-Linking of a Tyrosine-Containing Peptide with Ferulic Acid/ 미리보기
저자
Oudgenoeg, Gideon
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
404.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Peroxynitrite-Induced Oxidation of Lipids: Implications for Muscle Foods/ 미리보기
저자
Brannan, Robert G
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
405.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Physical Stability of the Blue Pigments Formed from Geniposide of Gardenia Fruits: Effects of pH, Temperature, and Light/ 미리보기
저자
Paik, Young-Sook
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
406.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Physicochemical Characteristics of Onion (Allium cepa L.) Tissues/ 미리보기
저자
Ng, Annie
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
407.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Physicochemical Studies of Caroubin: A Gluten-like Protein/ 미리보기
저자
Wang, Yulan
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
408.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Plasticizer Effect on Oxygen Permeability of b-Lactoglobulin Films/ 미리보기
저자
Sothornvit, R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
409.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Polyphenol Oxidase Activity, Color Changes, and Dehydration in Table Grape Rachis during Development and Storage As Affected by N-(2-Chloro-4-pyridyl)-N-phenylurea/ 미리보기
저자
Camajal-Mill�n, E
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
410.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Potent Fibrinolytic Enzyme from a Mutant of Bacillus subtilis IMR-NK1/ 미리보기
저자
Chang, Chen-Tien
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
411.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Potential Antioxidants in Beer Assessed by ESR Spin Trapping/ 미리보기
저자
Andersen, Mogens L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
412.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Preparation and Biological Activity of Four Epiprogoitrin Myrosinase-Derived Products/ 미리보기
저자
Galletti, Stefania
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
413.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Preparation of Bean Curds from Protein Fractions of Six Legumes/ 미리보기
저자
Cai, R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
414.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Preparative-Scale Isolation of Four Anthocyanin Components of Black Currant (Ribes nigrum L.) Fruits/ 미리보기
저자
Matsumoto, Hitoshi
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
415.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Pressure-Temperature Phase Transition Diagram for Wheat Starch/ 미리보기
저자
Douzals, J P
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
416.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Primary Structure of the Abundant Seed Albumin of Theobroma cacao by Mass Spectrometry/ 미리보기
저자
Kochhar, Sunil
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
417.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Prolamin Aggregation, Gluten Viscoelasticity, and Mixing Properties of Transgenic Wheat Lines Expressing 1Ax and 1Dx High Molecular Weight Glutenin Subunit Transgenes/ 미리보기
저자
Popineau, Yves
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
418.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Properties of Deamidated Gluten Films Enzymatically Cross-Linked/ 미리보기
저자
Larr�, C
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
419.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Properties of Diphenolase from Vanilla planifolia (Andr.) Shoot Primordia Cultured in Vitro/ 미리보기
저자
Debowska, Renata
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
420.
서명
FOOD CHEMISTRY/BIOCHEMISTRY - Properties of Tomato Powders As Additives for Food Fortification and Stabilization/ 미리보기
저자
Lavelli, Vera
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
맨앞 이전 21 22 23 24 25 26 27 28 

하단메뉴