충남대학교외국학술지지원센터

글로벌메뉴

  • HOME
  • sitemap

주메뉴


CNU Search

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
556건 중 556건 출력
3/28 페이지 엑셀파일 출력

검색간략리스트

열거형 테이블형
41.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Antioxidant Properties of Aroma Compounds Isolated from Soybeans and Mung Beans/ 미리보기
저자
Lee, Kwang-Geun
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
42.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Apparatus Used for Small-Scale Volatile Extraction from Ethanol-Supplemented Low-Salt Miso and GC-MS Characterization of the Extracted Flavors/ 미리보기
저자
Ku, K-L
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
43.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Aroma Extract Dilution Analysis of a Beeflike Process Flavor from Extruded Enzyme-Hydrolyzed Soybean Protein/ 미리보기
저자
Baek, Hyung Hee
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
44.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Aroma of Fresh Oysters Crassostrea gigas: Composition and Aroma Notes /// 미리보기
저자
Piveteau, F
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
45.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Aroma Potential of Two Bairrada White Grape Varieties: Maria Gomes and Bical/ 미리보기
저자
Rocha, S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
46.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Biotransformation of (-)-Dihydromyrcenyl Acetate Using the Plant Parasitic Fungus Glomerella cingulata as a Biocatalyst/ 미리보기
저자
Miyazawa, Mitsuo
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
47.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Carbohydrate and Amino Acid Degradation Pathways in L-Methionine/D-(13C) Glucose Model Systems/ 미리보기
저자
Yaylayan, Varoujan A
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
48.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Carbohydrate and Nitrogenated Compounds in Liquid Smoke Flavorings/ 미리보기
저자
Guill�n, Mar� D
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
49.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Change in the Flavor of Black Tea Drink during Heat Processing/ 미리보기
저자
Kumazawa, Kenji
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
50.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Characteristic Aroma Components of British Farmhouse Cheddar Cheese/ 미리보기
저자
Suriyaphan, Orasa
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
51.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Characterization of an Intense Bitter-Tasting 1H,4H-Quinolizinium-7-olate by Application of the Taste Dilution Analysis, a Novel Bioassay for the Screening and Identification of Taste-Active Compounds in Foods/ 미리보기
저자
Frank, O
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
52.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Characterization of Natural "Cooling" Compounds Formed from Glucose and L-Proline in Dark Malt by Application of Taste Dilution Analysis/ 미리보기
저자
Ottinger, Harald
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
53.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Characterization of Some Italian Types of Wild Fennel (Foeniculum vulgare Mill.)/ 미리보기
저자
Piccaglia, R
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
54.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Characterization of the Odor-Active Volatiles in Citrus Hyuganatsu (Citrus tamurana Hort. ex Tanaka)/ 미리보기
저자
Choi, Hyang-Sook
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
55.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Chemical Composition of the Flower Oil of Cinnamomum zeylanicum Blume/ 미리보기
저자
Jayaprakasha, G K
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
56.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Chemicals with Sweet Aroma Descriptors Found in Portuguese Wines from the Douro Region: 2,6,6-Trimethylcyclohex-2-ene-1,4-dione and Diacetyl/ 미리보기
저자
Rogerson, Frank S S
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
57.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Clues about the Role of Methional As Character Impact Odorant of Some Oxidized Wines/ 미리보기
저자
Escudero, Ann
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
58.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Comparison of Volatile Compounds Isolated from the Skin and Flesh of Four Potato Cultivars after Baking/ 미리보기
저자
Oruna-Concha, Maria Jose
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
59.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Composition and Antimicrobial Activity of the Essential Oils of Five Taxa of Sideritis from Greece/ 미리보기
저자
Aligiannis, N
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2001
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
60.
서명
FLAVORS AND AROMAS - Composition of the Essential oil of Citrus tamurana Hort. ex Tanaka (Hyuganatsu)/ 미리보기
저자
Choi, Hyang-Sook
발행처
American Chemical Society, Books and Journals Division]
원문제공시작년
2000
자료유형
저널기사 저널기사 원문복사 신청
원문제공마감년
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 다음 맨뒤

하단메뉴